AVEC trade SK s.r.o. - skusenosti RUKY PREC
AVEC trade SK s.r.o. - skusenosti RUKY PREC
Tema pre vsetkych, ktory hladaju feedback na AVEC Trade s.r.o. - v skratke ruky prec vid moj prispevok: http://www.hojko.com/post1919335.html#p1919335
Ma niekto skusenosti s touto agenturou? Ponukaju celkom zaujimave brigady. Na stranke pravdaofirmach.sk ma status overena, no nic ine som sa nedogooglil.
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2012, 13:04)
Vraj sa doteraz zaoberali len sprostredkovanim prace v cechach a na morave.. vzali ma po pohovore na 3 mesiace do Norska takze by sa fakt hodilo keby niekto vedel nieco o nich.
Ma niekto skusenosti s touto agenturou? Ponukaju celkom zaujimave brigady. Na stranke pravdaofirmach.sk ma status overena, no nic ine som sa nedogooglil.
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2012, 13:04)
Vraj sa doteraz zaoberali len sprostredkovanim prace v cechach a na morave.. vzali ma po pohovore na 3 mesiace do Norska takze by sa fakt hodilo keby niekto vedel nieco o nich.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: AVEC trade SK s.r.o. - skusenosti
vyzera to dobre, co konkretne tam mas robit?
Spracovanie a balenie ryb, od kuchania az po balenie.. zaujimavy plat.
-
PhYs0c
King
predpokladám, že aj s vyššou mzdou
-
MeanSeriously
Medium Star
Pre istotu však pripomínam, že veci ako pas, občiansky etc, im do ruky nedávaj. Je to tvoja jediná zábezpeka keď ťa ošmeknú, aby si sa mohol vrátiť.
Tak nejak.PhYs0c napísal:predpokladám, že aj s vyššou mzdou
To je myslim samozrejme.MeanSeriously napísal:Pre istotu však pripomínam, že veci ako pas, občiansky etc, im do ruky nedávaj. Je to tvoja jediná zábezpeka keď ťa ošmeknú, aby si sa mohol vrátiť.
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2013, 9:54)
No takze od AVEC Trade ruky prec. Ako som spominal, v polovici decembra prisli s ponukou na pracu v Norsku. Doprava tam a spat a ubytovanie zdarma, dokonca prispevok na stravu. Hodinova mzda rozpravkova a v Norsku niekolko spokojnych slovakov. Podmienka slusna anglina a potravinarsky preukaz. Na pohovore boli nadseni a dohodli sme sa na odchod v polovici januara na tri mesiace. No je tu jeden hacik, vraj nemozu posielat do Norska kadekoho. Uz sa im v minulosti stalo, ze ich na pohovore niekto ocaril a v Norsku to flakal. Potom mali zbytocne vydavky pri doprave tam a spat. Takze vsetci kandidati si musia 5 dni odpracovat cez tuto agenturu v nejakom podniku co s nimi spolupracuje. Nezda sa Vam to? Vsetci co su uz s nami v Norsku tym presli a strasne si pochvaluju. Praca na dohodu so mzdou 2,5€ na normo-hodinu (klasicka vykonova mzda). Fajn, mal som ist 17teho decembra do zeloovocneho velkoskladu VVISS do Velkych Kostolian (Madunice). 13teho mi volali ze tam treba ludi skor, ze sa im domiesali turnusy a odsili nejaky ludia. Chyba tam pracovna sila. Tak som suhlasil a uz 14teho som bol tam. Brigadnikov more, vsetci cez AVEC, no adeptov na Norsko som tam nasiel len troch. Ked som zistil, ze jeden z nich v podstate nebol ani na pohovore, len sa telefonicky dohodol, zacal som byt viac skepticky.
