Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
co je na iTunes zle? na tvojom mieste by som nic od tretej strany neskusal. most medzi widlami a (i)os je podla mna prilis vratky na to, aby si clovek mohol dovolit pouzit nieco neautorizovane
Mate skusenost niekto s odblokovanim telekom iPhonu 5? 100e za to nedam.
Myslite, ze toto by fungovalo? http://dx.com/p/unlock-nano-sim-card-w- ... den-179479
Myslite, ze toto by fungovalo? http://dx.com/p/unlock-nano-sim-card-w- ... den-179479
aky mas iOS?
myslim ze zalezi na tom, na akeho operatora je blocknutý..
myslim ze zalezi na tom, na akeho operatora je blocknutý..
Uplne zakladny, cize tusim 6.0.. A je to na Telekom SK, preto sa aj pytam ci ma niekto info ako tu funguje. Nechcem cakat mesiac na to a nepomoze mi to, popripade to pokazi iPhone 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
Otázočka. Ajo sa dajú inštalovať na iP balíčky .deb? .ipa viem, ale s .deb-mi som sa stretol prvý krát. Tak isto mám otázočku ohľadom Dashboard X a Widgetov, lebo po dlhšom sleepe mi ich rozhádže na ploche. Googlil som po oboch, ale nenašiel som nič, čo by fungovalo
Díky moc za rady,
upl.
Otázočka. Ajo sa dajú inštalovať na iP balíčky .deb? .ipa viem, ale s .deb-mi som sa stretol prvý krát. Tak isto mám otázočku ohľadom Dashboard X a Widgetov, lebo po dlhšom sleepe mi ich rozhádže na ploche. Googlil som po oboch, ale nenašiel som nič, čo by fungovalo
Díky moc za rady,
upl.
Všade čítam iné informácie ... resp ako to "pravdepodobne" je. Odblokujú mi iPhone 4S braný na paušál z Telekomu? Resp robia to za nejaký poplatok ? Díky
K+
K+
Mám US účet, kde mám cez gift card nejaké tie $. Dnes som chcel použiť gift app ale na mobile a aj na PC mi vypísalo toto
itunes gift card mám od FreeMyApps (teda nekupoval som si to za svoje peniaze ale dostal). Nakupovanie aplikácií mi funguje. A svoju kreditku si tam dávať nebudem, keď mám gift card.
Viete niekto, čo s tým je?
Viete niekto, čo s tým je?
podporuje ipod touch 1 stahovanie aplikacii?? da sa stahovat cez app store?
áno, ale veľa z nich je pre iOS 4.3 a vyššie. Do iPod Touch 1 novší ako 3.1.3 nedostaneš.
no mam ale taky problem...ked ho pripojim k itunes tak mi tam vobec neukaze aplikacie..stiahnut ich stiahnem do itunes ale potom mi to nejde synchronizovat s ipodom lebo tam nieje ani možnost ked kliknem na nazov mojho ipodu mam tam len hudba videa tv serialy a tak..ale aplikacie nie...a v ipode nemam vobec appstore ikonku....neviete čo s tym?
aký tam máš iOS?
1.1.5 (4B1) a skušal som cez iTunes aktualizovat na vyšši no nedalo sa ...
1.1.5 ešte nemal AppStore.
trocu viac info by nebolo odveci. Vypísalo ti nejakú chybu?hitman957 napísal:nedalo sa ...
nie nie..nevypisalo..len ked som dal akutalizovat softver..napisalo že je to najvyšši možny....takže tu sa potom asi nedaju stiahnuť žiadne appky čo?
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ stiahni si iOS 3.1.3 pre iPod Touch
v iTunes - tam je tlačidlo restore. Stlaš shift a klikni na restore. Tam potom vyberieš ten 3.1.3 čo si stiahol
prípadne video
v iTunes - tam je tlačidlo restore. Stlaš shift a klikni na restore. Tam potom vyberieš ten 3.1.3 čo si stiahol
prípadne video
Zdravím iOS 6.1.2. , iPhone 5. Keď stiahnem roletku hornu ( upozornenia ) zmyzlo mi odital počasie
Jak ho vrátim späť ?
tebe dat do ruky N3310! iphone ma intuitivne ovladanie, rozumej pre tlste americke deti, tak pohni rozumcekom a rozmyslaj, kde asi sa v iPhone da nieco "nastavovat". moznost je len jedina. tam najdes co potrebujes a pocasie a ostatne veci pre NC tam vlozis. a urob radost majitelom iPhonov: nikde nespominaj, ze si jeden z nichLuBo4eVeR napísal:Zdravím iOS 6.1.2. , iPhone 5. Keď stiahnem roletku hornu ( upozornenia ) zmyzlo mi odital počasieJak ho vrátim späť ?
settings - notifications - weather widget