Content plugin Joomla - problem s POST
Content plugin Joomla - problem s POST
Robil som taký plugin do systému joomla, od ktorého som chcel len aby mi cez jeden formulár postoval do databázy dáke info. Formulár aj s kódom som predbežne umiestnil do jedného súboru, dôvod je to, že joomla vrámci bezpečnosti nepovoluje priamy prístup (chcem to tak nechať zatiaľ), takže keby som sa vo formulári odkazoval na iný PHP súbor narazím na 'die ("Restricted access")'. Umiestnil som ho do funkcie onContentPrepare, problem je s postovaním. Po odoslaní všetko prebehne tak ako má, ale keď dám na stránke refresh hneď po odoslaní, tak sa snaží opäť postovať do databázy, čo mi nie celkom vyhovuje. Skúšal som "unset" ale nejak mi to nepomohlo. Dakto s nejakým riešním ako tomu zabrániť ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Content plugin Joomla - problem s POST
po spracovaní presmeruj v php cez header na danú stránku. Ale osobne by som to nerobil, to upozornenie je štandartne správanie a má svoje opodstatnenie
Re: Content plugin Joomla - problem s POST
Ďakujem za radu, ale nakoniec som to vyriešil inak pomocou spätnej kontroly v databáze pri každom odoslaní formulára, nie je to šťastné riešenie, ale lepšie ako nič. Prípadne ešte existuje možnosť prerobiť celé riešenie z content pluginu na komponent, ale to vidím ako posledné riešenie.