P: HTC Sensation

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
mikulasko0
Amateur
Amateur

Re: P: HTC Sensation

Príspevok od používateľa mikulasko0 »

Ja som ten mobil kupoval pred pol rokom ako použivany a ten prach tam bol , ale ta nalepka na šrubke aby sa mobil nerozobral nie je poškodena , ale to nie je ani teraz takže ju mohol niekto robrat ale tak pri staršich mobiloch čo som mal sa mi tam prach dostal tak či tak a pokial by sa tam naliala tekutina , tak by pod displayom ostali na digitizer take flaky od vody a tie tam niesu ... no nad tym možme len rozmyslať ( ale tie nalepky neboli cervene .. za tym si stojim aj ked dokaz nemam )
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

uplne tocis bludy, najprv povies ze je digitizer poskrabany, potom povies ze je displej puknuty a nakonec povies ze sa digitizer neda odlepit od displeja??asi envies v akom stave si ho posielal, ty tu teraz hovoris kazdy skrabanec a neviem co ako keby som ho mal tyzden. pritom som ho mal dokopy 6 hodin. ten telefon aj dotykova plocha boli dobite, znicene, displej mal biele flaky. ako to vysvetlis? ja som ti posielal aj fotky tych flakov. co stale hovoris ze ti mam vsetko zaplatit. ja som ti poslal link na dotykovu plochu http://mobil.bazos.sk/inzerat/21751935/ ... sation.php ktoru si uz mal znicenu!!! ziadne menenie displeja aj dotykovej plochy. a mna doska nezaujima lebo ja som ho prebral a posielal funkcny.
mikulasko0
Amateur
Amateur

Ja som pisal a aj pisem ,že v pravom rohu je puklinka , 1 velka ryha a skrabance .. tak neviem čomu nerozumieš a viem ,že na niektorych mobiloch sa digitizer od displaya neda oddelit a neviem či to nie je tak aj na htc .. a to asi ten v "servise" nevedel a nasilu to chcel urobit a teraz je to prilepene lepidlom !
Vysvetli mi prečo ked to bolo robene v servise to tam nedas vyreklamovat , prečo je POD digitizerom ta puklina a skrabanec a prečo je prilepeny lepidlom ako aj kryt ?

Nehovorim každy skrabanec len to čo tam nebolo a je to jasne viditelne , nejde o to ako dlho si ho mal ale čo si s nim urobil .. ja tiež dokažem za 6 hodin zničit mobil , dotykovu plochu som nemal vobec zničenu a určite nie prilepenu lepidlom .

A mobil som ti posielal nato , aby si si ho obzrel a ak by vyhovoval stav tak poslal peniaze , keby nie tak poslal mobil naspat ale ty si ho dal rozobrat !! Takže čo na tom nevieš pochopiť ... nevieš dokazať ,že bol funkčny ked si ho posielal , ale ja viem ,že k tebe došiel funkčny kedže maš fotky ! a neviem čo by s tym mobilom museli na pošte robit ked vobec nefunguje !! a snad nechces povedat ,že aj digitizer zalepili na pošte ..
mulatt
Darca
Darca

BOHA ved ti hovorim ze ti digitizer zaplatim co furt tocis o tom istom. Ty mi vysvetli ako sa dostal prach pod displej, scervenali nalepky a ako sa tam zjavili biele flaky od vody ked nikdy nebol utopeny!! MNA DOSKA NEZAUJIMA A TU TI NEZAPLATIM. Ten telefon bol utopeny a ja ti nebudem financovat novu dosku.
mikulasko0
Amateur
Amateur

S prachom pod displayom som ho kupil a zvlaštne ,že fungoval pol roka a u teba ani 6 hodin nefungoval .
Takže teraz si sa aj priznal ,že ten digitizer je tam prilepeny a to je aj dokaz ,že bol rozoberany . Teraz si tu možme len takto pismekovat ... ked ho dam do servisu a napisu ,že bol poškodeny aj display a aj doska tym ,že v tom " servise" ho rozobrali tak mi preplatiš uplne nove diely ?
A ja tam biele flaky nevidim , len prach .. o ktorom si vedel a nevadilo ti to . A nelinkuj mi tu činsky digitizer ktory pukne ked nanho len pozriem .
mulatt
Darca
Darca

uz som sa vyjadril
mikulasko0
Amateur
Amateur

Tiež ti ho možem poslat aby si ho opravil ... mne to je jedno , ale uvedom si či ti to stoji zato.
To tvoje vyjadrenie nestoji zanič ... chces mi poslat 40 e ? novy digitizer stoji 85 , ak v servise povedia ,že sa neda oddelit ( čo je asi tak kedže v tom servise ked si ho dal rozobrat ho prilepili lepidlom ) tak za displai dalšich 85 + kryt ked už 45 ... ak teda vraviš ,že je doska skorodovana možme to vyčislit aj takto
mulatt
Darca
Darca

za aky kryt chce spreboha peniaze? :shock: si ma uplne nasral teraz. strielas tu take ceny a chces peniaze aj za nieco co uz bolo dodrbane. posli mi ho naspat ja ho dam do znackoveho servisu a oskenujem sem vyjadrenie preco nejde zapnut ok? ja si stojim za tym ze to je tym ze bol utopeny lebo som ti ho posielal funkcny. ja zaplatim diagnostiku ale ak bude vyjadrenie ze je doska skorodovana nezaplatim nic, dohodnuti?
mikulasko0
Amateur
Amateur

Beriem spat .. tak na 99% by si ho dal do toho iste servisu kde by prisli nato , že vsetko sa poškodilo vodou nie ..? .. to ho dam radsej do normalneho servisu , ale napiš či vsetko preplatíš .

