Odsavače dymu, pár.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jocry
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Odsavače dymu, pár.

Príspevok od používateľa Jocry »

Možno trochu od veci téma :D ale moja matka s otcom fajčia v byte a konkretne v kuchyni a dosť mi to lezie na nervy keď prídem domov a je tam nadymené a nechce sa mi moc ani jesť ked je šetko nadymene... mame tam okna samozrejme ale oni vetraju, otvaraju okno ale nie moc a nepomáha to ... preto hladam nejake riešenie ako odsavač do bytovky, aby odstaval poriadne a nebol moc hlučny...
Vedeli by ste mi pomôcť lebo nevydim ine riešenie ..

Vopred Ďakujem.
melonSVK
King
King

Re: Odsavače dymu, pár.

Príspevok od používateľa melonSVK »

Čo tak sa porozprávať s rodičmi, či by nemohli fajčiť vonku/na balkóne/aspoň v okne pretože ti to v kuchyni vadí?
Jocry
Light Expert
Light Expert

Asi by som tuto tému nezakladal vyskušal som všetko na nich ... oni su už natom zavisly hlavne matka ktora sfajči 3 krabičky denne a pri tom ten dym dava len do ust zo sestrou sme sa dohodli že jej kupime aj tu elektronicku cigu aby si aj ona pomohla možno bude menej fajčiť , skušala aj rôzne naplaste ale nič nepomaha. predstav si koľko penazi minu na cigarety mesačne ked denne 4 krabičky s otcom sfajčia . A ročne ved to je už nenormálne .

Ale skus mi poradiť ten odsavač aby som sa zbavil aspoň ja toho dymu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Kup im elektronicke ... s prislusnou davkou nikotinu a nech si to cmulaju do zblaznenia. a ci tuhy fajciar ci nie, pri 36-tke sile neverim ze ho nepolozi .... to by dalo dole aj koňa....
Jocry
Light Expert
Light Expert

čO PRI 36-tke sile? ..a čo ho ma položiť?. čo mysliš ja nechcem aby sa im niečo stalo ..!
nezachadzajme od temy vie mi niekto poradiť nejaky dobry vetrak odsavač ? ;)
qwerty-xyz

my neodchadzame od temy, ale sfajcit 8x20 cigariet v jednej miestnosti to tam musi byt dymu ako pri vojenskej dymovnici ktora ma zamaskovat TANK !!!! ....
to neodsajes, to je kvantum obrovske. to by tam museli byt vetraky ako turbiny lietadla. Podla mna za staleho tak obrovskeho fajcenia tam to nie je mozne nicim odsat.

--- 36 tka je sila nikotinu na mililiter e-liquidu ktorym sa e-cigareta plni. teda ak ma napr cigareta tvojej mamy alebo otca silu 3,6 mg nikotinu na cigaretu tak 1 mililiter e-liguidu jej pri tejto sile nahradi 10 cigariet. Napis ake cigarety fajci mama s otcom, a pisem to preto lebo neverim ze fajcia tak brutalne silne cigy, preto som napisal ze to by odrovnalo aj koňa lebo to je proste sila nenormalna.

zisti silu jednej cigarety co fajcia, pise to na krabicke z boku.
Jocry
Light Expert
Light Expert

qwerty-xyz napísal:my neodchadzame od temy, ale sfajcit 8x20 cigariet v jednej miestnosti to tam musi byt dymu ako pri vojenskej dymovnici ktora ma zamaskovat TANK !!!! ....
to neodsajes, to je kvantum obrovske. to by tam museli byt vetraky ako turbiny lietadla. Podla mna za staleho tak obrovskeho fajcenia tam to nie je mozne nicim odsat.

--- 36 tka je sila nikotinu na mililiter e-liquidu ktorym sa e-cigareta plni. teda ak ma napr cigareta tvojej mamy alebo otca silu 3,6 mg nikotinu na cigaretu tak 1 mililiter e-liguidu jej pri tejto sile nahradi 10 cigariet. Napis ake cigarety fajci mama s otcom, a pisem to preto lebo neverim ze fajcia tak brutalne silne cigy, preto som napisal ze to by odrovnalo aj koňa lebo to je proste sila nenormalna.

zisti silu jednej cigarety co fajcia, pise to na krabicke z boku.
4x19cigariet ;) su 4 krabičky :) ak sa nemylim a fajčia aktualne Golden Gate a je tam pisane Decht: 10mg/cig. a Nikotin: 0,8mg/cig
Ale aj tak chcem odsavač aj ked to všetko neodsaje proste musi tam byť ! :evil: .., a 3-4 krabičky sfajčia dospolu za den .
qwerty-xyz

spolu 4 ? tak to je potom pohoda.

cize ako keby 8 mg na ml. takze neni o com, bude 12 tka, alebo 18 tka, bud ovocna alebo tabakova, a velke naplne, ... a budes tam mat vonu aku len chces.
Jocry
Light Expert
Light Expert

qwerty-xyz napísal:spolu 4 ? tak to je potom pohoda.

cize ako keby 8 mg na ml. takze neni o com, bude 12 tka, alebo 18 tka, bud ovocna alebo tabakova, a velke naplne, ... a budes tam mat vonu aku len chces.
pošli mi PM kde mi to bližšie vystveliš a kde kupim kvalitne lebo som počul že typkovi buchla v ustach ... už ta e-ciga ... ale stale chcem ten odsavač budem rad ak mi nejaky niekto poradite ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

ziadny odsavac
na to sluzi vzduchotechnika takze sa kludne mozes pustit do prerabky kuchyne :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Opatrne! Silny odsavac by mohol vysat aj ten zbytok mozgoveho tkaniva v hlavach tvojich rodicov. Mal by si prejst do ofenzivy, ty by si pri merani CO v krvi mal vysledky urcite ako fajciar. Vyhadz im cigy zahadzuj zapalovace rozbijaj popolniky. Nech idu na hajzel alebo pred bytovku ak nemate balkon.
Jocry
Light Expert
Light Expert

SRneC: to nieje take ľahké :(
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

fajčiť a v byte ?? ty vole to som ešte nevidel a ako často malujete kuchyňu ? tam musí byť smrad s toho všetkého a ešte k tomu v kuchyni fuh to je hygiena. No v tomto ti moc poradiť neviem ale ide zakon že sa už nebude dať fajčiť ani v bytovke na chodbe. ochrana nefajčiarov kde lebo budete chodiť si pofajčiť ?
wladas
Redeemer
Redeemer

nechapem ako niekto moze by taky ignorativny v tomto smere k svojmu synovi/dcere
Jocry
Light Expert
Light Expert

čo už ja zato nemôžem... preto hľadam nejake vychodisko aby to vyčistovalo tu kuchynu .
wladas
Redeemer
Redeemer

ine riesenie jen dobre zvolena vzduchotechnika nepomoze
qwerty-xyz

ine riesenie je len dobre zvolena E cigareta .... :roll:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

qwerty-xyz napísal:ine riesenie je len dobre zvolena E cigareta .... :roll:
Ale no tak, qwerty! Skutočne by to nešlo nejakým samopalom alebo výbušinou?
qwerty-xyz

slo slo, ... samopalom ta zastrelime a usetrime hojko od stupidnych prispevkov., vsak? :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Autor témy : Ja si naozaj nemyslím, žeby odsávač pár pomohol zbaviť sa smradu za cigaretami. A tiež neverím, žeby pri rannom popíjaní kávy ochotne sedeli pri zapnutom digestore na plné obrátky. Jedine žeby sa chceli cítiť industriálne...
Napísať odpoveď