ani nie lebo som tam dal teraz rped mesiacom nove tlmice a silentbloky za 500 evriCheZteR napísal:tvojej dotlcenej ibize to uz moze byt tak jedno
Stav a kvalita slovenskych ciest
Re: Stav a kvalita slovenskych ciest
s tym si mohol pockat na jar, kym opravia cesty 
Bolo to už kriticke lebo zadné boli komplet vytečené a to auto sa už ušlo utrhnúť v zákrutách a lietalo to jak besné a predné sa zistili hoci neboli vytečené keď sa dali von tak že boli už tiež KO.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiež mám podvozok na kašu, ale ešte musí vydržať, nedám do toho toľké prachy, aby som to vymlátil na jamách. Horšie je, že týmto tempom buď nebudú opravené vôbec, alebo až v lete... 
najhoršie an tom je že som dal do toho pachy a išiel som smerom na prievidzu minule ale mám pocit že som tam nehal asi komplet obodve nápravy tam je to tak rozbité že tam normálna cesta niejea tie tlmiče už cítim že su chytene:( ale čo už budem stým jazdiť dokial sa bude dať..ideálne by bolo keby tie tlmiče stáli pár euro a nie 75 za jeden
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/2 ... ne-vykyvy/
Hajzli! No a čo, že opravy na cesty po zime zhltnú tretinu rozpočtu?! Však načo to je? Načo do prdele chcú ten rozpočet postaviť , keď novú cestu v mojom okolí som nevidel odkedy som sa narodil.
Hajzli! No a čo, že opravy na cesty po zime zhltnú tretinu rozpočtu?! Však načo to je? Načo do prdele chcú ten rozpočet postaviť , keď novú cestu v mojom okolí som nevidel odkedy som sa narodil.
Ja uz jeden mam, hovorim mu brana do pekiel, uz vyzera tak sviezo ze si z neho za chvilu urobim pivnicu. myslim ze keby bola brana pod vodou a ide tade cyklista, uz ho nikdy nik nenajde. Bohuzial, taka je brana do pekla 
-
erytrocyt
VIP
Slovenské tamagoči: Adoptuj si výtlk, daj mu meno a sleduj, ako pekne rastie.
-
Andi_Cibula
Addict
„V tejto zlej situácii sa objavil aj nový fenomén. Účastníci cestnej premávky likvidujú dopravné značky upozorňujúce na zlý stav vozovky. Osadzujeme ich tam, kde treba znížiť rýchlosť. Niektorí vodiči sa takto snažia vyhnúť pokute za nerešpektovanie dopravnej značky, či preplatiť regres v prípade zničenia pneumatík a diskov s odôvodnením, že úsek s výtlkmi nebol označený. Správa ciest preto pri inštalácii dopravnej značky robí fotodokumentáciu. Nárast odcudzených a zničených dopravných značiek upozorňujúcich na výtlky odčerpáva ďalšie finančné prostriedky z aj tak tenkého rozpočtu na regionálne cesty,“ upozorňuje Bartoš.
Jasne ked na jediny zdravy kusok cesty daju ti vypatlanci znacku tak, aby sa vytlk uz vobec nedal obist. Este my budeme ti zli ze oni cele Slovensko riadne oznacili ze je derave, a my sa tomu nevieme prisposobit.Andi_Cibula napísal:
Kradnutie značiek je obľúbená študentská aktivita, normálne ma to teraz láka. Z morálneho hľadiska tieto konkrétne prípady ja považujem za v poriadku.
Toto tiez normalne podporujemAndi_Cibula napísal:
Kradnutie značiek je obľúbená študentská aktivita, normálne ma to teraz láka. Z morálneho hľadiska tieto konkrétne prípady ja považujem za v poriadku.
v BA osadia značku "ZÓNA VÝTLK" a ukončená bude až v KE.
Inak dnes začali opravovať v Žiline cesty
Inak dnes začali opravovať v Žiline cesty
Ja som bol vcera v ZA a vcelku dobre to tam vyzeralo 
Máme tam také časti, že aj tankodrom by popri tom vyzeral ako pekná asfaltka
...
My sme v Žiline stavili na kvalitu a nie na kvantitu výtlkov
!
My sme v Žiline stavili na kvalitu a nie na kvantitu výtlkov
My mame vsetko, aj kvalitu aj kvantitu ... ha 
Mohli by prísť už aj na to že betónové cesty sú omnoho kvalitnejšie ako tie asfaltové, dlhšie vydržia, ale zas beriem to tak, veď sme na slovensku 
UvevaX.. oni o tom už dávno vedia, akurát "betónka" je nie len technologicky a časovo náročnejšia, ale aj drahšia... takže na Slovensku, kde sa šetrí na každom kroku, nemôžeš čakať betónové okresky..
Kvôli tomu som poznamenal, že sme na Slovensku