Problem so spustenim Win7 na notebooku
Problem so spustenim Win7 na notebooku
Nazdar, mam problem s notebookom ktory som kupil priblizne pred 17 mesiacmi a z nicoho nic ho nemozem zapnut resp. stlacim tlacítko start vybehne mi nazov PC a dalej nic bud mi tam ostane blikat pomlcka alebo sa tam objavý ramcek v ktorom su 4 riadky. Skusal som repair ten co bol v PC ale opravuje to nejako dlho nachal som ho aj 2 hodinky a nic nereaguje tak neviem ak mate nejaku napady tak mi poradte co moze momoct
Re: Problem so spustenim Win7 na notebooku
Ahoj, nedávno som si preinštaloval windows a robilo mi presne to isté nakoniec mi pomohli 3 príkazy. V núdzovom režime si otvor príkazové okno a napíš
bootrec /RebuildBcd
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
Reštartuj PC a už by ti to malo ísť
bootrec /RebuildBcd
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pripadne po 17 mesiacoch denno denneho pouzivania by sa zislo preinstalovat aj win.
nepouzival som ho kazdy den ved to je prave zvlasne a skusal som aj win preinstalovatIceHammer napísal:Pripadne po 17 mesiacoch denno denneho pouzivania by sa zislo preinstalovat aj win.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2013, 14:08)
skusim to a uvidim co to urobimato55002 napísal:Ahoj, nedávno som si preinštaloval windows a robilo mi presne to isté nakoniec mi pomohli 3 príkazy. V núdzovom režime si otvor príkazové okno a napíš
bootrec /RebuildBcd
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2013, 12:48)
no skusal ho som zapnut v nudzovom rezime, zacne ale po nejakej dobe kratkej dobe zamrzne a uz nechce pokracovat, takze som ani nemohol skusit tie prikazy tak neviem mas nejaky napad?mato55002 napísal:Ahoj, nedávno som si preinštaloval windows a robilo mi presne to isté nakoniec mi pomohli 3 príkazy. V núdzovom režime si otvor príkazové okno a napíš
bootrec /RebuildBcd
bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
ked PC vies pouzivat tak nepotrebujes ani po dlhom case windows preinstalovavat, ja som mal win7 dva roky bez preinstalovania, vsetko slapalo. potom som ho dal sestre a vydrzal asi 8 mesiacovIceHammer napísal:Pripadne po 17 mesiacoch denno denneho pouzivania by sa zislo preinstalovat aj win.
-
IceHammer
Star
Co je vediet pouzivat pc???
Mne ide book 20 hod denne a win preinstalujem tak raz za pol roka. A to je uz potreba. Okrem klasickeho softu ho pouzivam na filmy hudbu. Po 28 mesiacoch sa mi zda ze book musel byt naplneny vselicim.
Mne ide book 20 hod denne a win preinstalujem tak raz za pol roka. A to je uz potreba. Okrem klasickeho softu ho pouzivam na filmy hudbu. Po 28 mesiacoch sa mi zda ze book musel byt naplneny vselicim.
-
hojko
Site Admin
Skor je to o tom ako sa k tomu Windowsu stavias a co s nim robis. Nevidim ziadny dovod ani opodstatnenie v tom, aby bol po 28 mesiacoch Win/book zaplneny, vid. moj system, ktory slape stale ako hodinky a ma priblizne taku dobu ako si spominal.
-
IceHammer
Star
Z casti s tebou suhlasim Hojko.
-
MeanSeriously
Medium Star
Keď raz niekto používa PC len na prehliadanie webu, prezeranie obrázkov, filmov a ako prehrávač hudby, nič tam neinštaluje ani nesťahuje, raz za čas zapne nejaký CCleaner, potom nevidím dôvod preinštalovať OS ani po 3 či 4 rokoch. Je ale pravdou, že málokto používa PC čisto len takéto účely, väčšina ľudí si tam raz za čas niečo nainštaluje, posťahuje etc.
Vediet pouzivat pocitac.... tym som myslel nieco v tomto zmysle... nechodit na pochybne stranky, neinstalovat veci ktore nepouzivas, stahovat z overenych zdrojov, obcas defrag. hdd, nejaky ccleaner alebo podobne utility atd..
ja som pred nedavnom zistil, ze som PC pouzival asi mesiac bez antivirusu a ziadny virus som za tu dobu nechytil
minule profesor v skole zacal taku debatu > potrebuje skuseny pouzivatel na windowse antivirus? - odpoved spoluziaka: skuseny pouzivatel ma linux
ja som pred nedavnom zistil, ze som PC pouzival asi mesiac bez antivirusu a ziadny virus som za tu dobu nechytil
minule profesor v skole zacal taku debatu > potrebuje skuseny pouzivatel na windowse antivirus? - odpoved spoluziaka: skuseny pouzivatel ma linux