Zdravím potreboval by som pomoc. Mám jednu stránku a na tú stránku som sa pokúšal dať online hru. No a výsledok bol taký (obrázok) že asi štvrtina hry nebola vidieť. Skúšal som zmenšiť veľkosť sidebaru či to nepomôže ale to isté.
Ďakujem za pomoc
online hry
-
lekoklatik
VIP
Re: online hry
Popis viac tvoj problem.
Z toho co si napisal som pochopil ze mas web stranku na ktoru chces umiestnit online hru, ale hra sa chybne zobrazuje (zobrazi sa len polovica hry).
A my mame pomoct ako?
Ze napriklad pozri si rozlisenie hry v ktorom hra bezi a nastav take zobrazenie na stranke?
Ci? Skus sa skor opytat napriklad v programovani, ale myslim ze budes musiet viac rozviest svoj problem.
Z toho co si napisal som pochopil ze mas web stranku na ktoru chces umiestnit online hru, ale hra sa chybne zobrazuje (zobrazi sa len polovica hry).
A my mame pomoct ako?
Ze napriklad pozri si rozlisenie hry v ktorom hra bezi a nastav take zobrazenie na stranke?
Ci? Skus sa skor opytat napriklad v programovani, ale myslim ze budes musiet viac rozviest svoj problem.
Chcel by som aby sa to zobrazovala normálne ako má byť. Pridal som 2 obrázky ako sa to zobrazuje normálne na tej stránke odkial som skopíroval embed kód a ako na mojej stranke. Skúšal som aj zmenšiť width a height ale stále sa to zobrazuje tak isto.
Kód: Vybrať všetko
<iframe src="http://www.freeonlinegames.com/embed/23275" width="670" height="550" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>-
lekoklatik
VIP
Tak sa skus opytat tam kde si to skopiroval.
Myslim ze ti urcite poradia.
Myslim ze ti urcite poradia.
Ak ti nejde prerobiť width a height tak v tom prípade ta hra je velká je taká spravená . Skús najsť inú hru že či ide 
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Alebo majú na danom webe blokované aby sa ich web (časť webu) dal vkladať do iframe.