Praca vo VVISS je tzv. novodobe otrokarstvo. Pracujete sice az od pol deviatej, ale za to az do nevidim. Pracuje sa tam zvycajne v skupinkach. Tri zeny co cistia a preberaju a chlap co vazi a naklada. Financne ohodnotenie zavisi od toho, kolko toho ako skupinka stihnete. Ked som sa na asi 4ty den dozvedel, ze za jeden z prvych dni ktore som pracoval 12 hodin mam vykon za 3-cele-nieco hodiny bolo mi to jasne ako to tu chodi. A to som sa vazeni nezadrbaval. Aby ste boli v obraze ake su normy: pri praci s bananmi, kde je Vasou ulohou prehadzovat 18,5kg-baliky z jednej palety(48balikov) na europaletu(32balikov) a popri tom kontrolovat ich kvalitu je potrebne na to aby ste splnili normu spravit za dve hodiny 15 europaliet. Ked si to zratate, je to na jedneho cloveka na 12 hodinovu sichtu 53 ton a od jednej tony nieco cez 50centov. Myslim ze aj ten cernoch co to na pleciach naklada na lode v Cameroone ma viac. Obraz si spravte sami. Predvianocne objednavky nas nutili pracovat tak do jedenastej, a ked mate posledne jedlo na poludnie, je to pri tej tonazi dost frustrujuce. Za tu chvilu co som tam pracoval som videl par zien, co si isli poplakat na wcko. A to zeny fakt len cistili a preberali. Ludia tam prichadzali a odchadzali. Bol som na izbe s panom, ktory tam bol doslova pol hodinu a odisliel.
Cely cas sme to my styria vsak brali s nadhladom. Neprisli sme tam zarabat tazku hotovost, boli sme tam koli Norsku. Bol tam jeden chalan, ktory tam pracuje nastalo a hovoril nam o nejakom pariku, ktory sa tiez touto cestou uchadzal o Norsko, no slecna flakala, tak vzali len jej chlapa a on bez nej nechcel ist. Az neskor som sa dozvedel, ze to bol priatel slecny koordinatorky z AVECu. Takze netusim do akej miery to bola pravda.
Koncili sme 23tieho decembra o druhej popoludni, kazdy dostal do ruky zalohu 50€ a zvysok pride vraj zaciatkom februara. Nemusim podotykat, ze sme boli dohodnuti len na 17.12-21.12. Dnes som sa telefonicky dozvedel, ze Norsko pripada do uvahy az po polovici aprila. To ale bohuzial slecny z agentury nevedeli, ked nas verbovali do skladu, do ktoreho je tazke najst ludi. Hmm.
Dalsou otazkou je, preco asi maju pan Ing. Radomir Szabo a Mgr. Petra Szaboova hned niekolko agentur so sidlom v ZA naraz, ako napriklad AVEC Trade, AVEC Building, GOFOK, NETTEL a dalsie.. mozno preto aby to na stranke burzabrigad.sk (ktoru mimochodom tiez vlastnia) vyzeralo pestro.
Dufam ze si toto par ludi vygoogli nez sa odrbe rovnako ako ja a ze bezohladnych ludi vo vedeni firiem ako je VVISS raz ludia povesaju na kandelabre.
-
Avec trade
Novice
Re: AVEC trade SK s.r.o. - skusenosti RUKY PREC
Dobrý deň pán Mikel František
naštudovali ste si informácie o osobách, spomínate aj mená, ale vy ste sa nepodpísali. A to asi nie je správne. Informácie, ktoré ste podali sú nepravdivé, pretože sme osobu vami spomínanú nezaradili na práce v NO. Len pre upresnenie, ľudí, ktorých posielame pracovať do zahraničia si otestujeme na prácach na Slovensku. Ponúkame na výber rôzne typy prác aj s v niektorých prípadoch upozornením na normo hodiny. Môžu si sami vybrať. S osobami problematickými, ktoré nenastupujú na prac. zmeny, nemajú výkon, a nevedia sa zaradiť do pracovného procesu nespolupracujeme. To bolo aj vo vašom prípade.
