Vyššie som pisal čo je na ňom lepšie. Ten Philips je o triedu vyššia kategoria tv ako ten Panasonic. Konkurenciu ma až vo vyššom (a drahšom) modely od Panaka. Kontrast (realne namerany, nie nezmyselne čisla vyrobcov) najdeš v ktorejkoľvek serioznej recenzii. Taktiež hodnotu čiernej, gammu, odozvu, lag atd. Hlavne ten Philips ma 100 Hz panel, Panasonic je len obyčajny 50 Hz.
Inak na ten kontrast netreba byť žiaden expert, je to dane aj samotnymi vlastnosťami použitych panelov. Panasonic použiva IPS, vo Philipse je VA. Vlastnosťou VA panelov je prave oveľa lepšia čierna a kontrast. IPS ma zas lepšie uhly.
Aky TV?
Re: Aky TV?
Vdaka Ryan, toto bolo velmi uzitocne. Ja som hladal oba v recenziach, ale nic okrem par zahranicnych z Rumunska som nenasiel. Cize objednavam ten Philips, kedze je to VA, je to u mna viac-menej automaticke.
-
Ryan Giggs
VIP
Prave v zahraničnych najdeš to čo som pisal. U nas sa take seriozne recenzie, kde by merali nejak podrobne sondou nenajdeš. Jedine serioznejšie medium, ktore to čiastočne robi je avmania.cz. Tam tušim Philips PFL5007k recenzovali. Len v inej uhlopriečke.
Praveze vzdy automaticky pozeram zahranicne, ale nic naozaj podrobne som nevedel najst (na ten druhy som ale podrobnejsie recenzie nasiel naopak). No som zvedavy, ked bude doma a napojim ho na PC 
bozechran sledovat dobry film na reprakov v TV...zazitok z filmu mizne rychlostou svetlaNoobsz DJ napísal:a vyskúšaš zvuk
-
Ryan Giggs
VIP
Zažitok mizne? Takže obsah môže byť akykoľvek, hlavne že je dobry zvuk? 
Dobre vies ze som narazal na tie chrastitka