Plastové okná a wifi
Plastové okná a wifi
Čaute, prosím vás, majú plastové okná výrazný vplyv na intenzitu wifi signálu ? Zdieľame zo susedom wifi a za pár dní nám budú meniť, naše staré okná za plastové. Signál wifi mám teraz 4 čiarky... Okná sú dvojkomorové, ak to treba. Pýtam sa lebo ak by to malo spôsobovať problém tak pri montáži by som si dal vyvŕtať cez izoláciu dierku na káblik ku zosilovacej anténe.. Vďaka
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Plastové okná a wifi
ano maju.. staci hodit to hodit do googla a najdes aj nejake riesenia..
Myslíš, že mi to nepôjde vôbec keď mám teraz 4 čiarky ? Ja zas niesom nejak zaťažený na rýchlosť, ja prevažne len browsujem a investujem do toho čo najmenej viď to, že to mám so susedom. Myslím, že to budem musiet vyskúšať z ntb medzi robotníkmi. Diki za odpoveď.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale veď nechaj si tam navŕtať dierku pod rám, zíde sa to ja som to tiež tak spravil neviužil som ju lebo nebolo treba a po pol roku som dal na stenu tanier a mám v izbe mágio satelit a som rád, že tam tá diera bola
nech ju spravia. to sa len dá kúsok trubičky pod parapet niekde v rožku a keď treba ťahať káble tak to využiješ ak nie tak no bude tam pre prípad núdze
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2013, 22:12)
lebo vŕtať potom neskôr, mať rozbitú omietku a náhodou trafíš plast je potom nepraktické a bordel a náhodou odbiješ kúsok omietky alebo brizolit...
nech ju spravia. to sa len dá kúsok trubičky pod parapet niekde v rožku a keď treba ťahať káble tak to využiješ ak nie tak no bude tam pre prípad núdze
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2013, 22:12)
lebo vŕtať potom neskôr, mať rozbitú omietku a náhodou trafíš plast je potom nepraktické a bordel a náhodou odbiješ kúsok omietky alebo brizolit...
Okej snáď môžu aj 2 dierky lebo cez jednu už mám satelit