Nevyberáme poplatky za zaradenie na turnusy, platíme si svoje povinnosti či už na mzdách, alebo na odvodoch či daniach.
V prípade, že budete vo svojich vyjadreniach pokračovať, budeme to brať za úmyselné poškodzovanie mena spoločnosti a podnikneme príslušné právne kroky. S pozdravom AVEC trade SK.
naštudovali ste si informácie o osobách, spomínate aj mená, ale vy ste sa nepodpísali. A to asi nie je správne. Informácie, ktoré ste podali sú nepravdivé, pretože sme osobu vami spomínanú nezaradili na práce v NO. Len pre upresnenie, ľudí, ktorých posielame pracovať do zahraničia si otestujeme na prácach na Slovensku. Ponúkame na výber rôzne typy prác aj s v niektorých prípadoch upozornením na normo hodiny. Môžu si sami vybrať. S osobami problematickými, ktoré nenastupujú na prac. zmeny, nemajú výkon, a nevedia sa zaradiť do pracovného procesu nespolupracujeme. To bolo aj vo vašom prípade.
Nevyberáme poplatky za zaradenie na turnusy, platíme si svoje povinnosti či už na mzdách, alebo na odvodoch či daniach.
V prípade, že budete vo svojich vyjadreniach pokračovať, budeme to brať za úmyselné poškodzovanie mena spoločnosti a podnikneme príslušné právne kroky. S pozdravom AVEC trade SK.
-
Andi_Cibula
Addict
Takéto vyhrážky už tak nejak naznačujú vašu neserióznosť a podliactvo.Avec trade napísal:V prípade, že budete vo svojich vyjadreniach pokračovať, budeme to brať za úmyselné poškodzovanie mena spoločnosti a podnikneme príslušné právne kroky. S pozdravom AVEC trade SK.
-
audiotrack
VIP
toto v žiadnom prípade nie je poškodzovanie mena spoločnosti. Je sloboda prejavu, a rovnako ako sa vyjadril on, môžete sa vyjadriť aj vy a obhájiť svoje meno. Užívateľ, ktorý je tu 7 rokov a ktorého dobre poznáme, nemá dôvod uvádzať nepravdivé informácie. Rovnako tak sa nemusí podpisovať, lebo aj keď tu vystupuje pod nickom, 7 rokov je dosť dlho na to, aby sa akákoľvek anonymita stratila. Ľudia z fora dokonca organizujú stretnutia a mnohí sa osobne poznajú. Ale, kľudne si to na ten súd dajte. To sa mu tu však nemusíte verejne vyhrážať, lebo tým si len priťažievateAvec trade napísal:Dobrý deň pán Mikel František
Aby som upresnil, nie som pan Mikel. Nebol som v ziadnom ohlade problemovy, mal som vykon a aj ochotu ostat dokedy to agentura chcela. Vsetko, co som pisal v predchadzajucom prispevku, je pravda. Ak sa Vam nieco nezda, kludne budte konkretnejsi.
