Podnikanie na internete
-
footstepsound
Novice
Podnikanie na internete
Chcel by som si trocha privirobit na internete pomocou reklám umiestnených na mojom budúcom webe. Na web umiestnim reklamy služby adsense. Web je jednoduchý a na začiatok má to všetko bude stat 100-150 €. Na stránku by som postupom času prilákal ľudí pomocou sociálnych sieti, a neskor by som si sám zaplatil reklamu na vlastný web aby som ho naplno rozbehol. Neskor by som si založil ďalšiu stránku a pomaly sa rozrastal. Su to pekné predstavy dufam ze sa to podarí aj zrealizovať. Trápi má vsak samotne adsense ako je to z daňami. Niesol živnostník, a niekde som čítal že sa dane z adsense neplatia ak zárobky za rok nepresahuju 1400€.. niekto skúsenejší kto by mi v tom urobil trocha jasno? Ďakujem.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podnikanie na internete
...ak robíš nejakú činnosť pravidelne za účelom zisku, tak musíš mať minimálne živnosť...a neviem, či adsense môže dať hocikto na stránku...nemusí tá stránka mať najsôr nejaký PR?...predstavy sú to naozaj pekné, ale na čo chceš tých ľudí na svoje stránky nalákať?...
Na AdSense treba byt platcom DPH a treba aspon tu zivnost a teda podavat danove priznania, platit dane a aj odvody.
-
yoggy
tak tak, namiesto adsense môžeš skúsiť etarget alebo iné konkurenčnéé... ale najlepší podľa mňa je stále adsense, hlavne kvoli tomu ze neoblbuje o prekliky a pod
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
platit si reklamu, aby si zarabal na reklame ? ratas s tym ze reklama na kazdeho uzivatela ktory ti mozno klikne na tvoju ta bude stat viac ze? aj to ti polovica z nich na tvoju nemusi kliknut vobec 
problem je aby si mal taky traffic ktory ti nakoniec aj vygeneruje aspon ako taky zisk. V kazdom pripade by si mal vytvorit stranku v anglictine urcenu pre zahranicie a nie v slovencine, lebo ceskych a slovenskych uzivatelov je relativne malo. A ohladom dani- urcite ze by si musel podavat danove priznanie kazdy rok. Zaroven mysli na to, ze spravovat stranku kde sa ti budu ludia aj pravidelne vracat nie je vobec az take lahke a samotna udrzba zaberie tiez nejaky cas. Jednoducho povedane-neexistuje nic take ako "peniaze za nic", pokial sa teda bavime v legalnej rovine. Podla mna velmi skoro zistis ze zisk sa v porovnani s namahou ani moc neoplati..