Banas mal pravdu, ked povedal Slotovi, ze co by robil, keby tu nezili medzi nami aj obcania madarskej narodnosti. Vtedy by mu zostavalo kritizovat uz len Romov... Chlastal by ako teraz a mocil by z balkonov.Joe-Joe napísal:Vie niekto akej narodnosti bola jeho prva zena:
Spravne, bola madarka.![]()
To nie je vtip.
Inak Jano Slota je uboziak, opilec a koko* prvej triedy.
Boh nech nas ochranuje pred politikmi typu:
SLOTA , FICO.
Dnesne Sito
Ja si myslím, že i politici typu Slota (a tým i SNS) sú potrební na slovenskej politickej scéne a to z toho dôvodu, aby vytvárali protipól a protiváhu oveľa extrémnejšej politickej strane ktorá (a to je smutné) pôsobí na Slovensku - áno je to SMK. Je tragédiou Slovenska že táto strana, ktorá bola založená na národnostnom princípe a tým celá jej filozofia je založená na hrubom extremizme voči majoritnému obyvatelstvu tohoto štátu. Je hrozné čítať názory maďarónov na tomto fóre a nikto alebo málokto sa ozve a protestuje proti urážaniu všetkého čo je slovenské (či už skryte, alebo otvorene). Nesúhlasím zo všetkým čo Slota povedal (určite mú chýba minimálne politická kultúra a veľký kus diplomacie), ale jedno sa mu nedá uprieť - nebojí sa otvorene povedať pravdu o slovenských občanoch maďarskej národnosti a nie ako sa tu často hovorí o "Maďaroch" (tý predsa žijú v Maďarsku) a o ich zámeroch.
Podla mojho vedomia SMK nieje ziadnou extremistickou stranou. O kridle tzv. durayovcov by sme vsak trosku mohli hovorit... Ktora slovenska politicka strana nieje vytvorena na narodnostnom principe? Hadam reprezentuju Eskimakov? Ja si myslim, ze ludia, ktori sa "boja" politiky SMK maju pocit menejcennosti, ci o tom vedia, ci nie. Preco je smutne, ze tu existuje tzv. madarska strana? Vsak ich clenovia su predsa obcanmi SR alebo nie? Co spravilo SMK proti SR? Je to jedna stabilna politicka strana, ktorej preferencie su percentualne vyssie ako tu zije obcanov madarskej narodnosti takze aj obcania slovenskej narodnosti ich podporuju a volia ich. Ja jedine co by som mal proti SMK by bolo, ze pred par rokmi sa nechceli zlucit so stranou OKS. Podla mna by o par % mali vyssie preferencie ako maju teraz. Len pre zaujimavost vies, ze minister Zajac voli SMK? A tiez napr. Miroslav Kusy? Ja si skor myslim, ze taka xenofobna strana akou je SNS by dokonca mala byt zakonom zakazana a to uz ani nehovorim o KSS... Neviem akej narodnosti si ty, ale ty si napr. myslis, ze povedzme v Nitre ked sa rozpravas nahlas na ulici po madarsky, ze nepritahujes zlostne pohlady, alebo dokonca agresivnost ludi? Podla teba je takato krajina normalna a je demokraticky vyspelou? A take veci ako autonomia a pod. hluposti maju v mysliach len tzv. "hejslovaci". Darmo, pocit menejcennosti sa z ludi neda vymazat zo dna na den. Sme v EU, takze ziadna zmena hranic prepripada do uvahy a napr. autonomia je mozna len vtedy, keby za nu zahlasovali v referende aj obcania slovenskej narodnosti. Co myslis, asi ako by hlasovali? Myslim si, ze niektorym ludom uz to preskakovanie vatier islo na mozog. Vela ludi na Slovensku napr. hovori aj to, ze ako je mozne, ze obcania slovenskej narodnosti, ktori ziju v Madarsku (Bekesska Caba) niesu v parlamente ako tu obcania madarskej narodnosti. Odpoved je samozrejme jasna, jednoducho je ich tolko malo, ze tych 5% aby sa dostali do toho parlamentu by jednoducho neziskali. To nieje ziadne utlacanie. Starosta toho mesta ma slovensku narodnost.stans napísal:Ja si myslím, že i politici typu Slota (a tým i SNS) sú potrební na slovenskej politickej scéne a to z toho dôvodu, aby vytvárali protipól a protiváhu oveľa extrémnejšej politickej strane ktorá (a to je smutné) pôsobí na Slovensku - áno je to SMK. Je tragédiou Slovenska že táto strana, ktorá bola založená na národnostnom princípe a tým celá jej filozofia je založená na hrubom extremizme voči majoritnému obyvatelstvu tohoto štátu. Je hrozné čítať názory maďarónov na tomto fóre a nikto alebo málokto sa ozve a protestuje proti urážaniu všetkého čo je slovenské (či už skryte, alebo otvorene). Nesúhlasím zo všetkým čo Slota povedal (určite mú chýba minimálne politická kultúra a veľký kus diplomacie), ale jedno sa mu nedá uprieť - nebojí sa otvorene povedať pravdu o slovenských občanoch maďarskej národnosti a nie ako sa tu často hovorí o "Maďaroch" (tý predsa žijú v Maďarsku) a o ich zámeroch.
