Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsak mu napis mail z ineho uctu a hned uvidis..potom sa mozes trapit otazkou ohladom kuriera
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Lenže na maily neodpovedá...
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

ked ti nieco donesie kurier, tak mozes to otvorit az potom ako mu zaplatis, ze ci sa to neposkodilo prepravou, ak by sa poskodilo prepravou tak by to ta kurierska spolocnost mala nahradit .. lenze ked kupujes nieco pouzite, tak je tazke dokazat, ze sa to poskodilo prepravou a ze to nebolo odoslane poskodene.

Ale v tvojom pripade je mozne, ze ti posle nejaky kamen v krabici :D .. takze to urcite neber. Jedine ak by si to vedel zobrat osobne po obhliadke, co asi nevies. Uz len to, ze je v texte napisane, ze vybrane v Orange a na fotke je zarucak z Telekomu je podozrive. Este mas taku moznost ako ti tu niekto pisal a to, ze mu povies aby ti ten telefon odfotil zapnuty (aby si videl ze funguje) s nejakou dennou tlacou, s dnesnymi novinami. Ale ako pozeram, tak pises, ze ho tvoj otec uz objednal. Takze odporucam neprevziat od kuriera ... alebo sa kuriera skus spytat, ci to nemozes rozbalit pred zaplatenim, ale pochybujem, ze ti to dovoli.

Mozno len skopiroval fotku z ineho inzeratu lebo sa mu nechcelo fotit, ale nikdy nevies. Ja by som to neriskoval.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

urcite ti nedovoli rozbalit zasielku pred zaplatenim :D..ani ti ju neda do ruk
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Len potom nechápem načo písal do inzerátu, že je možný aj osobný odber...No teraz už vážne neviem.Asi poviem otcovi nech sere nato a nech to neprevezme a basta....

EDIT: Toho chalana, ktorý píše že je telefón z Orange-u som našiel aj na bazoši a tam už píše Telekom, možno ten Orange bol len preklep a myslel na Telekom.A ešte k tomu tam má len pozitívne feedbacky.Teraz som si už istý, že je to podvod.Zajtra zavolám tomuto truľovi nech neposiela nič, nemám záujem byť okabátený nejakým 20 ročným deckom čo ani nevie kde je Komárno a v živote nepočul o O2...Ten chalan už mi bol vtedy podozrivý keď s ním otec telefonoval.Nejako odbáčal od témy...Díky hoši za vaše názory a hlavne Chezterovi, ktorý sem postol inzerát od originálneho predajcu.
harlik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa harlik »

deszka3 napísal:Len potom nechápem načo písal do inzerátu, že je možný aj osobný odber...No teraz už vážne neviem.Asi poviem otcovi nech sere nato a nech to neprevezme a basta....

EDIT: Toho chalana, ktorý píše že je telefón z Orange-u som našiel aj na bazoši a tam už píše Telekom, možno ten Orange bol len preklep a myslel na Telekom.A ešte k tomu tam má len pozitívne feedbacky.Teraz som si už istý, že je to podvod.Zajtra zavolám tomuto truľovi nech neposiela nič, nemám záujem byť okabátený nejakým 20 ročným deckom čo ani nevie kde je Komárno a v živote nepočul o O2...Ten chalan už mi bol vtedy podozrivý keď s ním otec telefonoval.Nejako odbáčal od témy...Díky hoši za vaše názory a hlavne Chezterovi, ktorý sem postol inzerát od originálneho predajcu.
V kazdom pripade daj vediet ako to dopadlo. To je to o com hovorim kazdemu, ked sa kupuje cez bazar. Ja uz som sa popalil a jedine osobne, ale aj tak ma dobehli, takze odvtedy bazar neriesim.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Takže som na tom nasledovne--> Nechcel som tomu chalanovi zavolať, lebo som chcel keď už kopíruje inzeráty od iného uživateľa, tak nech si vydrbe so sebou a nepreberiem balík nech si zaplatí kuriéra.Ale behom včerajšieho dňa sme našli Samsung Galaxy SII a šli sme poň a cestou tento chalan volal no opravdu neviem o čom tam mlel keďže sa mu ledva dalo rozumieť a ešte k tomu sme boli aj v aute, tak som mu povedal že už nemám záujem o telefón.On povedal že dobre a zložil.Škoda, že som mu rozumel veľký prd, inak by som sa ho spýtal, že prečo kopíruje tie inzeráty no teraz je to už jedno.Ja som bol dnes v škole a otec mi vravel po tom ako som prišiel domov, že mu volal kuriér a doniesol balík od Košíc.Otec mu povedal, že je odcestovaný a nevie prevziať balík.Zaujímavé, že vravel že dnes ide posielať balík, ale už ho podal minulý piatok...Pravdupovediac mám teraz taký zmiešaný pocit, že musí zaplatiť za mňa kuriéra :D
lll2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lll2 »

