Na predaj :
Fotoaparat Fujifilm FinePix S9500, vynikajuci stav, plne prislusenstvo - kabelaz (AV kabel, USB), manual, vysokokapacitne baterie s rychlonabijackou (k rychlonabijacke pridam samozrejme aj redukciu pre nasu zasuvku), pamatove karty (2 x 2 GB), brasna, malo pouzivany, povodny objektiv, fotoaparat som kupoval v Anglicku, takze manual a menu je v anglickom jazyku. Cena dohodou, respektive ponuknite. Na vyziadanie poskytnem realne fotky.
Bezkonkurencny, krasny high-end zdroj TAGAN BZ-700, ktory sa uz nevyraba a je velmi tazke ho niekde zohnat. Disponuje krasnym modularnym kablovanim, ktore je UV reaktivne. 12 cm modro podsvietenym ventilatorom a pod. Je novy, raz vybaleny, zaruka DATACOM este viac nez rok. Cena dohodou, respektive ponuknite. Na vyziadanie poskytnem realne fotky, ale nebudu sa lisit od tych, ktore som sem dal, pretoze nebol ani raz zapnuty.
Chladic zakladnej dosky Thermaltake Extreme Spirit II. Nadherne celomedene prevedenie. Ventilator s modrym podsvietenim, novy, raz vybaleny, bez zaruky, ale rucim 100 percentnostou. Cena dohodou, respektive ponuknite. Na vyziadanie poskytnem realne fotky, ale nebudu sa lisit od tych, ktore som sem dal, pretoze nebol ani raz zapnuty.
Chladice pamati Thermaltake Truelight Memory Heat Spreader (CL-C0001), hlinikova zakladna, ktora obsahuje 5 diod, ktore ovlada mikroprocesor disponujuci 8 mimi modmi na blikanie. Uzasne pre tuning, mam tri kusy. Su nove, jeden bol raz vybaleny, zaruka DATACOM este viac nez rok. Cena dohodou, respektive ponuknite. Na vyziadanie poskytnem realne fotky, ale nebudu sa lisit od tych, ktore som sem dal, pretoze neboli ani raz zapnute.
Preferujem osobny odber (Povazska Bystrica), ale nebranim sa ani poste. Uvitam akukolvek ponuku. Velmi ocenin niekoho, kto by mi realne ohodnotil dane veci.
Dakujem.
-- 18 Jan 2013, 19:20 --
UP
-- 21 Jan 2013, 22:32 --
UP
-- 13 Feb 2013, 20:28 --
Zdroj predany mimo fora
-- 22 Feb 2013, 18:19 --
Dva chladice na RAM predane mimo fora
I/P: Fujifilm FinePix S9500, Tagan BZ 700, chladice...
Re: I/P: Fujifilm FinePix S9500, Tagan BZ 700, chladice...
Akú máš približne cenovú predstavu za tú S9500?