SAMSUNG Galaxy S II
Re: SAMSUNG Galaxy S II
Tomu by som sa práve celkom rád vyhol. Nedá sa to opraviť nejak inak? A čo to vlastne mohlo spôsobiť? Hlavne tá duplikácia skladieb mi rozhodne nejde do hlavy, keďže ktomu došlo úplne z ničoho nič...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
skopiruj celu hudbu do pc, vymaz priecinok na karte/v telefone, nakopiruj spat a uvidis ci to spravi znovu..ak hej tak to bude potom zrejme nejakou hudobnou aplikaciou
johny17 napísal:ahojte mam problem s mojim SGS2..kamoš mi posielal nejake aplikacie a asi o den nato uplne zblbol telefon,sam sa mi zapinal voice talk,nejaky mod v aute a telefon ukazoval že sa nabija aj ked nebol pripojeny na nabijačku...všetko som z telefonu vymazal,dal som ho do povodneho stavu..problemy zmizli,akurat mi blika stale baterka a občas ešte ukazuje že sa nabija aj ked nie je pripojeny..mate nejaku radu pre mna??.diky
toto iste robi aj mne s tou baterkou. ukazuje ze nabija aj ked nenabija.. mobil mi padol do snehu hned som ho ocistil a vyfukal sneh z konektorov ale blbne mi to stale. neexisuje daky sprej s ktorim by som mohol precistit kontakty ? alebo ist rovno do servisu ? alebo ako ? dakujem za info
ma niekdo skusenosti s opravou displayu?
dnes sa mi mojou sikovnostou podarilo dokoncit co som pred rokom zacal, mal som prasknute vrchne sklo ale display fungoval a nemal ziadne poskodenie, cize to vadilo len esteticky no dnes som som praskol aj dislpay...
daval si to niekdo robit, kolko to stoji a kolko to trva? pisal som dnes do centraly v ba ale im zjavne aj odpoved bude trvat viac ako jeden den...
dnes sa mi mojou sikovnostou podarilo dokoncit co som pred rokom zacal, mal som prasknute vrchne sklo ale display fungoval a nemal ziadne poskodenie, cize to vadilo len esteticky no dnes som som praskol aj dislpay...
daval si to niekdo robit, kolko to stoji a kolko to trva? pisal som dnes do centraly v ba ale im zjavne aj odpoved bude trvat viac ako jeden den...
-
Arkaz
Addict
No ak to posles do servisu vyjde ta to cca na 135 eur vratane prace za robotu. Ak sa rozhodnes to spravit svojpomocne (co ODPORUCAM) nakolko to vyjde na cca 88 eur. s tym ze kupis komplet diel vratane ramu vid odkaz http://www.ebay.com/itm/New-Original-LC ... 460c26d99b
vymena velmi jednoducha toto mas komplet vsetko zlepene.
vymena velmi jednoducha toto mas komplet vsetko zlepene.
hmm len aby to bolo system plug and play... cize pre lamy...
mas s tym alebo niekdo z vas aj skusenosti?
mas s tym alebo niekdo z vas aj skusenosti?
-
Arkaz
Addict
Ano mam, takto sa to meni aj v servisoch komplet robil som v samsung servise. Ver mi vymenis to sam je to velmi jednoduche. Ak nie ja ti to prehodim ak by si chcel. pozri toto video
tebe staci to rozobrat po 9:50. potom uz len spat montujes do druheho noveho kusu. =)
v podstate das dole len kryt a vyberies zakladnu dosku
tebe staci to rozobrat po 9:50. potom uz len spat montujes do druheho noveho kusu. =)
v podstate das dole len kryt a vyberies zakladnu dosku
aha, vyborne, vdaka za info popozeram a v pripade nutnosti by som ta kontaktoval...
-
Arkaz
Addict
V poriadku keď bude treba stačí sa ozvat
mam este otazku, ale odpoved asi tajne dopredu tusim...
daju sa zo servisu kupovat suciastky a opravu by som si spravil sam?
ale asi nie kedze si mi hadzal link na ebay...
pretoze s odpovedami sa z toho servisu nejako neponahlaju a ja potrebujem riesit telefon urgentne, nakolko nemam ziadny nahradny...
daju sa zo servisu kupovat suciastky a opravu by som si spravil sam?
ale asi nie kedze si mi hadzal link na ebay...
pretoze s odpovedami sa z toho servisu nejako neponahlaju a ja potrebujem riesit telefon urgentne, nakolko nemam ziadny nahradny...
-
guess.whoo
Redeemer
existuju stranky stranky odkial sa to da kupit, avsak je to x krat drahsie ako z ebayu
http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=lcd ... +galaxy+s2
http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=lcd ... +galaxy+s2
ano to som uz pozeral, tie ceny su tam katastrofalne... uplne mimo realitu... 
-
guess.whoo
Redeemer
tak ti asi neostava nic ine, len si to objednat z ebayu (skus pohladat UK sellera, tam zvykne postovne trvat aj menej ako tyzden - rekord u mna 3 prac. dni)
-
masterdead
SysAdmin
Tak, Jelly Bean dorazil uz oficialne aj do nasich koncin pre XEO (polsku) verziu. Updatnute cez kies (not root). Vsetko je krasne svizne, rychle, pekne.
Mamproblem s mobilom s2 a hlavne smsky veľa krát mi správu nedošlo alebo mi odosle spravu 2-3 dokonca niekedy ak 4 krát rovnako správu a niekedy mi zanikne a musím ho restartnut lebo nejde alebo tak čo mam s.tym robit ?
Napisat to ako clovek
Ze mi blbne občas mobil nepošle mi sms aj ked ju mam ako odoslanu príjemcovi nepride alebo príde a aj 2-3 krat ta ista sprava a este ze mi obcas sekne mobil a sam sa restartne. Co mam s tym robit aby mi to nerobilo
Resetni telefon na vyrobne nastavenia, nahod najnovsi fw
Ahojte, mam problem s aplikaciami typu Sports Tracker, Endomondo, Run Keeper atd. Ani jednej z tychto aplikacii sa nepodari nadviazat gps spojenie. Stal som vonku, bol som pripojeny na net ale kazda z tychto aplikacii pisala aj po viac nez 15min hladani No GPS Connection. Mapy a navigacie ale funguju v pohode tak neviem prco tieto aplikacie nefunguju...
stretol sa stym niekto? Ako ste to riesili? Dakujem
pouzivam sportstracker a tiez som mal podobny problem, nakoniec som prisiel nato ze nemozem zapinat gps dopredu nez spustim sportstracker inac mi aplikacia gps nenajde...
spustim st a on ti sam vyhodi zapnutie gps, odkliknes a vratis sa do aplikacie a po par sekundach nabehne... max do minuty zalezi od pocasia
spustim st a on ti sam vyhodi zapnutie gps, odkliknes a vratis sa do aplikacie a po par sekundach nabehne... max do minuty zalezi od pocasia