Dialkove k htPC aj notebooku
Dialkove k htPC aj notebooku
poradte dialkovy ovladac ktory mi zapne pc ci notebook
-
Lord ANAKIN
Professional
Re: Dialkove k htPC aj notebooku
nemam presne riesenie ale podobnu otazku som riesil a ked si dobre pamatam tak musis mat pc v nejakom pohotovostnom rezime alebo nieco na tento styl aby si ho zapol. Na pc sa to este da riesit nejakym hardwarovym zariadenim ale s notebookom bude tahsie nie zeby to bola jednoducha zalezitost na pc.
nebavi ma stale vstavat k tlacidlu power
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial to chces riesit nejakym univerzalnym dialkovym (napr. Logitech Harmony...) potrebujes k pc nejake IR cidlo aby ti to fungovalo. Dalsia moznost by mohla byt cez nejaky smartfon a wifi.
-
Lord ANAKIN
Professional
Trussardi to sme obaja na tom ... mne sa skor nechcelo vypinat pc ale to som poriesil Logitech dinovo mini len neviem ci sa da nejako spravit aby som prinutil pc aj "startovat" ked je uplne vypnuty...
v podstate usb porty dostavau stavu aj vo vypnutom stave pc ?
v podstate usb porty dostavau stavu aj vo vypnutom stave pc ?
Si vyved power button z case pri postel
Wake on Lan cez smartfon je dobry napad, ja som to isty cas pouzival. Nedavno som si kupil tento ovladac z ebayu a akurat vcera som sa snazil rozbehat zapiananie PC. Nepodarilo sa , ale ma to Power na RC, vypnut sa da ale zapnut sa mi to nepodarilo. Nejde mi napätie do USB pri vypnutom PC a neviem to nejako v BIOSe nastavit. Mozno sa s tym este pohram niekedy.
presne tak, Wake on Lan je najlepsie riesenie a netreba nic kupovat
sam to tak pouzivam na server
sam to tak pouzivam na server
wake on lan, alebo potom musis mat rovno pocitac ktory to podporuje. Ja som to tiez niekedy zistoval a potrebujes na to nejaku suciastku, ktora sa zapojuje namiesto tlacidla z case na maticnu dosku. Bolo to IR. Ja som toto riesil ku htpc v obyvacke a este som to uplne nedoriesil.
Nieco na tento sposob:
http://www.instructables.com/id/Univers ... ch-for-PC/
Nieco na tento sposob:
http://www.instructables.com/id/Univers ... ch-for-PC/