titulky a film na TV
titulky a film na TV
Ahojte, tento konkrétny prípad som nenašiel a sorry, ale nemám možnosť do odskúša lebo TV mi nefunguje, a chcem si to zobrať na prázdniny, tak aby som nespravil hlúposť.
Mám film, mám k nemu aj titulky, ale chcem si to dať na USB klúč a pustiť na telke, konkrétne cez tú skrinku na SETOBOXE, tak stačí iba si pomenovať film napr. AVENGERS, titulky pomenovať AVENGERS, dať do do jedného priečinku na kľúči a keď to zapnem na TV, bude to aj s titulkami?? vďaka.
Mám film, mám k nemu aj titulky, ale chcem si to dať na USB klúč a pustiť na telke, konkrétne cez tú skrinku na SETOBOXE, tak stačí iba si pomenovať film napr. AVENGERS, titulky pomenovať AVENGERS, dať do do jedného priečinku na kľúči a keď to zapnem na TV, bude to aj s titulkami?? vďaka.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: titulky a film na TV
Čo je to presne za setobox?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Väčšina SetoBoxov to nepodporuje. USB majú buď na upgrade FW (aj keď ten sa už viac rieši cez net), alebo na nahrávanie toho čo pozeráš (ale daný disk si zakódujú a nahrávajú/prehrávajú len ich formát).
Takže ako napísal Ryan: Aký je to SetoBox?
Takže ako napísal Ryan: Aký je to SetoBox?
ide o CRYPTOBOX 400HD
-
Ryan Giggs
VIP
Ano daju, so zakladnou verziou FW ale musia byť v kodovani UTF-8. Neviem ako s novšim FW, či už funguju aj ine.
Najjednoduchšie je to vyskušať.
Ryan Giggs napísal:Ano daju, so zakladnou verziou FW ale musia byť v kodovani UTF-8. Neviem ako s novšim FW, či už funguju aj ine.
Vyskúšal by som to, ale ako som písal, doma mi TV nejde a keby aj, mám úplne iný SETOBOX a tam som si chcel zobrať filmy aj s titulkami na prázdniny, tak aby mi to fingovalo a neprišiel tam iba s filmom po AJ, nie totiž všetci rozumejú
a keby si hodil titulky priamo do flmu?
Shwollo napísal:a keby si hodil titulky priamo do flmu?
s tým nemám dobre skúsenosti, ale možno som len nenarazil na dobrý program
a inak, už som to mal šancu odskúšať, ide to, stačí len, do jednej zložky- film a titulky rovnako pomenované, lenže ten setobox nepodporuje diakritiku tituliek (menu a stanice hej) , čiže namiesto "vážený pán" bolo "v--en- p-n"
no nevykašlite sa na to
-
Ryan Giggs
VIP
Prave preto tam treba skusiť nahodiť najnovši firmver.