takze neviem preco by mali byt drahe, sak su to 1000 stranove knihy
Game of Thrones - Seriál
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Game of Thrones - Seriál
tiez som kupoval ale jednotlivo, a vysli ma vsetky okolo 8.50e za jednu (anglicka verzia) pricom ostatne knihy stoja tiez okolo 10e
-
Sarger
Guru wannabe
Preview
Dnes som dopozeral druhú sériu.Nie som veľmi na pozeranie seriálov(nájdu sa výnimky) ale tento som dopozeral hlavne na základe doporučenia tuto na hojku.Som spokojný konečne niečo poriadne z "histórie". Zo začiatku som mal z toho poriadny hokej,milión postáv a mien ale potom sa to pekne vykryštalizovalo.
Najlepšia časť : Blackwater
Najlepšia postava : Halfman
Knihy si určite plánujem kúpiť,ale ešte neviem kedy
Inak neviete prečo sú knihy vydané rozdelene ale aj spolu?
Najlepšia časť : Blackwater
Najlepšia postava : Halfman
Spoiler
Mohol by mi niekto vysvetliť prečo Jon Snow zabil v S02E10 toho týpka z nočnej hliadky? vtedy keď spolu začali bojovať?Možno mi to uniklo lebo poslednú časť som pozeral na 3krát.
Inak neviete prečo sú knihy vydané rozdelene ale aj spolu?
Spoiler
Qhorin obetoval svoj život aby Jonovi uverili že je na ich strane a mohol sa infiltrovať
Myslím si že Qhorina by zabili tak či tak lebo bol jeden z najlepších z Night watch 
-
Sarger
Guru wannabe
Pppparáda..
ale nie strašne fajn to je
Koho by zaujímala opäť perfektná hudba
Koho by zaujímala opäť perfektná hudba
Ja som sa tomuto serialu vyhybal ako preventivke u zubara a nakoniec som to pozrel za dva dni. Teraz skriabem nechtami po stenach.. Dufam ze 7 kralovstiev dobije moja khaleesi 
-
vendo
Guru
extended trailer
Pozerám to, keď už nič iné nie je, dá sa to pozerať ale nie je to nič extra, je to taký priemerný seriál, občas fakt nudný, sú ale aj lepšie časti.
ja ti tvoj nazor neberiem - mysli si co chces, ale ked uz vypustis takuto vetu, hodil by sa ku nej aspon argument preco si to myslis, a co konkretne je nudne a co sa ti nepaci.Cesar napísal:Pozerám to, keď už nič iné nie je, dá sa to pozerať ale nie je to nič extra, je to taký priemerný seriál, občas fakt nudný, sú ale aj lepšie časti.
Ne ja si ozaj neviem predstaviť, čo je nadpriemer, ak je toto len priemerný seriál.
Bolo tam dosť takých častí, kde sa nič nestalo, len sa rozprávali, strašne sa naťahuje všetko, dej je dosť pomalý.
Nehovorím, že sa to nedá pozerať, dá sa v pohode, je x omnoho horších seriálov ale nie je to až také extra.
Čo je nad priemer? Napr. Banshee, Homeland, Breaking Bad, asi aj Boardwalk Empire, The Borgias alebo aj Hunted. Oproti týmto je Game of Throens nudný večerníček.
Je ešte jeden podobný ako toto, názov som si aj musel pohľadať, som to pozeral dávnejšie, "Camelot". Komu sa páči toto, tak mu bude aj Camelot, veľmi podobný seriál.
Len dúfam, že nikto nebude mať trvalé psychické následky z toho, že niekto nepovažuje toto za úplný vrchol všetkého, čo dávajú v tv, lebo sa mi zdá, že niekomu sa zrútil svet, že to nechválim. Každému sa páči niečo viacej, niečo menej, v porovnaní s inými seriálmi.
Nehovorím, že sa to nedá pozerať, dá sa v pohode, je x omnoho horších seriálov ale nie je to až také extra.
