Pouziva tu niekto tu sluzbu?
Poslal som smsku na 3 mesacnu aktivaciu, doslo mi naspat heslo.
Potom som si stiahol a nainstaloval tu aplikaciu do telefonu (android).
Ale ked dam prihlasenie, prihlasi sa mi normalne, ale hned sa to je*ne do modu, ze "Stahujem playlisty" a za chvilu, ze " Nepodarilo sa stiahnut playlisty". A popritom ma evidentne odhlasi, lebo >>> ked si chcem nejaku skladbu vyhladat, alebo vytvorit playlist tak mi napise, ze "Nie ste prihlaseny".
Akoze wtf? Sluzba jak hovado toto. Skusil som reinstall aplikacie a nic. Nemal niekto podobny problem?
Orange musicjet
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Orange musicjet
ja to využivam... ale iba na net, lebo maš tam GB netu na mesiac... a na pol roka ta to vyjde na 19,90 takže v pohodičke... zatial žiadne problemy... po prekročeni limitu sa iba spomali net
Re: Orange musicjet
neviete ako je to s tymi novymi podmienkami? zasrany orangutan zmenil podmienky sluzby, uz Musicjet neobsahuje 1GB dat na internet, ale LEN na HUDBU..
niekde na nete som cital, ze pokial mate aktivovany MJ este za starych podmienok (s datami aj na internet, nie len na hudbu) a cez kupon si ho predlzite (!nesmie skoncit!) tak sa vam predlzi MJ aj s 1GB aj na internet, ako predtym..
moze mi to niekto aj potvrdit?
niekde na nete som cital, ze pokial mate aktivovany MJ este za starych podmienok (s datami aj na internet, nie len na hudbu) a cez kupon si ho predlzite (!nesmie skoncit!) tak sa vam predlzi MJ aj s 1GB aj na internet, ako predtym..
moze mi to niekto aj potvrdit?