Ako kupit veci z USA?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako kupit veci z USA?

Príspevok od používateľa misokgb »

Nazdar,

poprosim o radu, v skratke: nasiel som tovar, ktory sice kupim aj v europe, no nie takej kvality a hlavne nie ceny - ide o farby, takze problem bude asi aj horlavina. Na stranke sa daju objednat cez eshop, ibaze posielaju iba do USA, nikde inde. Ked som im pisal mail, ako to dopravit ku mne, pripadne ci maju zastupcu v Europe, tak mi poslali toto:
Thank you for contacting us!

We do apologize. We do not have a supplier in your area at this time. COLORS does NOT ship any of our products outside of the continental 48 states. We make no exceptions, as it is illegal to ship COLORS, a flammable and hazardous material, via air. And due to the massive amounts of orders we receive in the US, we are unable to ship anything via sea or by any other means. Also, due to compliancy issues COLORS will not be able to sell COLORS to anyone who will be attempting to export the product. Any items purchased and shipped to a US address with the intent to be exported will NOT be eligible for returns or refunds. Additionally, we cannot offer any product advice or suggestions if the product does not come directly from us.

Please continue to check our website for future updates.
Dokonca tam pisu, ze je to ilegalne nejak posielat/preclit, nejde ani lietadlom, ani lodou. Neviem ako to riesit, chcel by som to od nich, usetrim peniaze a budem mat vyssiu kvalitu. Napadlo ma jedine riesenie: zohnat niekoho v USA, kto to prevezme, zaplati a posle to mne - lenze, nebude rovnaky problem? Ze jednoducho je to tovar, ktory sa nesmie vyvazat/posielat postou ani nijak z krajiny? Mohol by mat odosielatel za to problemy, alebo to iba zhabu na colnici? Ako s tym vydrbat, ak sa da?

Vdaka za rady k veci ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako kupit veci z USA?

Príspevok od používateľa hojko »

Odosielatel si vymysli svoje udaje, ktore napise na balik :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Alebo si nájdi niekoho, kto sa má vrátiť z USA na Slovensko... a to zoberie do svojej batožiny (tú hádam nebudú tak detailne skúmať), prípadne nech si to oblečie rovno na seba.. :)

//aha, neviem, prečo som bol v tom, že sa jedná o oblečenie určitých farieb, asi to bolo skoro ráno na mňa, dnes som dlho vstával z postele.... :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

brm napísal:prípadne nech si to oblečie rovno na seba.. :)
Farby? :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Zmysluplne odpovede :D Tak asi nic na hojku teda :roll:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Opovede na urovni tvojich otazok.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Misokgb, hlavne, ze ty si mal plno skvelych napadov ako to dostat na Slovensko :smt006
Zamknuté