Tak na to by som sa nespoliehal. Vacsie herne overuju ID vzdy ked prvy krat vyberas. Moze sa stat, ze ak budes vyberat malu sumu tak si ta niekde neoveria, ale moc by som sa na to nespoliehal.
no aa kebyze mam niekoho kto uz mal 18 a je ochotny to tam poslat tak co vsetko potrebuju okrem OP?
vyrozumel som niaku fakturu z adresou a vypis z uctu?
a ako to je kolko dni im zvykne trvat kým vyplatia?
vlozit peniaze nie je problem. Problem je ich vybrat. Co vlastne chces ? Si uz niekde registrovany, mas tam nieco vyhrate a chces to vybrat ? Ci chces len niekam vlozit a hrat ?
no poviem to takto
chcem vlozit niekde a potom vybrat viem ze vtedy chcu tie dokumenty tak nato sa pytam ako to prebieha...
neze dakoho nakecam nech niekde daco posle a o pol roka si niekto na jeho meno zobere uver...
Pozri, ked vyberas peniaze prvy krat, overia si, ci sedia udaje ktore si dal pri registracii. Takze to musis zaregistrovat na niekoho dospeleho a potom tam poslat jeho udaje. Ak sa zaregistrujes v dobrej herni, urcite sa nemusis bat zneuzitia udajov. Skor ci clovek na ktoreho budes hrat a z ktoreho uctu posles peniaze a na ktoreho ucet potom pridu peniaze pri vybere, ti ich aj naozaj da. A este netreba zabudnut, ze najprv musis nieco vyhrat, dufam ze ti nejde o vybratie nejakeho vstupneho bonusu, to sa neda Ale radsej pockaj do 18.
zas ja do 18 nemam daleko nieco cez polrok....
priznam sa ze som to uz skusal z 10e som urobil pribl 70 len ma nacapali bo som dal inu adresu a vek...
za tu dobru hernu sa da povazovat ktora?
ved hovorim mam kamosa co je ochotny do toho ist ja som sa len pytal nato ako to cele prebieha...
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2013, 12:49)
môzem ešte otazku?
no takže treba kopiu OP, z banky som dal vyžiadať vypis v angličtine. a treba poslat kopiu karty stym ze nechat odkryté posledné 4 čisla?
je to všetko alebo chcu ešte niečo?
kompi napísal:ved hovorim mam kamosa co je ochotny do toho ist ja som sa len pytal nato ako to cele prebieha...
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2013, 12:49)
môzem ešte otazku?
no takže treba kopiu OP, z banky som dal vyžiadať vypis v angličtine. a treba poslat kopiu karty stym ze nechat odkryté posledné 4 čisla?
je to všetko alebo chcu ešte niečo?
-vacsinou je to kopia OP (obe strany)
- nejaky ucet kde je jasne vyznacene dotycneho meno a adresa, ktora sa musi zhodovat s OP
Ja vzdy posielam toto a vzdy to stacilo. Vklady aj vybery robim na moneybookers, to je podla mna najlepsia volba a najrychlejsia
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2013, 18:31)
Kto si chce zahrat rake race o 500$ a chce mat skoro istu vyhru, slusnych $, tak zajtra zacina. Je to privatna rake race o 500$ iba pre PokerNazivo hracov takze pocet zucastnenych bude minimalny.