Chýbajúce texturi v GTA IV
Chýbajúce texturi v GTA IV
Dobrý deň,
Nainštaloval som si GTA 4 a v hre mám problém že nevidím textury. Mám notebook lenovo thinkpad edge e530, táto hra by mi mala fičať poriadne. Napr. s hraním Assassins creed 3 nemám žiadny problém. A v GTAčku neviem ani prestavť grafiku, všetko je na minimume a nič sa stým robiť nedá. Hra sa mi vôbec neseká až natie textury čo chýbajú, nainštaloval som si aj najnovšie ovládače. Pridávam screen ako to vyzerá. Vopred ďakujem za odpovede.
Nainštaloval som si GTA 4 a v hre mám problém že nevidím textury. Mám notebook lenovo thinkpad edge e530, táto hra by mi mala fičať poriadne. Napr. s hraním Assassins creed 3 nemám žiadny problém. A v GTAčku neviem ani prestavť grafiku, všetko je na minimume a nič sa stým robiť nedá. Hra sa mi vôbec neseká až natie textury čo chýbajú, nainštaloval som si aj najnovšie ovládače. Pridávam screen ako to vyzerá. Vopred ďakujem za odpovede.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Chýbajúce texturi v GTA IV
ak má ten notebook intel grafiku tak na GTA IV ani nemysli
Áno má intel grafiku, ale ostatné hry idú pohode, a nedá sa to niako spraviť ?
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nebude to aj tym ze to neni original?... napr na mafii 2 ktora nebola oficialna mi mizly textury
-
MichalkoOo
Zablokovaný
intel grafika nieje na hry.. Je to tým. A tiež je veľmi slabučká na túto hru
ty si zas nejaký mudry ja mam ge force 680gtx a cpu i5 3750K a mám ten isty problem tiež mi vypadavaju textury a ine kofotiny mám uplne ten isty pohlad čo on a dokonca mne to ani nešlo spustiť kým som tam neupravil podla netu niečo lebo mam 4gb video ram a gta4 nepodporuje 4 gb video ram iba dva. Teda aj mne hovoríš že mám slabučkú grafiku na gta ??
Nieže si sa urazil?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
no vidíš, a keby mal on textúry v pohode tak mu to seká 
Heh, neseká mi Assassins Creed 2 a ty mi chceš povedať že GTA 4 by mi sekala ? Trocha blbosť čo hovoríš nie ? A okrem toho ja mám originálku GTA 4.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
AC2 neporovnávaj s GTA IV 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
GTA IV je 10x viac náročné