Naopak, za ceny za ktore staviame by mohli byt cesty a dialnice dvojposchodovebrm napísal:UvevaX.. oni o tom už dávno vedia, akurát "betónka" je nie len technologicky a časovo náročnejšia, ale aj drahšia... takže na Slovensku, kde sa šetrí na každom kroku, nemôžeš čakať betónové okresky..
Stav a kvalita slovenskych ciest
Re: Stav a kvalita slovenskych ciest
Idem teraz KE PO PP LE LM RK aka tam je cesta nevie nikto? z tohoto smeru som tade nesiel, je to v pohode prejazdne alebo skoncim v nejakej diere (v ceste)? Ď
Hegy.. tú cestu máš prevažne diaľnicu a cestu I. triedy, takže sa nemáš čoho báť.. jedine ten úsek cez dediny pred Braniskom, ale okolo Levoče je to v poriadku, za Levočou minulý rok dávali nový koberec. Snáď už len pred Ružomberkom tá úzka cesta, tou som nešiel už vyše roka.
Co sa tyka tych dedin pred Braniskom, tak tam nedavno latali diery, takze je to tam tiez celkom v pohode...
Okej nakoniec vsetko v pohode
i ked ma namerali ale co uz
Uz som siel na druhu stranu Slovenska spodom, aj vrchom, takze viac menej cele Slovensko pobehane krizom krazom, dojdem do BA a zase ten JAMODROM uz ma to nebavi...
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2013, 22:50)
Uz som siel na druhu stranu Slovenska spodom, aj vrchom, takze viac menej cele Slovensko pobehane krizom krazom, dojdem do BA a zase ten JAMODROM uz ma to nebavi...
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2013, 22:50)
To v druhej polke šejku je cesta??Trussardi napísal:
Slovenské cesty... Už čoskoro vo vašom okrese!
(GIF)
http://gulas.sme.sk/upload/posts/6/41/4 ... 2e2f9d.gif
http://gulas.sme.sk/upload/posts/6/41/4 ... 2e2f9d.gif
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
melon - dá: "len tak ďalej," ešte viac nech nasierajú normálnych ľudí a hlavný problém tohto štátu sa vybaví sám. Verím, že moje pancierové dvere na byte to ustoja.
@Stoporko
ale kdeze, slovaci toho vela znesu
ale kdeze, slovaci toho vela znesu
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak, 1000 rokov srania na hlavu spravilo svoje. 
Zarážajúce fakt, to už ozaj potrebujú kasírovať úplne každého ? ..a keď sa ho pýtali s kamerou prečo mu dal pokutu, mlčal ako potkan 
A preco asi, lebo sa hanbi sam za seba, teraz sa uz musi hanbit aj za to ze sa za neho budu hanbit vseci znami a kde sa ukaze v podniku, restike, na prechadzke , v parku, budu tam stat ludia ktori budu na neho ukazovat prstami a kazdy kto bude s nim bude na hanbu. Na takychto ludi by to chcelo "Sieň hanby" kde by bola uvedená fotka, meno, lokalita a prečin trotla.Header napísal:Zarážajúce fakt, to už ozaj potrebujú kasírovať úplne každého ? ..a keď sa ho pýtali s kamerou prečo mu dal pokutu, mlčal ako potkan
Toto je krasny obraz toho, ako si zakomplexovany splnomocnenec snazi nahnat sam sebe pocit "vyžšej moci" a ukázať ako dokáže presadiť svoju (aj keď úplne nezmyselnú) pravdu, za použitia právomocí.
To video ma fakt nasralo, co vsetko si tie bezmozgy zatratene mozu dovolovat.
Tiež si nemyslím, že by sa na Slovensku niečo zmenilo počas najbližšej dekády... Ak vôbec niekedy.
Inak, známemu sa stalo viac-menej to isté, ako v tej reportáži... Na zaplakanie.
Inak, známemu sa stalo viac-menej to isté, ako v tej reportáži... Na zaplakanie.
Ale strasne opravuju tie diery, vycapia to tam a je. Nie zeby to normalne vyrezali a tak spravili, to tam nikto nerozmysla, sak spravim to raz a poriadne ako kazdy rok to iste opravovat.
@Pascalwb
na druhy rok by mali menej roboty = menej zarobenych penazi
na druhy rok by mali menej roboty = menej zarobenych penazi
ja som videl partiu ciganov jak hadze lopatou horuci asfalt do diery,.... velmi efektivne, poobede to bolo zase derave... skoda reci
@Hegy
nahodou...aspon o par znicenych tlmicov menej za tych par hodin
nahodou...aspon o par znicenych tlmicov menej za tych par hodin
Hlavne, ze v telerane robia reportaz, 10 minut tam uvibruvavaju jednu jamu traja robosi krasne do hladka. V realite tam nasypu asfaltovu zmes, pobuchaju lopatou a ide sa dalej.
@Frikso
masirovanie mozgov masam v priamom prenose
masirovanie mozgov masam v priamom prenose