Zdravím..
čiže mám taký "menší" problém, že moja grafika EVGA GTX 660 superclocked nejak nedokáže renderovať (napr. video) aj napriek tomu že má CUDA jadrá a teoreticky by renderovať mala. Skúšal som Sony Vegas kde mi aj napísalo že mám CUDA jadrá a nastavil som si renderovanie s GPU, ale jednoducho to vyťažuje len procesor a výsledky sú rovnaké. Taktiež som skúšal Premiere Pro, úplne to isté. Niektorým ľuďom to že vraj ide a niektorým nie. Taktiež mi nerenderuje ani napr. v Cineme4D a pod. Je tu niekto kto má GTX 660 alebo aspoň radu 600 a má podobný problém ? pretože ma to dosť štve..
CPU mám AMD Phenom II X6 1055t
GTX 660 (non-Ti) nerenderuje
Re: GTX 660 (non-Ti) nerenderuje
Len pre istotu - drivery mas najnovsie?
Áno, drivery mám samozrejme najnovšie.
-
lekoklatik
VIP
Z toho co som sa docital na internete tak:
- skus skor downgradovat ovladac grafickej (nie vzdy vsetko nove musi fungovat korektne, ty hladas stabilnejsi ovladac k tvoje grafickej karte)
- novsia rada (6xx) je udajne nepodarena a velmi vela ludi ma rovnaky problem
Nic ine ako ten downgrade som nenasiel, ale nehladal som nejak extra dlho. Google mas aj ty tak vyskusaj. Tu asi nikto nemal podobny problem, pretoze by sa uz asi pravdepodobne ozval. GL
- skus skor downgradovat ovladac grafickej (nie vzdy vsetko nove musi fungovat korektne, ty hladas stabilnejsi ovladac k tvoje grafickej karte)
- novsia rada (6xx) je udajne nepodarena a velmi vela ludi ma rovnaky problem
Nic ine ako ten downgrade som nenasiel, ale nehladal som nejak extra dlho. Google mas aj ty tak vyskusaj. Tu asi nikto nemal podobny problem, pretoze by sa uz asi pravdepodobne ozval. GL
Jo, presne to som sa dočítal aj ja.. tak idem vyskúšať tie druvery a btw už jeden človek tu na fóre mal rovnaký problém.. taktiež s GTX 660, no nič nezistil