SAMSUNG Galaxy S II
Re: SAMSUNG Galaxy S II
ja pouzivam runkeeper a tento "problem" riesim tak ze najskor spustim nejaku navigaciu (sygic), tam mi najde polohu a potom spustim runkeeper a to 5 sekund mam gps spojenie aj tam 
dakujem za odpovede, vyskusam a dam vediet co a ci pomohlo. k+
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnes, 3.3. by mal byt oficialne uvolneny JB pre tento telefon (neviem ale ci aj pre Slovensko - no Uzbekistan alebo Trinidad a Tobago ho uz maju...) Mate niekto? Ako hodnotite v porovnani s ICS? Je tam nejaky pokrok?
V porovnaní s ICS neviem, no v porovnaní s GB je to sto a jedna. TouchWizUX rovnaký ako v S3 z toho robí nový mobil. 
len ja, alebo este nic z JB?
ani cez kies, ani cez telefon:( uz nanho cakam ako na druhe vianoce od zaciatku februara.
(btw. k problematike vyssie s GPS, pomohlo aj jedno, aj druhe, dik chalani.)
(btw. k problematike vyssie s GPS, pomohlo aj jedno, aj druhe, dik chalani.)
hmm aku to mas distribuciu vlastne? preco neurobis root a nenahodis romku "dle libosti"? 
Dá sa updatovať z ICS na JB bez toho aby mobil musel byť pripojený k pc ?
-
krankenwagen
Professional
Ja cakam hadam od novembra a stale nic.
-
masterdead
SysAdmin
Ake mas CSC?
-
krankenwagen
Professional
ORS podla vsetkeho. Viem, ze to mozem zmenit na napr. XEO ale nechcem robit nejake zasahy do telefonu, raz som tak prisiel o telefon na par mesiacov.
dnes bol moj sg2 asi 37 minut na operacnom stole a musim s usmevom povedat ze operacia sa podarila
dakujem za pomoc pri rieseni tohto problemu
dakujem za pomoc pri rieseni tohto problemu
-
guess.whoo
Redeemer
a kupoval si z ebayu alebo niekde na svk?
to co mi poradil arkaz tusim, z ebayu... chlap po zaplateni ihned posielal vec postou, trvalo to sice tyzden a pol ale doslo vsetko v poriadku za 92 evri celkoho a slape to paradne... na maily reagoval ihned tak som mal z toho dobry pocit
vsetko ide dobre, jedina vyhrada je konektor displayu k mobo, je asi o pol milimetra vyssie nastaveny ako mobo a kedze ma hruby pripojovaci pasik musel som ho nasilne skrcit takze som sa bal poskodenia, no to nastastie nenastalo, no jedna strana mi teraz nepatrne vycnieva ale casom sa to zatlaci... je to len nanometricka chyba ktoru len citit pri okraji
vsetko ide dobre, jedina vyhrada je konektor displayu k mobo, je asi o pol milimetra vyssie nastaveny ako mobo a kedze ma hruby pripojovaci pasik musel som ho nasilne skrcit takze som sa bal poskodenia, no to nastastie nenastalo, no jedna strana mi teraz nepatrne vycnieva ale casom sa to zatlaci... je to len nanometricka chyba ktoru len citit pri okraji
-
guess.whoo
Redeemer
no tak to si dobre pochodil teda
mal som totiz taku skusenost s displaymi z ebayu (na lacnejsie telefony) ze mali o dost menej syte farby, boli ako vyblednute. Na toto si treba davat pozor pri kupe, hlavne poriadne preskenovat feedbacky 
ano som velmi spokojny, zatial vsetko slape a ide perfektne, farby su take ako maju byt, nemam s tym najmensi problem...
dokonca to je cely predny panel a nie len display samotny a vymenil som len mobo a hla novy telefon... este dokupim foliu, teraz ju tam uz dam
chlap naozaj komunikoval okamzite a mal vyborne feedbacky takze som mal tento krat stastie, uvidime ako dlho vydrzi ci uz stastie alebo telefon
dokonca to je cely predny panel a nie len display samotny a vymenil som len mobo a hla novy telefon... este dokupim foliu, teraz ju tam uz dam
chlap naozaj komunikoval okamzite a mal vyborne feedbacky takze som mal tento krat stastie, uvidime ako dlho vydrzi ci uz stastie alebo telefon
mam brandovku, branu z alzy, cize nie na operatora. vy uz akoze mate JB? O_o (nemyslim tych, ktori davali custom ROM, ale oficialny update od samsungu)
Oficiálny áno, ale nemôže ti vadiť, že nie je "slovenský". Pre nás proste vydaný ešte nebol. Každopádne, plnohodnotný oficiálny JB od Samsungu su tam dať môžeš, samozrejme po Slovensky, bez jediného obmedzenia.
Ako?Hensym napísal:Oficiálny áno, ale nemôže ti vadiť, že nie je "slovenský". Pre nás proste vydaný ešte nebol. Každopádne, plnohodnotný oficiálny JB od Samsungu su tam dať môžeš, samozrejme po Slovensky, bez jediného obmedzenia.
Stiahnes polsku variantu
-
Dildogripak
Medium Professional
Ahojte. Chcem sa spytat ci neviete co mam s fotakom. Vonkajsie aklicko je v poriadku. Vyzera to ako keby prasklo nieco vo vnutri.
Ak by to bolo prasknute v nutri tak co treba vymenit? Da sa to kupit na ebay-i? Da sa to vymenit v domacich podmienkach? Ma niekto skusenost??
Ak by to bolo prasknute v nutri tak co treba vymenit? Da sa to kupit na ebay-i? Da sa to vymenit v domacich podmienkach? Ma niekto skusenost??