eBay.com
Re: eBay.com
Netusim preco platba neprebehla, uz som niekde cital podobny pripad.. Neviem na co cakas, kontaktuj ich 
Dik, myslel som si, ale chcel som si to preistotu overit.Paragon napísal:Global Shipping Program znamená, že ti to dovezie na Slovensko niekto, kto tu pravidelne donáša zásielky, asi v kontajneri. Výhody: vyjde ťa pošta lacnejšie. A nie, že daň sa neplatí, ale daň zaplatíš vopred a už nič neriešiš, príde, máš všetko vybavené. Platíš DPH, ale vopred.
Potom, ak ti dôjde zásielka cez Global Shipping Program tak môžeš napísať, či to pochopili aj naši colníci.
Zdravím, predávam na ebay jeden produkt a všetko som vyplnil, napísalo mi "congratulation,your item bla bla...", ale vo vyhľadávaní podľa názvu ani v danej kategórii ho nechce nájsť...keď kliknem na svoj nick a je tam "items for sale" tak tam tiež nič nie je...nacáhdza sa to iba v "My ebay - listings"...nevie mi niekto prosím poradiť?
dík za prípadné odpovede
dík za prípadné odpovede
Máš nízky seller rating? -> je to tvoja prvá vec, ktorú predávaš cez eBay, alebo jedna z prvých? Ak áno, čaká to na potvrdenie eBay teamom.
Zdravim vas. Mam taky problem. Objednaval som na ebayi tenisky, formou drazby, ktoru som nakoniec vyhral. Ale az potom som zistil ze som si zle pozrel velkost tenisiek, cize je zla a tenisky nechcem! Predajcovi som pisal o tomto probleme, ale napisal mi ze to nezrusi a musim zaplatit. Je tato objednavka na ebayi zavazna? Je nutne to zaplatit? Alebo ako mam postupovat?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ano inak dostanes napomenutie alebo ban
No budiž, ale je to nejak vymahatelne?
nikto od teba nemoze nic vymahat, ale je mozne ze ti eBay zrusi ucet a uz si nic nekupis
-
Scorpion90
King
ak sa to stalo po prvykrat, nemas sa coho bat. Pride ti len upozornenie, ze tato transakcia bola zaznamenana na tvoj ucet. Thats all
Našiel som na ebay pekné botasky, no pošta stojí toľko čo samé botasky. Chcem sa opýtať, že keby som napísal predajcovi aby to poslal nejakou lacnejšou poštou či by s tým súhlasil. Má s tým niekto skúsenosti? Poprípade keby to bolo možné, ako by to bolo riešene keďže by som pri potvrdení objednávky zaplatil sumu za botasky aj tu poštu?
-
Traktorista
Guru
sak mu napis a uvidis, ale urcite to nekup pokial nesuhlasis s cenou (aj postovneho)
-
guess.whoo
Redeemer
ja ked som pisal ohladom nizsieho postovneho vzdy som dostal negativnu odpoved..snad to ale tebe vyda 
-
rufus59
Light Professional
V UK a USA čo mam skúsenosti tak pošta je taká drahá, kamarát mi mal preposlať botasky poštou, nakoniec ma to vyšlo lacnejšie ešte kurierom od TNT.
Zdravím, predal som vec cez ebay 25.02.2013...no na paypale nemám nič ani na účte svojom...v ten istý deň mi prišlo na mail kde mám zaregistrovaný ebay toto:
This email confirms that you have received a payment for $139.50 USD from xxxxxxxx..........
......
......
Simply click the link below and complete PayPal's one-page registration form to claim your money:
a dáky link
ked nan kliknem je ze ak chcem pokracovat sa mam zaregistrovat na paypal alebo prihlasit...ked dam prihlasit tak mi tam automaticky da mail cez ktory som na ebay zaregistrovany no na paypale som cez iny...neviem,ci to s tym ma suvis...
neviete mi niekto kto ma skusenosti s predajom poradit?pripadne ako dlho by malo trvat kym mi pridu tie peinaze na paypal od neho?...dík
This email confirms that you have received a payment for $139.50 USD from xxxxxxxx..........
......
......
Simply click the link below and complete PayPal's one-page registration form to claim your money:
a dáky link
ked nan kliknem je ze ak chcem pokracovat sa mam zaregistrovat na paypal alebo prihlasit...ked dam prihlasit tak mi tam automaticky da mail cez ktory som na ebay zaregistrovany no na paypale som cez iny...neviem,ci to s tym ma suvis...
neviete mi niekto kto ma skusenosti s predajom poradit?pripadne ako dlho by malo trvat kym mi pridu tie peinaze na paypal od neho?...dík
Čaute
Ako to je s províziou pre Ebay, ak niečo predám ?
Ako to je s províziou pre Ebay, ak niečo predám ?
-
rastikbart
Medium Star
nasiel som na ebay jednu vec a ked som sa v tom trochu vrtal, zistil som ze doticny ma aj vlastny internetovy obchod kde tu vec predava o niekolko dolarov lacnejsie ako na ebay. oplati sa to kupit to z ebay namiesto z jeho obchodu? myslim to tak ze ked to objednam na ebay som viac chraneny a mam vacsiu istotu ze ma neosere??? feedback ma 99,9.
-
audiotrack
VIP
to zalezi ako ma postavene obchodne podmienky na tom eshope. Ak mozes odstupit od zmluvy a do niekolko dni vratit tovar (nema to v nich zakazane a zo zakona je to v ich krajine dovolene) tak to mas jedno
-
rastikbart
Medium Star
je to tovar z ciny takze tam by som to aj tak nevracal.
este ma napadla jedna vec kedze si paypal uctuje 2,5% pri platbach do cudzej meny, do akej sumy sa oplati nakupovat na nemeckej ebay a od akej na ebay.com aby som si zbytocne nepredrazoval tovar?
este ma napadla jedna vec kedze si paypal uctuje 2,5% pri platbach do cudzej meny, do akej sumy sa oplati nakupovat na nemeckej ebay a od akej na ebay.com aby som si zbytocne nepredrazoval tovar?
-
TommyHot
Addict
Neviete ci sa da niekde nastavit, aby mi vzdy vyhladavalo len free shipping a buy it now polozky? Nechce sa mi to zakazdym odklikavat v bocnej liste.