Samsung Galaxy S3 Flip Cover

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
SKRiPT
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Samsung Galaxy S3 Flip Cover

Príspevok od používateľa SKRiPT »

Ahojte. Mám Samsung Galaxy S3 a zadný kryt už mám doškriabaný. Chcel som ho vymenit, ale náhradný originál zadný kryt na Slovensku asi nezoženiem. A tie gumové kryty nechcem. Je iba ten Flip Cover. Chcem si ho kúpiť preto sa chcem spýtať že aké s ním máte skúsenosti ak ho niekto má na S3. Je to dobré? Ďakujem
Matej18
Light Professional
Light Professional

Re: Samsung Galaxy S3 Flip Cover

Príspevok od používateľa Matej18 »

original kryt sa da zohnat to by sa dalo. U nejakeho maniaka čo predava telefony.
A pokial ide o flip cover mam galaxy s 2 mozem ti povedat iba kladne veci. Sice telefon je o niečo hrubší ale zasa je to lepšie chranene. Flip cover sedí priam super nevrzga kvalita spracovania je super. Casom sa síce obdere ten predok ked otvoríš mobil tak po boku ale to nevadí. Všetky otvory sedia presne. Ja to mám odzačiatku ako som kúpil mobil a mozem ti povedať že po vybratí mobilu vyzera presne ako pr kúpe. telefonu je sa s tým dobre proste ten predný kryt otočíš dozadu a voláš. Další plus je že to slúži ako aj stojan ked niečo pozerať na boku napr film nemusíš to držať
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Samsung Galaxy S3 Flip Cover

Príspevok od používateľa guess.whoo »

urcite zozenies aj original kryt. a flip case napr. na stranke mp3.sk som videl asi najlacnejsi, potom ebay.
Napísať odpoveď