Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) Axxis co cches aby som ti napisal ? pick up je o tom ako oslovit a zaujat. vsak? ci ? mas ty vobec nastudovane THE GAME ?
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vesaK »

To co je za hovadinu studovat nejake pravidla hry alebo pick up, ty sa chlapce radsej spamätaj
ty asi aby si niekoho zaujal si najprv musel precitas nespocetne vela knih co ? boze..
majoOr
Expert
Expert

Príspevok od používateľa majoOr »

vesaK očividne o tom vieš velkú .... tak sa doňho neobúvaj ;)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

ano, existuje aktivita zvana pick-up, ku ktorej existuje mnozstvo knih a inej literatury a ano, existuje spusta otvaracich fraz a veci okolo toho

ale suhlasim s vesaKom, ktomu, aby si niekoho zaujal nepotrebujes studovat vsetky tieto materialy, zalezi na tom, koho chces zaujat, co tym chces dosiahnut a v akom si zrovna psychickom rozpolozeni

ked budem oslovovat znamu osobu za ucelom nejakeho vztahu, tak mi je pick-up zbytocny cely jak je, rovnako ho neni treba pri akomkolvek spontannom osloveni, hoci aj totalne neznamej osoby
vyuzitie nachadza jedine v pripade, ze ti je "jedno ako do dopadne" a beres to prosto ako sport/zabavu/urcitu cinnost, ku ktorej nemas vyraznejsi citovy vztah

takze majoOr, ci o tom vesaK nieco vie alebo nie je irelevantne vzhladom na obsah prispevku ktory napisal
majoOr
Expert
Expert

ale táto téma je o pick-upe. A na vesaK-a som reagoval preto tak, lebo furt šeci pi*ujú do qwertyho aj bez dôvdodu, len preto, že to je proste on.
qwerty-xyz

tak lebo u nich je to tiez druh zabavy alebo sportu, .... potom ked ma vidia s priatelkou, tak su troska mimo, ako jeden nemenovany uzivatel tohoto fora ktory na mna cumel v KE a na moju holku s otvorenou hubou, ked sa este den pred tym chechtal ze nie je mozne aby som ja mal taku kočku,... mno bohuzial zatial co on mal buzistretko s kamaratmi som ja travil cas s nou. :arrow: niektori ludia to tazko nesu, ze nekecam.
majoOr
Expert
Expert

To už sú predsudky, lebo niekto má/dokázal niečo viac tak mu budem závidieť a písať, že si to vymýšla a pod. Ale už sme asi trochu OT :D
qwerty-xyz

to je bezna vec, .... pokial sa stado oviec s niecim nestretne alebo to nevedia dokazat tak hned je clovek ktory to dokaze za vola ktory klame. Ked saim to nasledne dokaze tak zavidia este viacej a ohovaraju este viacej, typicky primitivizmus .... niekto by si myslel ze to od cias kedy sa mlatili v jaskyniach kijakmi po hlave preslo, ale nepreslo.
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá

Príspevok od používateľa badboy007 »

ak chcete ako to vyzerá v praxi keď ste v tom fakt dobrý tak čeknite tento blog http://sapfoq.com/ . ten týpek je už ale ina liga, dosť naskillený borec prednášal už aj pre klientov škôl zvádzania.. doporučujem tento report :)

**censored**

a ono to nieje vôbec o knihách. musíš skúšať v praxi a keď budeš vytrvalý výsledky sa dostavia ;) .
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

^
harsh shit, chlap mal cca. 17,142 minuty na kazde z tych dievcat a to stihol dostat aj fajku. fakt mu priznavam, ze je to boh pick upu 8) akurat by som chcel vidiet ako to vyzeralo ked kazdych tych 17 minut behal od dievcata k dievcatu a tu jednu stihol v tomto case presvedcit aby mu vyfajcila a este to aj stihla. asi zacnem tie knihy fakt citat ked vedu k takym fenomenalnym uspechom....ale to nie je vobec preco som tu. chcel som sem pridat najlepsiu pick up linu na svete! veru veru ju aj pouzijem najblizsie az budem pri nejakej zenskej.
Prílohy
best pick up.png
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

