Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
taketo volačo chce na svoj butthole
Troška odveci, ale ty ju v tom plne podporuješ?Mne keby povie frajerka, že si chce vytetovať na ***** dieru niečo, tak by ma určite vystrelo.Nechcem sa rýpať, ale pripadá mi to troška hlúpe.
Neviete nahodou kolko by stala kerka na zapestie špirala a neboli to moc na zapestie ked tam je vela žil ?
Zápästie a okolie lakťa je viac citlivé, ako iné časti ruky. Čo sa bolesti týka, tak každého bolí niečo iné. A na ceny sa tu nepýtaj. Každé tetovacie štúdio má iné ceny.
-
Royalflush
Guru wannabe
Kamarát ma potetované komplet celé ruky, aj na prstoch na všetkých článkoch aj celé dlane z hornej strany, za uchom, na hrudi, na nohách a pracuje v eventime a nemá žiadny problém.SRneC napísal:Kde sa da pracovat s rukavom celym az po dlan? Jedine ze by si bol sam tater.
Ja som mal na mysli serioznu pracu. Nie predavaca alebo casnika v Eurovei. (Nemyslim to provokativne a nikoho nepodcenujem a neurazam, ale neviem sa lepsie vyjadrit.)
Tetovanie na viditelnom mieste je stale pomerne problem, je to smutne, ale je to tak.
Z toho potetovania analu z Youtube ma najviac pobavil prvy komentar
Tetovanie na viditelnom mieste je stale pomerne problem, je to smutne, ale je to tak.
Z toho potetovania analu z Youtube ma najviac pobavil prvy komentar
Spoiler
This is nothing new. Every tattoo I have ever seen has been on an asshole.
-
Royalflush
Guru wannabe
Lol, čo na práci v Eventime nie je seriózne? Mimo klasických záležitostí (vybavovanie telefonátov, staranie sa o databázu, občasné predávanie v pobočke) chodieva na konferencie do Rakúska, zvykne chodiť na udalosti dávať pozor na to, aby všetko išlo tak ako má, poprípade pomáha s niečim a podobne, nemá žiadny problém. Ja osobne by som k zamestnávateľovi, ktorý by mal poznámky na tetovania určite neišiel, môžem tých predsudkárov osrať. Ľudia by mali začať hľadieť skôr na to, čo má človek v hlave, poprípade aké školy ma dokončené, nie to ako vyzerá, čo má oblečené/vytetované...
Tak v dnešnej dobe to je s prácou niekedy ťažké a vyberať si na základe toho, či sa niekto na moje tetovanie pozrie krivo? No čo ja viem. Skôr to dopadne tak, že zamestnávatelia môžu osrať teba a ty budeš ten, kto sa koniec-koncov bude musieť prispôsobiť. A nejakú tú narážku by zniesol asi každý. Navyše, ak by to bola dobre platená práca.
Nepýtaj sa na názory druhých. Ak to bude pre teba niečo znamenať, tak choď do toho. Ak to berieš iba ako imidžový doplnok, tak si radšej nič nedávaj tetovať.
-
Royalflush
Guru wannabe
Prečo sa pýtaš nás, čo na to povieme? Tetovanie si dávaš ty a kvôli sebe, nie kvôli druhým, ak to vidíš inak, ani si ho nedávaj.
//^ That's what am I talking about.
//^ That's what am I talking about.
Nehovorím, že tetovania sú iba pre väzňov a prostitútky, a ty to dobre vieš. Tak som teda asi staromódny. Ale nikomu by som si nedal zvonka pokresliť hrubé črevo, a keby s tým za mnou prišla frajerka, tak láska-neláska, fajront.Famine napísal:Vazne. Vies doba je uz ina a tetovanie si nedavaju uz len vazni a prostitutky,...
Celkovo si myslím, že ak to seriózne chce, a ty ju v tom podporuješ, a nemáte 15 rokov, tak tam musí byť o jedno, dve, tri kolieska naviac, inak si to vysvetliť neviem. Choré.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
je tu nejaky dobrak co by vedel navrhnut tetovanie aku taku predstavu mam len by som to potreboval dostan na papier, pc ..? ci zla tema ?
Dobra tema, zle forum. Neviem ci sa tu niekto tymto blizsie zaobera. Skus forum ktore sa tetovaniami zaobera hlbsie.
A inak, tatter by Ti to mal nakreslit sam, ak mas aku taku predstavu...
A inak, tatter by Ti to mal nakreslit sam, ak mas aku taku predstavu...
-
Eritrea
Star
paci sa mi
chcem ...
cosi take ako na fotkach...
PS:posledna fotka preto lebo sa mi paci
cosi take ako na fotkach...
PS:posledna fotka preto lebo sa mi paci
Chceš to iba kvôli tomu, že sa ti to páči alebo to pre teba bude mať nejaký význam aj?
Noobsz DJ napísal:Chceš to iba kvôli tomu, že sa ti to páči alebo to pre teba bude mať nejaký význam aj?
Veď napísala, že preto, lebo sa jej páči. Aký osobný význam by asi mali vtáčiky? Niekto by mohol trepať, že "sloboda", a podobné žvásty, ale to sú kecy. Pri takýchto tetovaniach ide fakt len o to, že to pekne vyzerá, a pri takýchto tetovaniach nemám nič proti, vyzerá to dobre, a jednoducho.
Však ja viem, čo tam napísala. Len ma zaujímalo, či to chce len kvôli tomu, že sa jej to páči, alebo či to bude mať pre ňu aj nejaký význam.
-
Eritrea
Star
nie nema to pre mna vyznam
jasne ze niekto si da tetovat meno svojho prvorodeneho syna
tak to je ok
ale podla mna drviva vecsina tetovani je proste na okrasu
a take male cosi, jemne...je prijatelne
ale podla mna drviva vecsina tetovani je proste na okrasu
Pýtal som sa na to len kvôli tomu, že niektorý ľudia si dajú vytetovať niečo čo sa im páči a o pár rokov to dávajú buď kompletne prerobiť alebo v tom bolestivejšom prípade odstrániť. To, čo sa ti páči dnes, sa ti nemusí páčiť o 5 rokov. Jedného takého človeka som už spoznal. Na ruku si dal spraviť tribal s tým, že to je to najkrajšie tetovanie aké kedy videl. Minulý rok ho celé prerábal na biomechaniku. Nemám pocit, že to bolo zrovna najšťastnejšie riešenie dať si robiť biomechaniku.