Vypadávanie internetu
Vypadávanie internetu
Dobrý deň. Chcem poprosiť niekoho o radu. Pred týždňom som zmenil osadenie zariadenia pre príjem internetu. Pôvodné pripojenie bolo: anténa+AP Air Live-30m kábel-router Black Box-kábelové pripojenie k PC. Pretože signál z AP bol slabý, vymenil som osadenie zariadenia: anténa+AP Black Box-30m kábel-router TP Link TL-WR841ND-kábelové pripojenia k PC. Všetko funguje, sila signálu sa zvýšila. Jeden problém však nastal a s tým si neviem poradiť. Každé ráno mi internet nefunguje a musím vypnúť prívod el. energie do zariadení na cca 20 sek, opäť ich zapnúť a internet zasa funguje bez problémov skoro celý deň. Poraďte prosím, čo upraviť, aby táto situácia nenastávala. THX
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vypadávanie internetu
na routri co som mal predtym bola funkcia ze po urcitej necinnosti netu,,, mi ho odpoji mozno to robi zlobu ?
V ktorej položke to bolo? Ja som nič také nenašiel. Je tam len položka System Tools\Time settings, kde sa dá nastaviť časové pásmo, dátum a čas. Nedá sa to však vypnúť. Nepomôže ani obnova nastavenia, len prerušiť dodávku el. prúdu. Potom router opäť pripojí internet. Pri výpadku internetu router vidím a je možné sa naň pripojiť. Internet však nejde. Mám za to, že to robí TP link. Dnes som skúsil dať pevný kanál, pretože som tam mal nastavené automatické prideľovanie kanálov. Neviem, či to pomôže.
Skus tam najst Watchdog.
V tomto routery taká položka nie je.