Poškodil si tlačidlo na kryte .. to nezozeniem ale asi nechapes pointu toho čo ti tu pišem - linkujes mi tu inzeraty z bazoša ktore isto nie su org .

Mohli by sme si zhrnut riešenia lebo toto nema zmysel ..
1.preplatiš 120e
2.dam do servisu , necham urobit diagnostiku a vymenit vsetky poskodene casti - XYeur
alebo navrhni niečo rozumnejsie ako 40 eur preboha ..
mulatt
Darca
Darca

POSLEDNY POST: uz sa tu nebudem opakovat 300x dookola. Zaplatim ti jedine za tu jednu rihu na digitizeri + tlacitko ovladania hlasitosti , ktore sa ale zlomilo same t.j. 40€. Ty si ten telefon nemal odnova, nevies ci tam bol original digitizer tak co tu vravis o cinskych. Bol rozoberany, utopeny, displej robi biele flaky. Ja ti nebudem platit renovaciu utopeneho telefonu z anglicka, ktory predtym urcite nebol dobre rozoberany ked tam bolo tolko prachu. A ta doska je na 99% skorodovana cize tu ti platit nebudem. Ak suhlasis posli do ss cislo uctu
mikulasko0
Amateur
Amateur

Vsetkym si si nejaky isty , neviem kde si prisiel na cenu 40 e za digitizer a tlačidlo , dam to do servisu a uvidime kto klame , ked sprepačenim nejak ... prilepi digitizer tak neviem kde berieš tu 99% istotu ,že doska skorodovala a navyše NEMAL SI PRAVO HO DAT ROZOBRAT ..
Rekik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rekik »

nikdy by som si nedovolil rozoberať vec , ktorá mi nepatrí....
mikulasko0
Amateur
Amateur

To je tiež jeden z mojich argumentov .. ale keby rozobral a dal do povodneho stavu to by som prežil ..
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Taktiez by som si nedovolil zasahovat do tovaru,ktory nieje moj. V takomto pripade by som predavajuceho ihned oboznamil o pripadnej skutocnosti a poslal ho naspat,bez akehokolvek zasahu,ale urcite nie sposobom skusania opravy a pri neuspechu,,,poslania spat.

Tlacitko na hlasitost-ok,stane sa aj ked neviem ako ked mam tiez ten fon a ulomit ho je prakticky obtiazne.

Ale ak je to lepidlo aj na digi,tak to uz v poriadku teda naozaj nieje.

Keby uz sa nieco take stalo,tak by som tovar neposlal spat,ale zaplatil by som za vlastnu chybu,aj ked z tazkym srdcom a vedomim,ze som sa sam oje***.
mikulasko0
Amateur
Amateur

Tak tak .. charakter ľudí je rôzny .
mulatt
Darca
Darca

Poslal som mu 60€na ucet aj ked neviem zaco. Dufam ze sem das teda to vyjadrenie servisu ako je nefunkcny digitizer, displej a doska nieje skorodovana ale je poskodena manipulaciou. V podstate som ti poslal 60€ a ani nevieme ci je fakt ten mobil nefunkcny :| Ale seriem nato, len sem postni teda to vyjadrenie nech vidime kto mal pravdu a kto klamal
mikulasko0
Amateur
Amateur

No ked pošleš dalšich 60 (120 - tj plna suma ) tak ti ho kludne pošlem a možeš si to overiť
mulatt
Darca
Darca

Len postni to vyjadrenie.
mikulasko0
Amateur
Amateur

Najprv musim najst v okoli nejaky servis a ked budem mať čas a naladu tak tam zabehnem ... a ešte to zvažim lebo dať 20e za to aby sa oni povedali ,že mobil nefunguje sa mi neoplati ( len by sa mi predrazoval ten mobil ) a ak si to niekto prečita kto by chcel mobil na ND tak by som mu ho rad posunul lebo chcem sa ho zbavit a dalej to neriešit lebo mam toho dost aj ja . Ale ak pojde do servisu tak to tu dam .
mulatt
Darca
Darca

http://www.roviservis.sk/ 5€ diagnostika, kosice..tych 5€ ti este poslem ked sem postnes to vyjadrenie
http://www.servismobilov.sk/htc/servis-htc-sensation diagnostika 0€
Zamknuté