Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
Edelweiss hefetrüb flaškové, len ak si ich dáte zo 10, tak si na druhý deň kvalitne posedíte na záchode.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som sa vratil z Donoval. Objavil som tam v jednej hotelovej restike Bansko Bystricke (Stiavnicke?) pivo Erb. To bola jedna basen 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ERB je super, je to restauracny pivovar z Banskej Stiavnice, odporucam navstevu. ale ceny su tam vysoke. dal som si tam len pivoTommyHot napísal:Dnes som sa vratil z Donoval. Objavil som tam v jednej hotelovej restike Bansko Bystricke (Stiavnicke?) pivo Erb. To bola jedna basen
-
TommyHot
Addict
Tak v tom hoteli (Galileo) kde som pil Erb to tiez nebolo prave najlacnejsie (tusim 2.90eur/pivo). Dam si na foursquare do todo listu a ak nahodou budem v Stiavnici, tak urcite pozriem. Dik za tip K+
neviem aku stelu si pil tyTommyHot napísal: Len si daj pozor. Das si ich 5-6 a na druhy den mas kvalitny bolehlav
ale co capuju u nas v bare, tak som z nej bolehlav este nemal, a pijavam ju pravidelne kazdy vikend, prave koli stelle tam chodim... vyborne pivo
presne tak, nevidim dovod, preco by si mal mat bolehlav od 5-6...Polo-X napísal:
neviem aku stelu si pil ty
ale co capuju u nas v bare, tak som z nej bolehlav este nemal, a pijavam ju pravidelne kazdy vikend, prave koli stelle tam chodim... vyborne pivo
najlepsie pivo ake som kedy pil je chotebor 
tankove pivo je krasny marketingovy a obchodny tah. pre ludi je to akasi magicka formulka.. a pre vyrobcu moznost, ako odstavit z distribucneho retazca velkosklady
.
je moje povedomie spravne?
.
je moje povedomie spravne?
-
TommyHot
Addict
Napriklad taky tankovy Corgon je nebe a dudy oproti tomu standardnemu hnoju. Zas az taky marketing to nie je, pivkar pozna rozdiel.
Aj taky Plzen chuti o dost inak tankovy ako sudovy...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tankove je urcite lepsie, ale mam pocit ze je to len z jedneho dovodu a tym je sposob capovania bez CO2. ak ale je vycapnik dobry, tak aj z klasickeho suda nacapuje pivo v rovnakej kvalite ako z tanku. akurat z tanku to je jednoduchsie.
do jedneho baru kam pravidelne chodim doniesli svijany a musim uznat ze je to druha chutovka po stelle... vyborne pivecko
konkretne ktore svijany? 15 stupnovy Baron patri medzi moje top piva
ale aj 13 a 11 su fajn...
11ka... ja silnejsie piva moc neoblubujem, max ta moja stella 12ka 
Minule sme boli s partiou na tankove pivo Pilsner urquell. Bolo sice drahsie ale neporovnatelne lepsie sa pilo. Dal som si do kazdej nohy a odgrclo sa mi len raz. Kdezto po sudovej variante grgam ako prasa kazdych 5 minut.
to je ale o tom, cim je pivo tlacene:)
jj, potravinarsky kompresor rulez 
No tankove pivo u nas v meste nemame, tu vsetci capuju s CO2. Tankove pivo je sice tlacene vzduchom alebo plynom ale neprichadza s nim do kontaktu tak asi preto mi to viac chuti narozdiel od presyteneho piva zo sudu.
-
Admec
Medium Expert
Kvasinkové Wieninger Weißbier
Jedna báseň 
-
Kok
Light Professional
momentalne som v Skotsku tak testujem miestne pivka, zatial musim povedat ze su super, z bitter mi chutil Stag, Wildcat alebo Worthingtons, z lagerov klasika Carling, Coors light.. zatial len mizive percento otestovane ale casom sem pridam dojmy