P: Motorola RAZR i - XT890

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: Motorola RAZR i - XT890

Príspevok od používateľa Kibo »

Hojte,
predám novinku, ktorá sa akosi na Slovensko ešte stále nedostala - smartfón Motorola RAZR i - XT890 s procesorom Intel :twisted:

Telefón je úplne nový, nezapnutý, nevybalený, fólia na displeji - bola iba otvorená krabica, aby som vymenil nabíjačku za EU, nakoľko tovar je z UK.
Na fotkách je zapnutý kus, Vy dostanete nový, nezapnutý. Zapínal som ho len pre potreby nafotenia. A nechávam si ho, lebo je to bomba :smt033

Cena: 300€

Kódové označenie: SM3649AE7B1, farba čierna

Parametre:
4,3'' Super AMOLED Advanced edge-to-edge display, Gorilla Glass
Rozlíšenie qHD 540 x 960 bodov, hustota 256 ppi
Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich - na prelome marca a apríla ohlásený update na Jelly Bean
Intel Atom Z2460 2 GHz procesor, Hyper-threading
Pásma 850/900/1900/2100 MHz
8MP fotoaparát - autofocus, LED blesk, hardwareové tlačidlo spúšte
Predná kamera 0,3MP
8GB ROM, 5GB užívateľského priestoru - podpora microSDHC kariet (do 32GB)
Akcelerometer, proximity senzor, kompas, A-GPS, Google Maps, SmartAction, Bluetooth, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, 3G, 3.5mm jack, microUSB port
2000 mAh batéria - vstavaná, nemeniteľná
rozmery 60,9 x 122,5 x 8,3 mm
Odolný proti pošpliechaniu tekutinou

Telefón je neblokovaný, vyžaduje microSIM (skúšal som však iba ružových, na oranžových a modrých nemám microSIM)

Video - vybaľovanie krabice + zapnutie
Hi-res foto: 1 2

Osobné prevzatie v BA alebo po dohode pošlem poštou (platba PayPalom alebo prevodom vopred, nemám problém ani s dobierkou)
Záruku držím ja - prvý týždeň kus za kus alebo vrátenie peňazí, potom 1 rok - nie som však Lidl, budem musieť najprv zistiť, čo je vo veci, pred uznaním záruky.
Hodnotenie predajcu hovorí samo za seba.
Prílohy
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
Napísať odpoveď