svadobny oblek
-
jaroslav22
Medium Expert
svadobny oblek
poradi niekto kde kúpim pekny svadobný oblek aj s vestou do 200€? bratislava a okolie
Re: svadobny oblek
S takym rozpoctom si neuvazoval nad tym, ze si nejaky radsej pozicias?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
prečo by si mal požičiavať, keď chce vlastný? Za tú cenu bez problémov kúpi, ak nepotrebuje nejaký značkový. Napríklad okolo stovky aj s vestou: http://paulo.sk/sk/25-panske-obleky
prípadne pod 200 zoženie napríklad aj bruno banani: http://www.otto.sk/c-13224668-obleky-2-dielne.html
prípadne pod 200 zoženie napríklad aj bruno banani: http://www.otto.sk/c-13224668-obleky-2-dielne.html
-
rufus59
Light Professional
Zhanas oblek a si lenivy obehnuť nejake obchody specializovane nato ? Naposledy som kupoval pred rokom stal ma 150 €
Oblek asi nebudeš kupovať cez internet, aspon premna nepredstavitelne.
Oblek asi nebudeš kupovať cez internet, aspon premna nepredstavitelne.
-
jaroslav22
Medium Expert
diki za typ ceknem to...
a nejsom lenivy ale nemam predstavu kde kupim za tolko oblek..
a nejsom lenivy ale nemam predstavu kde kupim za tolko oblek..
audio Nie je problem kupit kazdodenny oblek za taku cenu (aj ked cez net by som to urcite neriesil), ale aspon ja rozumiem pod svadobnym oblekom taky, ktory ma nejaku ozdobnejsiu vestu + dokupis koselu a napr. francuzsku kravatu. A tu si nie som isty, ci je rozpocet dostatocny.
-
TommyHot
Addict
Daj si usit na mieru. Ja som to sice riesil po znamosti, takze ma to stalo bombonieru a flasu + latka, ale inak si nemyslim, ze by si sa u nejakej domacej tety krajcirky nezmestil do 200.
-
jaroslav22
Medium Expert
Aiden: ja ratam len oblek, bez vesty , kravaty a kosele... cisto len sako a gate do 200 €
Ja si davam sit svadobny oblek na mieru u krajcirky, ktora sije obleky aj istemu vladnemu cinitelovi. Cena zavisi od vzoru latky, ktoru si vyberies. Tiez od toho kolko latky je potrebne pouzit na usitie obleku. Ja som cca 180cm vysoky, stihlej postavy a po prvej konzultacii a meraniach je cena obleku urcena na 180€ bez vesty, len nohavice a sako.
jaroslav22 napísal:poradi niekto kde kúpim pekny svadobný oblek aj s vestou do 200€? bratislava a okolie
Tak sa rozhodni...jaroslav22 napísal:Aiden: ja ratam len oblek, bez vesty , kravaty a kosele... cisto len sako a gate do 200 €
-
jaroslav22
Medium Expert
moze byt aj bez vesty...
obchod michael tam maju obleky za 100 € a sak na svadbu to je jedno aku mam znacku aj tak si chlapa nikto nevsima co ma za znacku
obchod michael tam maju obleky za 100 € a sak na svadbu to je jedno aku mam znacku aj tak si chlapa nikto nevsima co ma za znacku
-
TommyHot
Addict
Este taka otazka. Je to tvoja svadba, alebo ides niekomu na svadbu? Ak nie je tvoja, tak by som kupil prvy oblek, ktory by sa mi pacil, kludne aj z tych lacnejsich a menej kvalitnejsich.
Michael je slovenská značka a nie zlá.
-
Kibo
Hardcore addict
Ja som kupoval v petržalskom Tescu, v nákupnej galérii je jeden obchodík, kde majú saká za super ceny a každú chvíľu dáku akciu (opasok zadara, košeľa zadara, kravata zadara,...). Sako odtiaľ deriem už 3-4 roky a super, pohodlné a kvalitné a drží aj farbu, aj keď ho nepoužívam často. Cenovo je to neporovnateľne lacnejšie ako hocikde inde, sako ma vyšlo cca. 80€, ak sa nemýlim - nohavice, vrch, opasok, košeľa, kravata, bez vesty. Výber majú bohatý a sortiment obmieňajú 
-
jaroslav22
Medium Expert
pozeral som v michaelovi... dobre obleky su, a neviem co je zle na tom ze je lacnejsi... su tam fakt pekne aj leskle obleky ake som chcel. navyse zo svadby si aj tak kazdy bude pamatat len nevestu, jedlo a zabavu.... zenicha ake ma sako je jedno ci je za 1000 € alebo 1OO€ ...