Problém s načítavaním stránok

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
3x3l3nt
Amateur
Amateur

Problém s načítavaním stránok

Príspevok od používateľa 3x3l3nt »

Potreboval by som pomôcť s týmto problémom: mám internet od T-Comu magio optik. Problém je v tom, že mi nechce načítať niektoré stránky ( post.sk , dota2.cz , store.steampowered.com , a mnoho ďalších ). Volal som aj na technickú podporu, no ani oni s tým nič nevedia spraviť. Volali sme aj PC technika, taktiež nič. Skúšal som prečistiť počítač ( antivírus, spybot S&D ) taktiež nepomohlo. Menil som aj DNS server, no žiadna zmena. Fakt už neviem, čo by som mohol robiť, preto sem píšem. Môj modem je Huawei EchoLife HG 850a , router je Belkin N+ . Dal som objednať nový router, ale to s tým asi nič nemá spoločne. Za rady vopred ďakujem
yankee
Medium Star
Medium Star

Re: Problém s načítavaním stránok

Príspevok od používateľa yankee »

Toto iste sa stalo priatelke na internete od Orangu, ale povodne to bol net od T-com, takze jej zostal povodny router, skusim zistit ako sa to vtedy vyriesilo, ale pamatam, ze vtedy nepomohla ani technicka podpora ani zmena DNS
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Si skúšal počítač pichnúť priamo do modemu a nie cez router? Vylúčiš tak chybu routra a opodstatnenosť kúpy nového.
3x3l3nt
Amateur
Amateur

Takže: skúsil som zapojiť PC priamo do modemu, ale to mi ani nešiel internet. Tak som to znova napojil aj do routera tak ako to bolo. A odrazu všetko ide tak ako má. ďakujem za vaše rady :) môžte lock
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Si asi vypol a zapol router alebo modem...
3x3l3nt
Amateur
Amateur

Vypnúť a zapnúť modem aj router som skúšal.. a nič. Teraz som to iba poprehadzoval a ide :)
Napísať odpoveď