-
uplink
VIP
ste trápni [a aj y] ako stierače na ponorke. Váš byrokratický a pseudo-buržoázny štýl písania Vám na diskusnom fóre holý k*kot pomôže. Mali sme tu exotov z viacerých firiem, napríklad "nemenovaný" All4Bussiness [zlodej & co] a iné prepadáky, akou bude pravdepodobne aj Vaša pseudo-spoločnosť. Z toho akým štýlom ste Vašu správu napísal, tak aby sa Vám náhodou neumastili tie biele rukavičky čo máte natiahnuté na tých pravdepodobne zlodejských paprčkách, je jasne vidieť od kiaľ fúka vietor. Viete, na diskusnom fóre nie sme povinní mať servítku pred ústami. Jednoducho keď je raz niekto zlodej, tak ho zlodejom nazveme, aj keď je to len náš subjektívny pocit - volá sa to sloboda prejavu. Keď raz máme pocit že je niekto podrazák, tak ho podrazákom nazveme. Takže pre Vás, aby ste pochopil, Vám napíšem Vašou rečou.Avec trade napísal:Dobrý deň pán Mikel František
Vrele Vám odporúčam začať komunikovať ako človek - nie ako stroj, nie ako mašina. Jednoducho priamo, otvorene, bez právnych kľučiek, bez právnych drbov a iných retardovaných vyjadrovacích prostriedkov. U nás na fóre nefungujú, fungujú len v zlodejskom svete, ktorý je riadený tými najväčšími zlodejmi a to sú naši politici, slúžiaci ako bábky na nitkách - a veľké megakoncerny, ktoré za tie nitky ťahajú. Ak sa nezačnete správať ako človek budem nútený v súlade s morálnymi, nepísanými a jediným pravými pravidlami Vás pre poburovanie stálych členov nášho fóra nedobrovoľne vylúčiť. Ďakujem za pochopenie,
S úctou,
Buržoázno-aristokratický uplink
P.S.: Vyhrážať sa v diskusnej skupine, fóre, alebo na sociálnej sieti pseudo-de jure zákonmi a nepodloženými a neoverenými faktami je to najúbohejšie čo v tejto spoločnosti môžete dosiahnuť. Takže Vás vítam na absolútnom dne.
-
seth82
Darca
Ehm, "informácie o osobách", ako to vy nazývate vo vašej agentúre, sú predsa dostupné na ORSR, viď http://orsr.sk/hladaj_osoba.asp?PR=Szab ... &T=f0&R=on teda toľko k tomu. A čo sa týka "úmyselného poškodzovania mena spoločnosti", prosím, ujasnite si vo firme, že ohováranie z §373 nie je v zmysle trestného poriadku tak ľahké dokázať. (Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, vpodnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu...)
Ale v poslednom čase je veľká móda vyhrážať sa na Internetoch ľuďom "právnymi krokmi"...
Ale v poslednom čase je veľká móda vyhrážať sa na Internetoch ľuďom "právnymi krokmi"...
-
uplink
VIP
A jeden fakt na vrch tortičky, bez plamienku nikdy nevznikne požiar, to len na margo faktu.
-
Hotwire
Addict
cosi gangy ved na policii sa im za take nieco vysmeju a kopnu ich do riti 
edit/: a uz aspon viem kam ta mozem prist pozriet
edit/: a uz aspon viem kam ta mozem prist pozriet
Tato tema naozaj spravila moj den. Gangy, Mi-chau a Uplink, vdaka za to, ze aj vdaka vam este mam aspon nejaku nadej na obyvatelov nasej krajiny.
@Audiotrack: je tu vela oje*** a malokto sa zastane oklamanych ludi, pripadne im pomoze.
@Audiotrack: je tu vela oje*** a malokto sa zastane oklamanych ludi, pripadne im pomoze.
-
audiotrack
VIP
preloží mi to niekto?icefiresr napísal:... vdaka vam este mam aspon nejaku nadej na obyvatelov nasej krajiny.
-
Hotwire
Addict
Thanks to you, I still have at least some hope for the population of our country.audiotrack napísal: preloží mi to niekto?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ach ach, len sa neposer.Avec trade napísal:Dobrý deň pán Mikel František
@Mi-chau: nepoznas viac ludi takto oebanych? posli do markizy navrh na reportaz nech sa pani otrokari trosku vynadria, akakolvek reklama hoc aj zla je reklama, tak im pomozme curakom jednym
Nepoznam veru. Len dve osoby a tych Avec chlacholi stylom "teraz nie ale o mesiac uz pojdete do Norska urcite". A este je tu aj pan Mikel 
Škoda, že si to nezverejnil aj niekde inde, takéto info treba zdielať. Tieto agentúry to je otras.