Čo je nad priemer? Napr. Banshee, Homeland, Breaking Bad, asi aj Boardwalk Empire, The Borgias alebo aj Hunted. Oproti týmto je Game of Throens nudný večerníček.
Je ešte jeden podobný ako toto, názov som si aj musel pohľadať, som to pozeral dávnejšie, "Camelot". Komu sa páči toto, tak mu bude aj Camelot, veľmi podobný seriál.
Len dúfam, že nikto nebude mať trvalé psychické následky z toho, že niekto nepovažuje toto za úplný vrchol všetkého, čo dávajú v tv, lebo sa mi zdá, že niekomu sa zrútil svet, že to nechválim. Každému sa páči niečo viacej, niečo menej, v porovnaní s inými seriálmi.
Cesar, pleties jablka s hruskami. Tazko poronavat serial podla literarnej predlohy, kde spisovatel sedi stabu sa ritou a dava pozor aby mu jeho dielo nezmrsili, so serialom, ktory sa pise podla vysledkov peoplemetrov.
Knihy jednoducho maju pasaze, kde sa len drista a nic sa nedeje ale ku koncu sa to vzdy rozbehne. Rovnako ako v druhej sezone. Ale tretia a stvrta seria maju potencial. Az velmi velky...
Knihy jednoducho maju pasaze, kde sa len drista a nic sa nedeje ale ku koncu sa to vzdy rozbehne. Rovnako ako v druhej sezone. Ale tretia a stvrta seria maju potencial. Az velmi velky...
-
vendo
Guru
to je asi kvoli tomu ze to nieje klasicky serial, v ktorom sa v kazdej casti prakticky opakuje jedna a ta ista myslienka, a teda cela cast je "akcia" (House M.D. napr, tie tvoje serialy nepoznam neviem ci su take iste)
proste tento serial ma zaciatok a postupuje ku koncu nelinearnym sposobom, to je na nom to zaujimave (pre mna)
proste tento serial ma zaciatok a postupuje ku koncu nelinearnym sposobom, to je na nom to zaujimave (pre mna)
z tych serialov jedine co pozeravam, je Breaking Bad (len na druhej serii som) a ten mi teda pride menej akcny nez GoT... ale ved samozrejme kazdy moze mat iny nazor...
nudny diel som pri Game of Thrones nezazil. ja dobry serial hodnotim podla toho, ci nadavam ked jeden diel skonci a neviem sa dockat dielu dalsieho
nudny diel som pri Game of Thrones nezazil. ja dobry serial hodnotim podla toho, ci nadavam ked jeden diel skonci a neviem sa dockat dielu dalsieho
Zvlast ked seria konci stylom "Ruuuun!"
Nemusí, ba nemusia ani lietať hlavy každých 5 minút a tiecť krv potokom ako v seriály Spartacus. No nie je zlé, keď to má isté tempo, že na konci časti nemáš pocit, že sa to nepohlo o nič ďalej.
A už bol seriál, kde posledný diel série ukončili s tým, že niekto mieri nikomu druhému na hlavu zbraňou, potom je tma, výstrel a čakacia doba asi 9 mesiacov do ďalšej časti.
To už nie je napínavé ale je to podraz. 
A už bol seriál, kde posledný diel série ukončili s tým, že niekto mieri nikomu druhému na hlavu zbraňou, potom je tma, výstrel a čakacia doba asi 9 mesiacov do ďalšej časti.
ano, to sa vtedy o HBO hovorilo ze su vrahmi oblubenych hlavnych postav 
mi-chau napísal:Ja som sa tomuto serialu vyhybal ako preventivke u zubara a nakoniec som to pozrel za dva dni. Teraz skriabem nechtami po stenach.. Dufam ze 7 kralovstiev dobije moja khaleesi
Inak už sa celkom teším, lebo teraz to bude v postupe: knihu som už čítal a pozerám filmové spracovanie a takto to mám rád, je to lepšie ako naopak (čím som musel prejsť pri prvých dvoch knihách).
je zaujimave, ako kazdy rok pribudaju ludia, ktori si serial pozru asi mesiac pred premierou novej serie a napisu, ze ako dlho musia cakat