Axxis iba hejtujes celu temu :) ked nevies prijat skutocnost ze niekto sa tomu venuje a dosahuje uspechy si typicky maly Slovacik co musi zniest pod ciernu zem uplne vsetko...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Neviem kde sa zobral fakt, že na to, aby som mohol mať ženu po akej túžim musím mať XY eur na konte, drahé auto a musím byť model. Mám pocit, že tieto "fakty" vychádzajú z bedne a z reklám. Áno, sú ženy ktoré nezbalíš pokiaľ nie si bohatý, pokiaľ nemáš super auto, pokiaľ nie si černoch alebo ešte neviem čo, no prečo by som mal do čerta takú ženu chcieť? Treba hľadať cestu jednoduchých riešení. Nepáčim sa ti, dobre, maj sa! Radšej ako si lámať hlavu nad hlúposťami, je niekedy lepšie odísť. A to mnoho mužov nevie, pretože stratili hrdosť. Sú ochotný podriadiť sa len kvôli tomu, aby nakoniec mali ženu, s ktorou si vlastne vôbec nerozumejú.
Peter_Retep
VIP
VIP

bindo: to bolo k comu?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Vyjadril som sa k názorom niektorých mužov tu v téme, ktorí majú pocit, že dobrú ženu si zaslúžia len tí "vyvolení". A my ostatní, ktorí sa snažíme napredovať, máme svoje ciele a niekam smerujeme, sme pre nich samozrejme len hlupáci, ktorí nič nechápu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Peter_Retep napísal:Axxis iba hejtujes celu temu :) ked nevies prijat skutocnost ze niekto sa tomu venuje a dosahuje uspechy si typicky maly Slovacik co musi zniest pod ciernu zem uplne vsetko...
Uz som navrhol qwertymu, teraz navrhujem Tebe. Stretnem sa s Tebou kdekolvek na SVK, mas moznost vybranej lokacie, pojdeme do baru, ze som dobry clovek dostanes na dievca 18 minut miesto spominanych 17,nieco. Posudzovane kriteria budu pocet zbalenych zien za 18 minut + pocet fajek, ktore dostanes na kazdu zo 7 zbalenych. Uvidime kolko ich zvladnes :) Tesim sa na Tvoj majestatny pick up performance :)
Povolene techniky balenia: naucene veticky, stereotypicke dialogy, prvoplanove pristupy a vseobecne klise.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Axxis ty nechápeš, že zbaliť dievča za 18 minút a ešte sa za tak krátky čas dostať k orálu nie je podstata PICKUPU! Rovnako to nie je ani používanie naučených rutín! PICKUP je umenie zvádzania, je založený na skills, na tom, aký si dobrý v komunikácií, v reči tela, no hlavne je to o tvojej osobnosti.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

A v neposlednom rade skôr či neskôr prichádza doslova k strate citov, občas sa stane že dotyčný potom upadne do dlhšej depresie a nevie sa z toho vymotať a nedokáže nadviazať už nikdy viac dlhodobý vzťah. Riskovať toľko kvôli tomu, aby ma niekto v "komunite" označil ako PU Guru? Ďakujem, ale radšej nie. :)
Peter_Retep
VIP
VIP

