Rozpravate sa s neznamymi ludmi v buse/vlaku ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ChallengerQo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Rozpravate sa s neznamymi ludmi v buse/vlaku ?

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

Ja takéto konverzácie nevyhľadávam a ani ich spravidla nezačínam, nakoľko si vždy na dlhšiu cestu beriem niečo na čítanie, pozriem si film alebo sa učím do školy. Converstation starters v tomto prípade môžu byť napríklad ponuka na vyloženie batožiny (skôr vo vlaku), prípadne otázka, či bude danému spolucestujúcemu vadiť, ak otvorím okno/pustím klimatizáciu (skôr v buse).
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ja sa hrajem na mobile a pocuvam dobru hudbu nemam naladu sa s nikym rozpravat chcem si ibaz vlaku/autobusu pozorovat prirodu mesta,.. Zenske ani nekomentujem tie ked si maju niekam v autobuse niekam sadnut tak si radsej sanu k nejakemu dochodcovi ako ku mne aby som ich nedajboze nezbalil :roll: pritom ich mam na haku :-)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Pobavila ma jedna slečna nedávno so skvelým pick up oppenerom asi po pol hodine mlčania v kupé,v ktorom sme sedeli sami "kam ide tento vlak?". Začal som sa smiať, že väčšiu hovadinu som ešte nepočul, ale dali sme sa do reči, no keďže mám priateľku, tam to aj skončilo. No porozprávali sme sa celkom dobre, dozvedel som sa nejaké info ohľadom škôl, na ktoré som si chcel podať prihlášku. Ale vo všeobecnosti nemám problém sa rozprávať s ľuďmi v dopravných prostriedkoch, často krát aj ja konverzáciu začínam, ak situácia tomu nejaká predchádza, alebo sa nudím, alebo len tak, keď príde pekná slečna a ja si chcem overiť, či stále dokážem motať hlavy. :-)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Ja mam rad konverzacie v MHD, resp. vo vlaku. Do prace dochadzam kazdy den cca pol hodinu vlakom, takze sa mi to uz parkrat stalo, s oslovovanim je to tak 50-50, ak otvaram ja, tak sa snazim chytit napr. knihy, ktoru slecna cita a pod. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

urcite nie. Vlakom cestujem par krat do roka a to pozeram serialy, autobusom casto a tam pocuvam hudbu. Neviem si predstavit, ze by som sa v mhd s niekym dal do reci, ked je plny bus a v drtivej vacsine aj ticho.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Fiju napísal:Ja mam rad konverzacie v MHD, resp. vo vlaku. Do prace dochadzam kazdy den cca pol hodinu vlakom, takze sa mi to uz parkrat stalo, s oslovovanim je to tak 50-50, ak otvaram ja, tak sa snazim chytit napr. knihy, ktoru slecna cita a pod. :)
To musí byť dotyčná nadšená - človek si chce pokojne čosi prečítať a niekto má potrebu načítať konverzácia a rapotať nezmysly. :wink:
Napísať odpoveď