PS3 + PC
PS3 + PC
Joha. Potreboval by som nastavit PS3, aby sa dali prehravat videa z mojho PC. PC je na internet pripojene cez router LAN kablom a PS3 ide cez wifi na rovnaky router.
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2013, 20:58)
Samy odbornik. Vidim, ze to asi nikto nedokaze...
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2013, 20:58)
Samy odbornik. Vidim, ze to asi nikto nedokaze...
Re: PS3 + PC
Ako to chces urobit??
Chces videa s PC pozerat v PS3??
Ak ano,tak im zmen format v programe Real Player Converter na PS3 format.
Potom ti to PS3 bez problemov precita.
Chces videa s PC pozerat v PS3??
Ak ano,tak im zmen format v programe Real Player Converter na PS3 format.
Potom ti to PS3 bez problemov precita.
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
on to podla mna mysli tak ze cez siet sa pripoji s PS3 do PC.. ale to je hovadina jak svet to by musel mat aj PC zapnuty nato aby mohol nieco pozerat.. mozno by to slo cez nejake externe ulozisko..
Uz isla karma dolu. Nejaky chudacik... Niekto z vas dvoch?
-
dobi235
Light Professional
ty si normalny? clovek ti poradi a ty mi znizis karmu?
Na rozdiel od teba, som to nespravil anonymne.
-
dobi235
Light Professional
JA SOM TI KARMU NEZNIZIL!!!!!!!.. pretoze som nato nemal ani dovod!
.. a inak spravil si to anonymne..
.. a inak spravil si to anonymne..
aj aj keby dobi235 znižil kamu (nemyslim si to) tak odplacanie karmy je zakazane
Spravil som to udajne anonymne a ty si hned vedel, ze som to bol ja. To je ta anonymita? 
Odplacanie karmy zmanena, ze ked da niekto minus mne, tak ja mu uz nikdy nemozem dat? To je celkom smiesne.
Chytrakov je tu plna rit, ked sa jedna o prazdne zvatlanie.
Jedine, co som otazkou na moj problem dosiahol su 2 nepouzitelne odpovede a znizenie karmy. To je princip fora?
Odplacanie karmy zmanena, ze ked da niekto minus mne, tak ja mu uz nikdy nemozem dat? To je celkom smiesne.
Chytrakov je tu plna rit, ked sa jedna o prazdne zvatlanie.
Jedine, co som otazkou na moj problem dosiahol su 2 nepouzitelne odpovede a znizenie karmy. To je princip fora?
-
dobi235
Light Professional
V sprave o znizeni karmy bol link na tuto temu a tam bol ten tvoj prispevok ze ti.niekto znizil karmu a dalsi prispevok "narozdiel od teba som to neurobil anonymne" .. Takze tak 
//autoeditácia príspevku (18 Mar 2013, 15:51)
A ked sa ti.nepaci toto forum tam je kopec dalsich nikto ta nenuti byt prave na tomto
//autoeditácia príspevku (18 Mar 2013, 15:51)
A ked sa ti.nepaci toto forum tam je kopec dalsich nikto ta nenuti byt prave na tomto
Ty si nejaky ucelovy vyryvac, ci co?
Namiesto pomoci sa ukajas na rieseni karmy.
Prispevok od Skilexa ma byt akoze konstruktivny?
Ja viem, ze ma tu nikto nenuti byt. Je to nieco tak samozrejme, ze je zbytocne vobec pisat.
Od strednej hviezdy by sa dala cakat pomoc alebe nekecanie do niecoho, v com pomoct nevie.
Chcel si v autoeditacii povedat, ze mam odtialto odist?
Namiesto pomoci sa ukajas na rieseni karmy.
Prispevok od Skilexa ma byt akoze konstruktivny?
Ja viem, ze ma tu nikto nenuti byt. Je to nieco tak samozrejme, ze je zbytocne vobec pisat.
Od strednej hviezdy by sa dala cakat pomoc alebe nekecanie do niecoho, v com pomoct nevie.
Chcel si v autoeditacii povedat, ze mam odtialto odist?
-
xH4wK
drw to bude tym ako sa spravas asi...
inak na pc si zapni dlna nastav zdielanie priecinka kde mas videa a na ps3 ti potom najde dlna server kde si budes moct prehrat videa
minochodom budes musiet mat pc cely cas zapnuty.
inak na pc si zapni dlna nastav zdielanie priecinka kde mas videa a na ps3 ti potom najde dlna server kde si budes moct prehrat videa
minochodom budes musiet mat pc cely cas zapnuty.
-
dobi235
Light Professional
to som mu pisal v prvom prspevku ze to bez zapnuteho pc nepojde, podla mna by bolo jednoduchsie napojit pc na televizor na ktory ma napojene ps3
...a moj mily DRW pokial vies citat tak zistis ze som ti pomoct chcel, a karmu si tu zacal riesit ty..a nie nekazem ti odist, len ty tu pises.. "Samy odbornik. Vidim, ze to asi nikto nedokaze...", "To je princip fora?" Tak ti hovorim ze ked sa ti tu nepaci mozes skusit ine forum
...a moj mily DRW pokial vies citat tak zistis ze som ti pomoct chcel, a karmu si tu zacal riesit ty..a nie nekazem ti odist, len ty tu pises.. "Samy odbornik. Vidim, ze to asi nikto nedokaze...", "To je princip fora?" Tak ti hovorim ze ked sa ti tu nepaci mozes skusit ine forum
Ale no tak. Ake je moje spravanie? Je zle, ked mi vadi, ze mi niekto za moju otazku znizi karmu? Ked spravim v podstate to iste, tak je to ine?
-
dobi235
Light Professional
Vies to som bol urcite ja
najprv som ti poradil a potom som ti znizil karmu len tak z nudy sak nech je trochu srandy 
Na 100% to neviem. Nie som totiz ty, ze viem identifikovat, kto mi poslal anonymne znizenie karmy. Diskusia tu je o hovne. Nepotrebujem sa tu obhajovat, skusim najst pomoc asi fakt radsej niekde inde.
-
dobi235
Light Professional
Uz som pisal ze ja som ti ju neznizil lebo som nemal preco.. Nech sa paci nikto ta tu nedrzi
len musis najst forum kde niesu "sami odbornici" 
Aha, takze teba sa dotklo ta poznamka, ze som nebol spokojny s tym, ze mi nikto nepomohol. Z toho si nic nerob, mal si len mavnut rukou.
-
dobi235
Light Professional
Mna sa to nedotklo pretoze ja nie som IT expert ani nic podobne ale su tu ludia ktory sa v tom fakt vyznaju a su ochotny poradit to hovorim z vlastnej skusenosti, a nikto ti nepomohol mozno aj preto ze si tuto temu dal do kategorie,ktora s tym podla mna nema nic spolocne
S tou kategoriou mas asi pravdu. Mohlo to ist radsej do videa. No nic, kaslat uz na to. Skusim to pohladat inde, lebo tu sa riesi len karma. Dobi235, sorry za minus, dam ti plus, ked budem moct.