Samsung Galaxy S III
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy S III
guess.whoo - Prada 3.0?
-
guess.whoo
Redeemer
Predrazena Prada? akoze Ok je to stylovy telefon, lenze za tu cenu za ktoru sa zacal predavat to bol podla mna prepadak. Navyse este aj teraz stoji okolo 260e co je na jeho vybavu prestrelena cena. Pred rokom stal este viac a to stalo vtedy Evo 260 v akcii s este lepsim procakom. Dalsie minus bola vaha vzhladom na to, ze je to tiez len plast. Zvysok bol sice nadstandartny, ale predsa. Vacsina radsej siahla po Eve ako po Prade
-
uplink
VIP
guess.whoo - máš doma Pradu? Ja áno, kúpil som ju mamine pred pol či 3/4 rokom. Za 199 eur z telekomu z telekom benefit, čiže bez viazanosti, bez všetkého. Ten telefón nemá jednu jedinú chybku. Áno je plastový, ale robustný. Display je super. Za tú cenu ich tam bolo vtedy 180, myslím že dosť pre každého. Telefón je svižný, má super vstavané widgety, aj veľmi dobrý Ui. Mám priamy feedback od 10tich ľudí, 2ja z nich sú moja mama a môjho taxikára manželka, ktorej som ju tiež zobral na seba z telekomu. Spokojnosť na ich strane je enromná. Pred tým mali Samsungy, je to neporovnateľné, pre ženy minimálne. Výdrž, display, Ui, spracovanie, widgety, robustnosť, kvalitné HS, slúchadlá. Samozrejme, ten telefón nemá cenu 600 eur, ako stál. Ale tak isto ako ma niekto upozornil že Crysis 3 si nik nekúpi za 59 eur z Originu, ale z rôznych iných sietí za 25-39 eur, tak tak isto si nikto normálny nekúpil pradu za 600 eur, ale na akciu za euro, alebo 100vku, alebo z telekomu. Takže či chceš, či nechceš, Prada 3.0 je naozaj dobrý telefón a zohnateľný za veľmi dobrú cenu.
Takto by som mohol argumentovať aj so Sony Xperiou T, alebo Pčkom, ktoré stáli pri vypustení 550 a 400 eur. Ale čo z toho keď teraz stoja 390 a 290? Mňa zaujíma teraz. A teraz je Prada super, nadčasová, dostačujúca, nemrznúca, s legendárnym Cortexom, 1 GB ramkou, fantastickou pamäťou, geniálnym displayom. To sú fakty. To že stál pred rokom 600 eur je momentálne nezaujímavé. To že teraz stojí ako si napísal 260 eur, to je fantastické, an to čo telefón ponúka, lebo pre ženy ponúka 10x viac ako napríkald moje péčko, ktoré stojí 290.

Takto by som mohol argumentovať aj so Sony Xperiou T, alebo Pčkom, ktoré stáli pri vypustení 550 a 400 eur. Ale čo z toho keď teraz stoja 390 a 290? Mňa zaujíma teraz. A teraz je Prada super, nadčasová, dostačujúca, nemrznúca, s legendárnym Cortexom, 1 GB ramkou, fantastickou pamäťou, geniálnym displayom. To sú fakty. To že stál pred rokom 600 eur je momentálne nezaujímavé. To že teraz stojí ako si napísal 260 eur, to je fantastické, an to čo telefón ponúka, lebo pre ženy ponúka 10x viac ako napríkald moje péčko, ktoré stojí 290.
-
guess.whoo
Redeemer
No to ano, ja som pisal z mojho pohladu. Vtedy som nevedel o tej akcii Telekomu a ked som sa o nej dozvedel bola pasé. Ked som zhanal nastupcu Eva tak som zvazoval kupu Prady, ale dolozil som 40e a mal som S3. Takze bez tej akcie nebol ani vtedy najoptimalnejsim riesenim na trhu a nie je ani teraz (z mojho pohladu). Pre niekoho to moze byt terno, ako pises pre zeny je idealny vzhladom na jeho styl a nemrznucim prostredim, but honestly, vybral by si si ho ty dnes za svoj primarny telefon?
-
uplink
VIP
Určite nie, lebo som neni žena, ale pre ženy je super. Nemajú nič s takým displayom, ani baterkou, ani ovládaním. Prada 3.0 je ženský telefón, primárne, snáď len pre metrošov. Takže to je trochu zcestná otázka.
-
guess.whoo
Redeemer
tak vidis, aky je asi rozdiel v percente dopytu medzi muzmi a zenami pri high-endovych telefonoch? podla mna to bude minimalne 80-20 pre muzov, preto tvrdim, ze to bol nepodareny model pre dost uzku skupinu ludi navyse s prehnanou cenou. Hawk
-
DeadWalker
Light Expert
Tak som si to s vypätím síl nakreslil na papier a jj, šlo by to.CheZteR napísal:zasmial som sa aj jana druhej strane, bude to zniet neuveritelne, ale je to velmi presna definicia, naozaj to je v lavej casti obrazovky, v strede na boku, ale uznavam, ze je to dost tazke si predstavit
-
martin0134
Medium Star
mam dalsi problem niekedy my vobec nepridu sms dnes mi prisla az po restarte mobilu a pritom bola odoslana uz pred hodinou
-
galbavymartin
Light Professional
Daj si pozor takto sa niekedy prejavujú naznaky náhlej smrti....prichadza to vo väčšine prípadov pri nabíjanímartin0134 napísal:mam dalsi problem niekedy my vobec nepridu sms dnes mi prisla az po restarte mobilu a pritom bola odoslana uz pred hodinou
-
martin0134
Medium Star
mam najnovsi firmware a v tom by mal byt problem z nahlou smrtou vyrieseny
-
guess.whoo
Redeemer
vsetko to suvisi s tvojou polohou a prepinanim medzi tcomom a o2 signalom, mobil s tym nic nema
-
martin0134
Medium Star
lenze ked som mal orange san francisco tak sa my nikdy nic take nestalo
-
guess.whoo
Redeemer
mas nejaky launcher alebo aplikaciu na smsky?
-
martin0134
Medium Star
praveze nie
-
guess.whoo
Redeemer
tak to bude sietou
Hej, bude to všetkým iným len nie SIII 
-
guess.whoo
Redeemer
tak zrejme ano ked sa to nikomu inemu nedeje a byva na mieste kde je slaby signal na 02..alebo mas ine riesenie? lebo inak je tvoj prispevok vies na co 
martin0134 napísal:lenze ked som mal orange san francisco tak sa my nikdy nic take nestalo
-
guess.whoo
Redeemer
tak teda porad ked si taky mudry, ci znova spamujes?
/martin - este ma napadlo, ked si mal SF tak si mal rovnake podmienky siete? nestavali niekde novy vykryvac v okoli?
/martin - este ma napadlo, ked si mal SF tak si mal rovnake podmienky siete? nestavali niekde novy vykryvac v okoli?
-
martin0134
Medium Star
slaby signal to nebude kedze mame u nas v dedine na kopci vysielac O2
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2013, 16:25)
Neviem o nicom takom
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2013, 16:25)
Neviem o nicom takom