PC kupujem
PC kupujem
cawte dnes pozeram bazos a chcem sa sitat na toto herne pc ci je dobre stavany na hry http://pc.bazos.sk/inzerat/22408029/Pre ... 4GBRam.php
Re: PC kupujem
Také 4 roky dozadu to bola super mašinka, ale ešte aj dnes by si mal na nej spustiť hádam aj všetky súčasné hry... aj keď nie na plné detaily... 
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
kupovat bazarovy pc je jak kupovat macku vo vreci 
-
hojko
Site Admin
dobi235: Dovod???
-
dobi235
Light Professional
Tak dovod je ze nikdy nevies co kupujes, nevies v akom stave su komponenty.. Co ak mu za dva dni odide HDD, CPU, graficka...co ak graficka uz bola poskodena, upiekol ju a pojde mesiac-dva...
Presne tak. Nechapem ludi co kupuju cez bazar. S bazarmi som uz navzdy skoncil. Za kazdym som ostal oklamanym a podvedenym a to uz 3 krat! Takze 3 krat a dost. Neverim a blby tiez nie som. Ovplyvnit sa druhu stranu neda a je spolahlivejsie kupovat od firmy a nove veci. Uz len koli zaruke. Bazar nema ziadnu zaruku aj keby pc dosiel a bol v poriadku.
-
Michaelo
Hardcore addict
Pekne. Ja som si kupoval jeden PC cez bazar pred 4 az 5 rokmi a stale slape ako hodinky 
-
dobi235
Light Professional
tak to si mal mozno stastie... radsej by som si priplatil a budem si na 100% isty ze to bude slapat ako usetrit a bude to tak 50 na 50
Auto si tiež kupuješ len zásadne čisto nové? 
-
dobi235
Light Professional
Myslim si ze auto a pc je dost rozdiel 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
facepalmJakub140 napísal:Auto si tiež kupuješ len zásadne čisto nové?
Ja som si kupoval PC z bazáru 2 roky dozadu a ešte doteraz mi nič z komponentov neodišlo a hry šlapú väčšinou na FULL detailoch ako nič.
-
dobi235
Light Professional
Nikto nepovedal ze tie komponenty MUSIA odist...ja len hovorim ze je to dost velky risk nakolko asi kazdy vie ze kolko kadejakych spekulantov je 
Samozrejme presne tak ZASADNE len cisto nove a specialne na auta to plati dvojnasobne. V pc to je oproti tomu par supiek penazi, ale auto to je uz ine kafe a penazi viac. Tiez netvrdim, ze musi nieco na pc z bazaru odist, ale jednak je to risk ako tu uz kolega pise a po druhe okrem risku, ze natrafis na debila co ta oklame, tak nemas zaruku aj ked kupis od seriozneho, skratka moze nieco odist a musis si kupit novu nahradu a uz mas navyse vydavky. To ked sa ti stane na novom, tak nehrozi, ze musis kupit nove a mas vydavky.Jakub140 napísal:Auto si tiež kupuješ len zásadne čisto nové?
-
Michaelo
Hardcore addict
Aj pri novom ti nemusia uznat reklamaciu
Uz sa mi to stalo par krat. /OT/ A najcastejsie sa to stava u mobilov.