Zdravim vospolok,
stojim pred dilemou vyberu noveho telefonu za cca 200 - 220 eur. Momentalne bezim na Symbiane a v podstate mi vyhovuje az na rychlost na webe, tam uz citit vek telefonu. Moja predstavy by v celku splnala Lumia 620, az na neexistujuci call blocker pre windows phone. Viete mi poradit nieco v cca. tejto cenovej kategorii (a hlavne velkostnej, vsetko nad 4" je pre mna zatial loparik :P)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

bazar alebo novy? ak bazar tak staci ist o stranu dozadu
lll2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lll2 »

Bazar je lacnejsi, ale tak ako pisu aj ludia tu, treba si davat dost pozor kedze sa to len tak hemzi podvodnikmi. Pozeram momentalne na samsung galaxy ace2. Nema niekto skusenosti s tymto mobilom?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

preco ace 2 ked mozes mat bazarovu s3 mini? staci kupovat osobne, vsetko dokladne prezriet a nic sa nestane
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Som prave obehol vsetkych 3 operatorov najviac ma zaujala ponuka v O2 a to Zlaty pausal. Mesacne 25€ a 198 euro zlava na telefon.. Predbezne sa mi zabacil optimus L9 . Viete mi na neho nieco napisat? Co som si cital vyzera to na vydareny telefon a doplatok by som mal 124€ co uz nejak prezijem.. Prosim Vas viete mi este poradit ako je to pri prenasani cisla? Z Orange do O2 ? Odmenim sa karmou

Btw ak by niekto chcel kupit moju staru x8 v priemernom Stave tak ju strelim za 25€ a ako bonus Trvaly login na Brazzers :twisted:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

o lg sa tu uz popisalo veela, niekto je spokojny, niekto nie, ich system je...dajme tomu nedoladeny, prvy system aj s nadstavbami bliziaci sa k dokonalosti ma az 4x hd, prave to odradi vela ludi od lg, co tam mas este na vyber?

co sa tyka prenosu cisla, prides do o2 a povies ze chces pausal, ale ze mas orange, vsetko vypisu a vybavia oni, ty sa o nic nestaras, akurat sa tam caka tusim 7-10 dni kym to cele prebehne, nie som si isty ci aj pri pausale je taka dlha doba
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

do 5 prac. dni sa caka. vacsinou presne 5
CheZteR
Redeemer
Redeemer

guess a plati sa aj ked prechadza na pausal? ci vtedy nie?
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Tcom chce za to 10 e u O2 mi nepovedala nic a daju mi este zlavu 5€
na vyber z tych vacsich HTC win phone 8s, desire x , galaxy 3 mini, to je cena doplatku okolo 100€
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ake platenie mas na mysli? prechadzal som z Fer do Orange na studentsky a neplatil som nic tusim, bolo to vramci akcie Orange-u

/O2 uz nema akciu pri prenose cisla nie?
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Ale ja pisem z orange do Tcomu.. Ak prenesies cislo tak platis u Tcomu 10 ojro
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ved to ano, ale Tcom dava akciu na prenesenie cize ti to v podstate vratia
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Nechapeme sa.. Hovorila mi v tcome ze ak k nim prenesiem svoje stare cislo tak k poplatku za novy telefon dam este 10 euro ze mi prenesu cislo.. u 02 dostanes este akciu ze k nim prejdes. Takto to mam vysvetlene a aj napisane na papiery.. no uz ideme OT .. Velice ale dik za vysvetlenie ako sa prenasa
Napísať odpoveď