Problémy s PC/Grafikou
Problémy s PC/Grafikou
Dobrý deň ... Mám problém s PC .. konkrétne s monitorom a grafickou kartou .. Mal som povolený kábel na monitore .. pohral som sa stým a teraz funguje, ALE mám čudné rozlíšenie,kvalita grafiky je nižšia ako bývala a nefungujú mi hry .. ked zapnem hru vypisuje : Could not load direct3d .. dal som aj nvidia nastevenie a tam to vipísalo niečo (viz. fotku) .. Momentálne stahujem driver a uvidíme .. ak vie niekdo pomoct tak prosím nech pomože .. Dakujem !
-
lekoklatik
VIP
Re: Problémy s PC/Grafikou
Nuz pravdepodobne nemas nainstalovane ovladace na graficku kartu.
Mozes si popri tom rovno aktualizovat aj DirectX.
Daj vediet ci si problem vyriesil a ako si ho vyriesil.
Mozes si popri tom rovno aktualizovat aj DirectX.
Daj vediet ci si problem vyriesil a ako si ho vyriesil.
Bohužial sa v PC moc nevyznám takže to vipadá na servis.
-
lekoklatik
VIP
Zisti si aku mas graficku kartu:
- ak mas notebook, tak do googlu napis typ toho notebooku a v parametroch vycitaj, aku graficku kartu mas
Stiahni ovladacae na graficku kartu:
- kedze si uz zistil aku ams graficku kartu, napis ten typ grafickej karty do goole a pripis k tomu download driver, alebo staci len driver
- cize to bude vyzerat asi takto v google policku: - GeForce6300 driver download
Pri DirectX to iste:
- do googlu napis DirectX download
Naco to chces davat do servisu, ked este nevies co s tym je?
Ak ti oni nainstaluju graficke ovladace a to bude cela veda, kludne ti mozu popytat aj 10 a viac eur a kludne ti k tomu mozu pripisat nejaku chu****, ktoru vobec nerobili. Radsej skus poprosit nejakeho kamarata ci by sa ti na to nemohol pozriet a jemu dat nejakych 5 eur alebo pivo alebo co ja viem co.
- ak mas notebook, tak do googlu napis typ toho notebooku a v parametroch vycitaj, aku graficku kartu mas
Stiahni ovladacae na graficku kartu:
- kedze si uz zistil aku ams graficku kartu, napis ten typ grafickej karty do goole a pripis k tomu download driver, alebo staci len driver
- cize to bude vyzerat asi takto v google policku: - GeForce6300 driver download
Pri DirectX to iste:
- do googlu napis DirectX download
Naco to chces davat do servisu, ked este nevies co s tym je?
Ak ti oni nainstaluju graficke ovladace a to bude cela veda, kludne ti mozu popytat aj 10 a viac eur a kludne ti k tomu mozu pripisat nejaku chu****, ktoru vobec nerobili. Radsej skus poprosit nejakeho kamarata ci by sa ti na to nemohol pozriet a jemu dat nejakych 5 eur alebo pivo alebo co ja viem co.
Pravdepodobne ti vypadli ovládače skus teda čosi stiahnut poprípade si skús preinštalovať PC