NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Tak tak mohli by sa chytiť v NHL,treba novú SVK generáciu...Tiež niekedy nechápem ten výber NovaSport, väčšinou pozerám na nete.
Podľa mňa otrasy mozgu nevymiznú pokiaľ sa nezväčší hracia plocha. Nemusia hneď na európsku veľkosť, stačí na tzv. fínsky rozmer.
begbeee - súhlasím, fínsky rozmer by bolo lepšie ako to ponechať...netvrdím, že treba prejsť na rozmer ako v KHL, ale niečo s tým treba robiť....nie je možné, aby bolo ohrozované zdravie a kariéra hráčov...teraz bohvie ako sa vráti Malkin, pretože otras mozgu je sám o sebe už nepríjemný v tom zmysle, že hráč sa 100 % nevráti vo forme, akú mal pred úrazom hlavy...napr. takému Crosbymu stačí jeden ťuk do hlavy a skončil nadobro....tých hráčov je viacero Savard sa už asi ani nevráti, Pronger to isté, Mueller bol pribrzdený v rozvoji kariéry, tuším Kariya preto skončil, Boogaard dokonca zomrel čiastočne aj kvôli otrasu mozgu (pre zmiešanie lieku s alkoholom, pričom liek bol práve proti bolestiam od hlavy) atď...
Mne sa v tomto omnoho viac páči KHL, avšak ta dynamika hry tam dosť trpí v dôsledku, ale keď je hráč technický, často čakať nejakú kľučku, rýchlostný súboj jeden na jedného a tak, ale najmä snaha hrať hokej a nie za každú cenu niekomu "odtrhnúť" hlavu.
Mne sa v tomto omnoho viac páči KHL, avšak ta dynamika hry tam dosť trpí v dôsledku, ale keď je hráč technický, často čakať nejakú kľučku, rýchlostný súboj jeden na jedného a tak, ale najmä snaha hrať hokej a nie za každú cenu niekomu "odtrhnúť" hlavu.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
toto len tak nezmenia. to iste ako pravidlo o zakazanom uvolneni. zrejme cakaju kym niekto zomrie a potom s tym zacnu nieco robit
Žiaľbohu toto je veľká pravda. Siete v Európe boli už asi 50 rokov, ale pokiaľ Espen Knutsen nezostrelil a nezabil to 12-ročné chúďa v hľadisku tak sa nič nezmenilo ani v NHL.
-
DanielDevil
Addict
čo hovoríte na dnešný Chárov gólik? trošku netypický pre neho ale super 
//inak keď sledujete cez net, máte stránku s nejakými kvalitnými streamami? Najlepšie by boli linky na sopcast ale tam sa toho vysiela málo, z NHL skoro nič, aj keď kvalita je tam úplne super
//inak keď sledujete cez net, máte stránku s nejakými kvalitnými streamami? Najlepšie by boli linky na sopcast ale tam sa toho vysiela málo, z NHL skoro nič, aj keď kvalita je tam úplne super
-
hojko
Site Admin
Krasne to spravil Chara 
-
guess.whoo
Redeemer
tak taku spin-o-ramu som este u takeho vysokeho hokejistu nevidel 
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2013, 8:33)
dnes skvely Tomas Kopecky. Prvy hattrick. Stava sa z neho opora Floridy, co dokazuje aj A-cko na drese. Uz skor cakam goly od neho, Tatara alebo Charu ako od Gaborika, ktory sa trapi
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2013, 8:33)
dnes skvely Tomas Kopecky. Prvy hattrick. Stava sa z neho opora Floridy, co dokazuje aj A-cko na drese. Uz skor cakam goly od neho, Tatara alebo Charu ako od Gaborika, ktory sa trapi
-
DanielDevil
Addict
ja som videl ich predchádzajúci zápas proti Bostonu a veľmi sa páčilo ako hral, je to bojovník
Floridu moc nesledujem, som nevedel, že Kopy má Áčko. To je nejaká trvalá záležitosť alebo rotujú?
Trošku som kukol zostavu, tak nikto tam nemá viac Stanley Cupov ako Kopy a dá sa povedať, že patrí k najskúsenejším po Kovalovovi, Campbellovi, Jovanovskom a Theodorovi. Zaujímavé. Aj stats má lepšie ako som u neho zvyknutý.
Žeby sa nakoniec prejavil jeho ofenzívny talent z juniorky?
Trošku som kukol zostavu, tak nikto tam nemá viac Stanley Cupov ako Kopy a dá sa povedať, že patrí k najskúsenejším po Kovalovovi, Campbellovi, Jovanovskom a Theodorovi. Zaujímavé. Aj stats má lepšie ako som u neho zvyknutý.
Žeby sa nakoniec prejavil jeho ofenzívny talent z juniorky?
-
guess.whoo
Redeemer
Ja som si tiez az teraz vsimol to Acko. Tiez som nesledoval ich hru, len vysledky. Snad mu to vydrzi 
-
guess.whoo
Redeemer
to je zmrd
som zvedavy ci ho este niekto zamestna
-
Sagittarius
Guru
NHL zvažuje veľké zmeny, nové rozdelenie tímov aj play-off
Majú tam Aktuality chybu alebo ako si mám predstavovať divízne play-off s 3 alebo 5 mužstvami?
Majú tam Aktuality chybu alebo ako si mám predstavovať divízne play-off s 3 alebo 5 mužstvami?
-
mirak2
Hardcore addict
v tej divizii kde postupia 3 teamy, tak 1. team bude hrat s 5. z druhej divizie rovnakej konferencie.
PS: http://video.nhl.com/videocenter/consol ... hare-video
sa mi to zda, alebo na konci povedal komentator, ze Kopecky a Vokoun su krajania?
PS: http://video.nhl.com/videocenter/consol ... hare-video
sa mi to zda, alebo na konci povedal komentator, ze Kopecky a Vokoun su krajania?
Jj, použil spojenie "fellow countrymen"... Dosť hovorili, že Kopecký sa hneval oprávnene, pretože dosta "brutal crosscheck from Adams" a potom "few punches from Vokoun"... "Cheapshots".
-
Sagittarius
Guru
Ale to by sa teoreticky mohol stať víťazom divízie, tím z inej divízie. Lebo sa spomínalo, že víťazi divízii budú hrať finále konferencie.mirak2 napísal:v tej divizii kde postupia 3 teamy, tak 1. team bude hrat s 5. z druhej divizie rovnakej konferencie.
-
theBliZZard
Star
To je celkom normalne, kedze polovica sveta nevie o tom ze sme (uz) rozdelenybegbeee napísal:... "fellow countrymen"...
-
DanielDevil
Addict
tak dnes skončila séria Chicaga, ale aj tak pekné číslo 
...treba dodať, že tým "katom" Chicaga bolo mužstvo COLORADA
verím, že toto naštartuje Lavínu a bude play-off konečne...
verím, že toto naštartuje Lavínu a bude play-off konečne...