Vyhlasenia Slotu o tom, ze ako "Madari" vykupuju statisice hektarov pody na Slovensku (kde inde by vykupovali?!) a to, ze maju na juznom Slovensku zasobarne pitnej vody su len xenofobnymi sprostostami. Je zaujimave, ze sami, slovensky obcania, ktori ziju v Bekesskej Cabe potvrdzuju, ze proti nim nieje diskriminovane. Samozrejme "ludia" ako Slota, Malikova, Prokes vsak hovoria nieco ine. Asi tam ziju oni.
P.S. Prosim nevytrhavajte vety z kontextu a neprekrucujte fakta.
Mozte spat kludne, Madari s korbacmi neprichadzaju
-
mastermind
VIP
-
aquafresh1
Star
ciastocne mas pravdu,ale,ak by som ho volil(o com fakt rozmyslam) nebolo by to kvoli tomu ze ho chcem za premiera a ze chcem aby jeho strana vyhrala volby;islo by mi o to aby boli aspom trochu vyrovnane nazorove rozdiely s SMK.mastermind napísal:podla mna to bolo ubohe. slota mal zase vypite. a to vyjadrovanie. ludia ti co ho chcete ist volit zamyslite sa nad tym akeho premiera by v pripade vyhry SNS Slovensko malo... hanba
všetky slovenské politické strany sú vytvorené na národnom princípe, lebo reprezentujú štátotvorný národ a nie národnosť ako SMKLes napísal:Ktora slovenska politicka strana nieje vytvorena na narodnostnom principe? Hadam reprezentuju Eskimakov?
Je to tzv. 5. kolona v SR... kto pozná meno Konrád Henlain možno ho niečo napadne....Les napísal:Co spravilo SMK proti SR?
Možno takí ako ty áno, a ešte zopár, ale väčšinu (100 000) tvoria tzv. maďarskí cigáni - to sú tí podľa teba "občania slovenskej národnosti"Les napísal: Je to jedna stabilna politicka strana, ktorej preferencie su percentualne vyssie ako tu zije obcanov madarskej narodnosti takze aj obcania slovenskej narodnosti ich podporuju a volia ich.
Ja mám slovenskú národnosť - tá prechádzka po Nitre to je tvoja osobná skúsenosť? Vedel som že máš maďarskú národnosť - prečo to skrývaš? A tie zlostné pohľady? Asi vás nemajú radi a vedia prečo - nechcem tu rozpisovať to všetko čo spáchalo tvz. Maďarsko na slovenskom národe a jeho občanoch.Les napísal: Neviem akej narodnosti si ty, ale ty si napr. myslis, ze povedzme v Nitre ked sa rozpravas nahlas na ulici po madarsky, ze nepritahujes zlostne pohlady, alebo dokonca agresivnost ludi?
