edit/ keď prepnem používatela na idého všetko je ako má byť, keď si dám svoje konto znova mám to čo predtým
Aero nefunguje
Aero nefunguje
zdravím, mám systém win 7 používam ho už dlho a dnes keď som zapol počítač tak sa mi nastavil motív windovs ako ho nazvať no ako v win 98 a keď chcem nastaviť iný tak mi ho ukazuje šedo nejde ho použiť. prosím poradte mi čo mám urobiť 
edit/ keď prepnem používatela na idého všetko je ako má byť, keď si dám svoje konto znova mám to čo predtým
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aero nefunguje
mozno ti ho blokuje nejaka aplikacia,,, najjednoduchsie je si vytvorit to nove konto a stare zmazat a mas
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aero nefunguje
čo tak tú aplikáciu vypnúť, namiesto mazania celého konta? prejdi si spustené procesy a programy spúšťané pri štarte, niektorý zrejme nie je kompatibilný - odstav ho, prípadne aktualizuj
aero smú vypínať len spustené programy, čiže by nemal byť problém nájsť ten program
aero smú vypínať len spustené programy, čiže by nemal byť problém nájsť ten program