Zdravim vas, urcite tu bol uz lyoness niekolko krat spomenuty a rozobraty, no chcel by som vediet aky vyhody by som mal ak by som svoj internetovy a zaroven kamenny obchod zaregistroval do lyonessu ? Ak tomu rozumiem spravne tak "vdaka" lyonessu by som mal tak povediac reklamu zadarmo a tym mozno aj niekolko novyh zakaznikov, kt. by som ponukal nakupy s cashback kartou a ti by si mozno vdaka tomu vybrali moj obchod pred tym konkurencnym. Ak tomu zatial rozumiem spravne, tak Lyoness by mojim zakaznikom ktori by u mna nakupili vratil 1% z ich nakupu, takze toto 1%(teda zlavu) by som musel ja ako predajca odviezt lyonessu (ako de facto poplatok za ich reklamu) ?
Mate s tym niekto skusenosti, nemyslim teraz ako klienti ale ako firmy, predajcovia v mojom pripade ?
Inak vseobecne ake mate skusenoti s lyonessom ? Jedni hovoria ze je to pyramida, podvod a ti druhi si lyoness hajia a statocne ho obhajuju aky je to perfektny biznis.
Lyoness - ake vyhody pre moj shop ?
Re: Lyoness - ake vyhody pre moj shop ?
Lyoness je pyramida, to sa nevylucuje s tym ze pre niektorych je to perfektny biznis.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
presne tak:Diego11 napísal:Zdravim vas, urcite tu bol uz lyoness niekolko krat spomenuty a rozobraty
http://www.hojko.com/nakupovanie-s-lyoness-t97211.html
http://www.hojko.com/lyoness-t161660.html
To ešte funguje? Jedine, čo ma na tom dokázalo zaujať je tá masívna marketingová kampaň, ktorú tomu svojho času urobili.
Pokiaľ ide o ten 1% cashback, tak na tom sa im musí zákonite každý vysrať. Ved teraz má už pomaly každá večierka svoj vlastný vernostný či zľavový program pre verných zákazníkov a bez problému ti ponúknu 5% zľavu.
Ak máš eshop, daj si tam vernostné body alebo systém zľavových kupónov. Ľudia sa ti budú vracať. Vo svojom okolí nepoznám jediného človeka, čo by mal/využíval lyoness.
Pokiaľ ide o ten 1% cashback, tak na tom sa im musí zákonite každý vysrať. Ved teraz má už pomaly každá večierka svoj vlastný vernostný či zľavový program pre verných zákazníkov a bez problému ti ponúknu 5% zľavu.
Ak máš eshop, daj si tam vernostné body alebo systém zľavových kupónov. Ľudia sa ti budú vracať. Vo svojom okolí nepoznám jediného človeka, čo by mal/využíval lyoness.
-
alenkalienka
Novice
Ja sa stále neviem rozhodnúť, či do Lyoness ísť, alebo nie. Viac ľudí hovorí že v pohode, sú tu aj takí ktorí neboli spokojní? Rada by som vypočula nevýhody resp. riziká.