Pocit menejcennosti maju tzv. maďari - viď nostalgia za Uhorskom a zotročovaní národov v ňom.Les napísal:Podla teba je takato krajina normalna a je demokraticky vyspelou? A take veci ako autonomia a pod. hluposti maju v mysliach len tzv. "hejslovaci". Darmo, pocit menejcennosti sa z ludi neda vymazat zo dna na den.
Myslím, že Maďarsku skôr vyhovuje integrácia oboch štátov do EU a tým voľný pohyb osôb, tovaru, vlastníctva pôdy, majetku atď. - týmto spôsobom sa budú tlačiť pod rúškom EU ďalej na sever a pomaďačovať ďalšie slovenské mestá a dediny - hnus.Les napísal:Sme v EU, takze ziadna zmena hranic prepripada do uvahy a napr. autonomia je mozna len vtedy, keby za nu zahlasovali v referende aj obcania slovenskej narodnosti.
Národnostná, kultúrna a sociálna genocída Slovákov v Maďarsku od roku 1910 až podnes spôsobila, že z 200 000 Slovákov v roku 1910 zostalo 5 000, ktorí sa hlásia k slovenskej národnosti - Békéšska Čaba to je asi posledná (skoro ako indiánska rezervácia - to poznáš nie?) komunita Slovákov v MR.Les napísal:Vela ludi na Slovensku napr. hovori aj to, ze ako je mozne, ze obcania slovenskej narodnosti, ktori ziju v Madarsku (Bekesska Caba) niesu v parlamente ako tu obcania madarskej narodnosti. Odpoved je samozrejme jasna, jednoducho je ich tolko malo, ze tych 5% aby sa dostali do toho parlamentu by jednoducho neziskali. To nieje ziadne utlacanie. Starosta toho mesta ma slovensku narodnost.
P.S. Prosim, nevytrhávajte vety z kontextu a neprekrúcajte fakty.
To nie, nie, zatiaľ..... nie, oni príchádzajú s kapitálom a so skupovaním slovenských štátnych podnikov, pôdy, lesov.....Les napísal:Mozte spat kludne, Madari s korbacmi neprichadzaju
Zaujímalo by ma kto ťa sem - na toto fórum nasmeroval, aké máš úlohy? Podľa toho aké témy zakladáš a aké otázky kladieš máš pravdepodobne za úlohu rozpútavať vášne a nenávisť medzi ľudmi rôznej národnosti - pýtam sa preto: KTO ŤA ZA TO PLATÍ?
Ty si alebo velmi chory clovek, alebo mas uplne vymyty mozog. A urcite ti ho nevymyli Madari... Myslim to vazne robis hanbu slusnym Slovakom a robis zle meno krajine, ktoru udajne mas tak rad. Na tvoje prispevky nebudem uz ani reagovat. Len tak mimochodom poznal si osobne nejakeho Madara?stans napísal: To nie, nie, zatiaľ..... nie, oni príchádzajú s kapitálom a so skupovaním slovenských štátnych podnikov, pôdy, lesov.....
Zaujímalo by ma kto ťa sem - na toto fórum nasmeroval, aké máš úlohy? Podľa toho aké témy zakladáš a aké otázky kladieš máš pravdepodobne za úlohu rozpútavať vášne a nenávisť medzi ľudmi rôznej národnosti - pýtam sa preto: KTO ŤA ZA TO PLATÍ?
Mozes kludne spat, aj ked mojim domovom je USA, tak moja narodnost je slovenska a uistujem ta, ze ma nikto neplati... To presne taky, aky si ty v SR rozduchavaju vasne, lebo nic ineho nemate na robote. Vela z vas este ani po vstupe do EU ani neopustilo hranice SR. Takze neviete, ze ako sa zije na Zapade (aby som stale nepisal len o USA). V hlave mas asi vselijake konspiracne teorie, ale musim ta sklamat, sem na toto forum ma nikto neposlal, "poslal" som sa sam. Samozrejme, ze priznavam, ze som tu zaregistrovany za nejakym ucelom ale ten este neprezradim. Tvoje nazory ti nikto neberie, je ale velmi zaujimave (a nenormalne) ze keby si mohol, tak ty by si im ich vzal. Podla mna si alebo skinhead, alebo tisovec. To, ze nevolis napr. SDKU alebo KDH je mi uplne jasne. Nieje ta demokracia nadherna? Taky ludia ako si ty, ked vyslovili svoj nazor pred rokom 1989, tak stratili pracu, alebo isli do basy...
