Slúchadlá do 50€
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Slúchadlá do 50€
V tych nižšich kategoriach toho zas s vyrovnanym zvukom veľa na vyber nie je. Ani medzi špuntami, ani v ramci nahlavnych. Ono je to 99% prave TUC-TUC, teda s prebasovanym zvukom. Tie špunty čo som vymenoval maju zvuk vyrovnany. Z nahlavnych je to ešte menej, napr. Maxell Retro DJ, Fostex TH-7, Fostex TH-5 (všetky 3 su ale rozmerovo väčšie. Tie Maxelly stoja nejakych 12-18 eur, zvukom ale bezproblemov konkuruju sluchadlam v cenovej kategorii 50+ eur. A kvalitou spracovania ešte oveľa drahšim. Akurat pohodlie nemusi byť pre každeho tip-top. Za tie prachy je to ale vynikajuca kupa.
Ryan Giggs napísal:V tych nižšich kategoriach toho zas s vyrovnanym zvukom veľa na vyber nie je. Ani medzi špuntami, ani v ramci nahlavnych. Ono je to 99% prave TUC-TUC, teda s prebasovanym zvukom. Tie špunty čo som vymenoval maju zvuk vyrovnany. Z nahlavnych je to ešte menej, napr. Maxell Retro DJ, Fostex TH-7, Fostex TH-5 (všetky 3 su ale rozmerovo väčšie. Tie Maxelly stoja nejakych 12-18 eur, zvukom ale bezproblemov konkuruju sluchadlam v cenovej kategorii 50+ eur. A kvalitou spracovania ešte oveľa drahšim. Akurat pohodlie nemusi byť pre každeho tip-top. Za tie prachy je to ale vynikajuca kupa.
a vlastne, tie prebasované slúchadlá, ak nepočúvam takú hudbu že zrovna TUC-TUC, bude to také prebasované na všetkých pesničkách?
Vopred sorry ze sa tu pcham ale nechcem zakladat novu temu, kedze v tejto sa riesi asi to co potrebujem. Mam sluchatka Maxelly Retro DJ (skvelo hraju ako sa tu uz spomenulo) , bohuzial mi nesedia idealne, a po dlhsom case uz bolia usi. Chcem sa spytat ktore sluchadla okolo ceny 50 su pohodlne. je jasne ze kazdy ma inu hlavu a tak ale kazda skusenost pomoze. Rozmyslam od Fostexoch, akurat neviem ktore, ci 5 alebo 7. Ma niekto ? Zvuk pozadujem vyvazeny taky aspon taky ako Maxelly
Diky.
-
Ryan Giggs
VIP
Pohodlie je individualne, takže tu ťažko čokoľvek radiť. To si žiaľ budeš musieť overiť sam. Každopadne Fostexy by mali byť vo všeobecnosti pohodlnejšie.
Ako už tu zaznelo, TH-7 vs TH-5, TH-5 su menšie, mierne basovejšie a hraju trošku horšie.
Ako už tu zaznelo, TH-7 vs TH-5, TH-5 su menšie, mierne basovejšie a hraju trošku horšie.
Chcel by som sa spytat ci niekto vie ci je nejaky rozdiel v zvuku medzi Fostex TH-7 a TH7-BB ? BB su o 10 eur drahsie. Dodnes som bol spokojny majitel TH-7 kym mi pes neurval kabel
Tak sa pytam na tie nove BB .. Ked neni rozdiel urcite idem opat do TH-7. Diky.
-
Ryan Giggs
VIP
No to uz nepojde lebo su v kosi :] .. trocha som vybuchol , stejne urval teda zlomil jack, a tuto v zapadakove nevim kde by som to dal opravit .. ok , dakujem za odpoved.. pojdem do TH-7 , zvykol som si na tu fialovu .
-
Ryan Giggs
VIP