Caute , na intraku daky dobrak vypustil hasičák 6kg praškovy hasiaci prístroj niečo taketo
http://www.retecom.sk/Rucny-hasiaci-pri ... -6-kg.html
včera prišli "RUškari" od každeho na chodbe pýtať 1,5€ na chodbe nas je cez 60 ludí takže by mali vyzbierať kolo 100€ , niejej to trošku vela ? Ma niekto s niečim podobným skusenosti čo všetko sa popritom musí robiť volať požiarny techik ,... proste ako môžu z 20€ hasičaku spraviť 100€ ?
Ja som ich poslal do pečka zatial som im nedal nič niežeby to bola velka suma ale keby každy den daky expert vypustí prístroj tak každy den platím 1,5€ ?
Takže ak mate niekto viac info dajte vedieť dik
Vypustený hasiaci prístroj
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vypustený hasiaci prístroj
Ja mám 6 kg hasičák vo voze, musím mať, za revíziu + tlakovú skúšku + revíznu správu som platil 2 eurá a ak by bol prázdny sa mi zdá, že naplnenie vychádza na nejakých 15 - 20 eur. Mám práškový. 100 eur je veľmi, ale veľmi prehnaná suma. Za to kúpim dva nové 6 kg práškové hasičáky aj s certifikátom a overením. Nič neplať.
Väčšina zaplatila ale asi ich obeham aby sa nenechali odrbavať a vypytam si od nej nech mi ukáže fakturi inak jej nič nedám , ved sme internat tu musia tych hasiacich kupovať vela na tej stranke čo som postol je 10kusov za 17€/ks a mi mame za jeden platiť 100vku
po minule roky že sa platilo 20€ nie 100€ 
ruš-kari, to je banda blbov, riesil by som to cez domovnicku a zda sa mi, ze pri nastupe na intrak sa platil nejaky poplatok na "spolocne skody"
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pozeram, ze si na intraku v ZA. Aj ja som tam donedavna byval. Pravidelne nejaka duta hlava vypustila hasicak a raz sa to stalo aj na nasom poschodi. Vsetci sme museli u domovnicky zacvakat 2€ a nikto o nicom nevedel ani nic nepocul. Ja som vtedy bol este aj v skole. Ale RUSkarom by som nic nedal, to by mala domovnicka bloku riesit.
No ked pojdem platiť spotrebiče tak sa spytam ako to je a prečo tak vysoka suma