Ech, chlape brzdi a váž slová. Ja som ťa neurážal a ani teraz nebudem, nie je to totiž môj štýl a navyše ťa ľutujem. Ty predsa nepatríš už nikam, nevieš kde máš domov, nikde ťa nechcú. O tzv. západe viem možno viac ako ty a preto nesúhlasím s tvojími názormi, ktoré sú totálne choré. Nie som a ani som nikdy nebol členom žiadnej strany ani žiadneho zoskupenia. Svoje názory som nikdy netajil a nebol som za ne v žiadnej "base". Zato ty si to riešil veľmi originálne - útekom za hranice. Si emigrant, ktorý sa neuplatnil ani tam kde čakal raj na zemi a potupne sa vrátil naspäť a teraz rozdáva "rozumy" 17 ročných chalanom a ohlupuje im mozgy. Nepatríš sem - choď preč!!!!!!!
-
scarpo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
kua mat taku vyrecnoststans napísal:Ech, chlape brzdi a váž slová. Ja som ťa neurážal a ani teraz nebudem, nie je to totiž môj štýl a navyše ťa ľutujem. Ty predsa nepatríš už nikam, nevieš kde máš domov, nikde ťa nechcú. O tzv. západe viem možno viac ako ty a preto nesúhlasím s tvojími názormi, ktoré sú totálne choré. Nie som a ani som nikdy nebol členom žiadnej strany ani žiadneho zoskupenia. Svoje názory som nikdy netajil a nebol som za ne v žiadnej "base". Zato ty si to riešil veľmi originálne - útekom za hranice. Si emigrant, ktorý sa neuplatnil ani tam kde čakal raj na zemi a potupne sa vrátil naspäť a teraz rozdáva "rozumy" 17 ročných chalanom a ohlupuje im mozgy. Nepatríš sem - choď preč!!!!!!!
najkrajsi a najvystiznejsi prispevok v diskusii aky som tu cital.
respect pred tebou...
takych ludi nastastie akym si ty nechce ani vacsina Slovakov. Ja domov narozdiel od teba mam, nieze len som akceptovany ale si ma aj vazia (nielen v USA, ale aj v Rakusku, Nemecku a Australii). Ja ta teraz nechcem urazit, ale ty by si to bol poriadne daleko dotiahol za komunizmu.stans napísal:Ech, chlape brzdi a váž slová. Ja som ťa neurážal a ani teraz nebudem, nie je to totiž môj štýl a navyše ťa ľutujem. Ty predsa nepatríš už nikam, nevieš kde máš domov, nikde ťa nechcú. O tzv. západe viem možno viac ako ty a preto nesúhlasím s tvojími názormi, ktoré sú totálne choré. Nie som a ani som nikdy nebol členom žiadnej strany ani žiadneho zoskupenia. Svoje názory som nikdy netajil a nebol som za ne v žiadnej "base". Zato ty si to riešil veľmi originálne - útekom za hranice. Si emigrant, ktorý sa neuplatnil ani tam kde čakal raj na zemi a potupne sa vrátil naspäť a teraz rozdáva "rozumy" 17 ročných chalanom a ohlupuje im mozgy. Nepatríš sem - choď preč!!!!!!!
Ja, a nie len ja si myslím, že práve takých "buta tothov" ako si ty nechce žiaden Slovák. S tým domovov to je žart? Práve že ja mám domov v tom pravom slova zmysle, kde som sa narodil a žijem so všetkým dobrým i zlým čo životu patrí. Ty si tulák, ktorý nikde nie je doma. A tie štáty čo si spomínal - mňa tam tiež akceptujú - tiež som cez tie štáty cestoval, lebo tvoja akceptácia je iba o tom. Komunizmus nespomínaj - nikdy tu nebol.