Vytváranie hudby
Vytváranie hudby
Ahojte. Nevedeli by ste mi poradiť soft (môže aj platený) na ktorom by sa dala tvoriť hudba. Teraz by som nechcel kupovať tie klávesy na ktorých sa tvorí hudba. Radšej by som vyskúšal či mi to ide a potom by som investoval.
-
lekoklatik
VIP
Re: Vytváranie hudby
Fruity Loops
Je ti jasné, že to nie je o tom ráno stiahnuť soft, poobede spraviť track a večer dať na YouTube s hustým názvom?
Do hudby sa nevyznám absolútne, a hudbu tvorenú "softvérom" (If you know what I mean) odcudzujem, ale dovolím si tvrdiť, že to sú mesiace až roky driny, kým sa podarí niečo dobré.
Do hudby sa nevyznám absolútne, a hudbu tvorenú "softvérom" (If you know what I mean) odcudzujem, ale dovolím si tvrdiť, že to sú mesiace až roky driny, kým sa podarí niečo dobré.
-
lekoklatik
VIP
Este sa s tym nenaucil pracovat, co ho strasis tym ze nema talent? 
Cubase/Nuendo, Fruity loops, Ableton , Reason, Reaper ... mas na vyber 5 roznych softou, kazdy z nich ma "svojske" pracovne prostredie, kazdemu vyhovuje nieco ine, musis poskusat, checkni si vsetky na YT a uvidis. Je ich na vyber samozrejme omnoho viac. Bezplatny je jedine asi reaper
Ja ho nestraším, iba kazím ilúzie.lekoklatik napísal:Este sa s tym nenaucil pracovat, co ho strasis tym ze nema talent?
reason od tejto firmicky http://www.propellerheads.se/
Reason je v podstate najlepsi program z mojej skusenosti, hlavne pre vyuzitie s realnymi nastrojmi (gitara, midi keyboard).
No a ja som presne opacneho nazoru. Reason donedavna nevedel pracovat vobec s audiom, jediny uzavrety daw co poznam, nemoznost pracovat s vst & vsti ho dost obmedzuje. To ale neznamena ze sa v nom neda spravit kvalitne kompletne cely track, len pani z propellerheads si idu stale svojou cestou, co je dost na skodu
alebo aj tento,je free http://lmms.sourceforge.net/screenshots.php
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Alebo skús E-jay. Je to síce taká hračka ale v ňom sa naučíš dobre aranžovať songy. Sú tam predrobené sample a iba ich skladáš do hromady.