hd_: bohuzial v tomto mas pravdu...uz si na sebe vsimam nejaky degenerovany pohlad na city, lasku atd...
axxis: stale nepochopil podstatu :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bindo011 napísal:Axxis ty nechápeš, že zbaliť dievča za 18 minút a ešte sa za tak krátky čas dostať k orálu nie je podstata PICKUPU! Rovnako to nie je ani používanie naučených rutín!
fair enough, let it be so. podme pracovat s touto premisou. (aj ked dotycny, od ktoreho som 18 minut pobral to prezentoval ako vrchvolovy prejav pick upu tak sa ospravedlnujem, ze som bol z toho trochu zmateny)
bindo011 napísal:PICKUP je umenie zvádzania, je založený na skills, na tom, aký si dobrý v komunikácií, v reči tela, no hlavne je to o tvojej osobnosti.
teraz sa musim prizant, ze som trochu zmateny. ja som totizto neustale bashoval pick up ako majestatnu kravinu pretoze mi tu bol prezentovany ako nieco co sa da naucit z knihy (knihami sa tu teda ludia hodne ohanaju, vid qwertyho The game), zobrat urcitu seriu predpokladov, ktore su udajne vseobecne uplatnitelne a aplikvoat do praxe. a to je ten dovod preco som cely pick up povazoval za kktinu, ktorej som zvykol opnovat tym, ze ak chces zbalit dievca nepotrebujes ziadne debilne knizky, ktore boh vie kto napisal a co uz duplom nepotrebujes je sada nejakych fraziciek na otvorenie dialogu. a teraz nu tu pises, ze je to na tom aky si v komunikacii, reci tela a aka je Tvoja osobnost. tak WTF. lebo to mi pripomina uplne normalnu ludsku interakciu, pripadne "balenie" dievcat dost konzervativnym sposobom. ci len tomu potrebujete dat nejake fancy meno aby ste sa mohli niekde ukazat, ze ste pick uperi? (nieco ako kupit si noz a firesteel a uz nejdes na opekacku ale survival?)
a preco vobec bolo napisane toto ked to nie je o naucenych vetach?
Peter_Retep napísal:skusal si to vobec niekedy povedat? ak nie tak ako vies ze to nefunguje?
Peter_Retep napísal:axxis: tymito vetami som neoslovoval...uz mam vymakanejsi matros :twisted:
stracam sa vo Vas :( mate to nekonzistentne (aky vymakany matros na oslovovanie to teda mas?)

P.S. Inac paci sa mi rytmo argumentacia: nesuhlasis so mnou = zavidis

a uz standardny citat sameho seba nakoniec
Spoiler
axxis napísal:Dialog a celkovy pristup je treba kalkulovat na mieru co samozrejme znamena vediet spravne niekoho odhadnut. To je to co sa snazim cely cas vysvetlit, ze nemozes si proste povedat toto a toto by malo fungovat v 5 pripadoch z desiatich tak teraz napochodujem za hentou zenskou a vybalim to na nu. Pristup by mal byt prirodzeny ( odvodeny z aktualnych podmienok, ako som vravel v jednom z uvodnych postov - plynule a neviazane ). Omnoho normalnejsie sa mi zda prirodzene a rychlo reagovat ako clovek a nie sa zamyslat v style: och technika pick up 1 nezabrala, tak skusim trojku, och ta nezabrala tiez tak budem 5 minut spominat co som si niekde pripravil na papier popredu. Proste hram s tym cim mam a ked to vyjde tak to vyjde ked nie tak nie.
Peter_Retep
VIP
VIP

axxis: ide o subor informacii ktore konzistentne vysvetluju co zeny pritahuje. Celkovo pick up nie je len o baleni bab ale aj o rozvoji tvojej osobnosti - social skills, sebavedomie, moda, asertivita, empatia.

Ano na zaciatku sa kazdy uci nejake frazy ale to len preto aby si cloveka nehodil do vody a plavaj. Skor ide o to, ze ked sa tomu clovek zacne venovat pochopi ze tie frazy cloveku pomozu len v istych miestach, inak si vypracuje svoj vlastny osobity styl...ano knihy ti vela daju (samozrejme treba oddelit balast) ale nie v zmysle toho ze ta to naucia, skor ti pomozu pochopit podstatu, resp. niektore formy zenskeho spravania a lahsie zistis preco ti napr. kolegyna z prace/susedka/spoluziacka/zena z ulice nedala sancu.

ad The GAME: imho knizka ktora v podstate nakopla a spopularizovala pick up. Po jej precitani si clovek uvedomi ze ono to moze fakt fungovat
Napísať odpoveď