Telekom- prenesenie služby
Telekom- prenesenie služby
Zdravim, neviem ci som spravne zaradil temu a ci tu uz nejaka podobna existuje, ked ano, tak sa ospravedlnujem.
Mam takyto problem:
Mama si vzala z Telekom-u paušál Happy, na ktorom ma neobmedzeny internet, ktory však nevyužije. Dal by sa ten internet preniesť na moju SIM? Nič iné, len internet, zvyšok paušálu by ostal jej.
Mam takyto problem:
Mama si vzala z Telekom-u paušál Happy, na ktorom ma neobmedzeny internet, ktory však nevyužije. Dal by sa ten internet preniesť na moju SIM? Nič iné, len internet, zvyšok paušálu by ostal jej.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Telekom- prenesenie služby
Urcite? Kamos mi vravel, ze jeho otec ma podobny pausal a ma na nom takisto aj net a kedze ho nevyuziva tak mu ho previedol na jeho SIM.
-
Traktorista
Guru
kokos sak zavolaj im a opytaj sa
-
Hellboy248
Guru wannabe
aktivujem si pausal, minuty necham sebe - sms dam mamke - net bratovi ..zda sa ti to normalne?
praveze nie, preto pisem tu a nechcem rovno volat na infolinku. Kamos mi hovoril ze to tak ma, ale neviem co je na tom pravdy...
-
Hellboy248
Guru wannabe
infolinka 12345, opytaj sa, pripadne daj jeho cislo nech sa pozru v systeme ci to tak maju keby ta nechapali a dozvies sa pravdy natom co kamarat tvrdil 
-
guess.whoo
Redeemer
urcite nie, zbytocne budes volat.
Možno to vedia tak spraviť, že budeš mať ten net aktívny aj na druhej simke, ale nie na simke s Tvojim číslom.
Môj kolega mi minule rozprával, že má v mobile net, ktorého dáta zdieľa s internetom doma na notebooku. Podľa mňa má doma 3g modem a v ňom druhú simku na net. Ale neviem, či má službu domáci Internet a k nemu je bonus, že dáta môže čerpať na mobile... alebo má dáta na mobile a k nemu bónus, že môže tie dáta čerpať aj doma cez 3g modem. Ale asi skôr to prvé.
Môj kolega mi minule rozprával, že má v mobile net, ktorého dáta zdieľa s internetom doma na notebooku. Podľa mňa má doma 3g modem a v ňom druhú simku na net. Ale neviem, či má službu domáci Internet a k nemu je bonus, že dáta môže čerpať na mobile... alebo má dáta na mobile a k nemu bónus, že môže tie dáta čerpať aj doma cez 3g modem. Ale asi skôr to prvé.