sluchadla s kvalitnym mic
sluchadla s kvalitnym mic
caute, potrebujem poradit ohladne sluchadiel s nejakym kvalitným mikrofonom. O mikrofon mi ide predovšetkym ale nechcem kupovat nejaky samotny mikrofon, takže sluchadla nemusia byt nejake extra kvalitne, hlavne aby dobre sedeli na usiach, ale ten mikrofon aby bol na urovni. Cenova hranica je 120 € no a neviem či sa daju zohnat sluchadla s kvalitnym mikrofonom, ale samotny mikrofon fakt nechcem, je to ta najposlednejsia volba, poprosim aj o vas nazor ze ci je lepsie kupit samotny mikrofon alebo nie, nejako sa v tom nevyznam, ale ako vravim radsej dam prednost tomu so sluchadlami.
Mimochodom bolo by dobre keby ten mikrofon bol odolny voci tym takym okolitím zvukom ako napr vetraky v pc atd, dik zatial.
Mimochodom bolo by dobre keby ten mikrofon bol odolny voci tym takym okolitím zvukom ako napr vetraky v pc atd, dik zatial.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: sluchadla s kvalitnym mic
Medzi tymi mikrofonmi na sluchadlach nejaky kvalitativny rozdiel kvôli ktoremu kupovať ten headset a nekupovať ten nehľadaj. Je to "prašť jako uhoď".
som si aj myslel
a mas nejake napady na samotny mikrofon do 100€ taky nejaky kvalitnejší (samozrejme nejdem nahravat pesnicky, ale mam doma jeden taky mikrofon Trust asi za 20€, ale ta kvalita je strasna) aby vedel odolat sumeniu a tomu hučaniu pc vetrakov?
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2013, 19:25)
tak nenajde sa niekto kto mi pomoze?
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2013, 19:25)
tak nenajde sa niekto kto mi pomoze?
mylis si pocitacove mikrofony (vsetky su po stranke kvality nahravky rovnake) s nahravacimi
http://www.muziker.sk/studio-podium
http://www.muziker.sk/studio-podium
hmm takže ak si kupim počitacovy mikrofon za 100€, kvalita nahrávky bude rovnaka ako s tym za 20€ čo mam teraz?
daj link na pocitacivy mikrak za kilo, velmi som zvedavy
napr tento sa da pripojit k pc a kvalita je celkom dobra, podla toho co som pocul, ale ak niekto viete lepsi od tohto v cene do 100€ dajte mi tip, prosim:
http://mikrofony.heureka.sk/samson-c01u/
http://mikrofony.heureka.sk/samson-c01u/
aha USBckovy, tak to hej
dufam ze ho nechces na skype
dufam ze ho nechces na skype
-
thommas999
Light Expert
zalezi na co chces headset: skype, pc hry, komentovanie videi..
este dalej sa rozdeluju headsety na otvorene a uzavrete.. 2.1 / 5.1 zvuk..
vlastnim Steelseries siberia v2(2.1), mozem povedat ze zvuk mikrofonu ma kvalitny vystup a su pohodlne pocas niekolko hodinoveho hrania
mozem porovnat s mikrofonom na galaxy s2 kedze som hovoril vela s kamosmi na mobile cez skype/ts => siberia ma dobry mikrofon
predtym som mal ss 5hv2, Asus Vulcan ANC co je v porovnani so siberiou odpad
ja osobne by som isiel do Corsair Vengeance 1500(kedze maju 5.1 dokazes jasne rozoznat kroky/pohyb nepriatelov)
alebo
Sennheiser PC360(2.1 + pocuvanie hudby)
mikrofon maju vsetky takmer rovnaky, len je rozdiel medzi 2.1 a 5.1 a su otvorene ale tu uz potrebujes kvalitnu zvukovu kartu aby naplno prejavily zvukove efekty
Mozem odporucit tieto headsety, pretoze znami ich pouzivaju denne..
ale necakaj zazraky ked si zapnes mp3
este dalej sa rozdeluju headsety na otvorene a uzavrete.. 2.1 / 5.1 zvuk..
vlastnim Steelseries siberia v2(2.1), mozem povedat ze zvuk mikrofonu ma kvalitny vystup a su pohodlne pocas niekolko hodinoveho hrania
mozem porovnat s mikrofonom na galaxy s2 kedze som hovoril vela s kamosmi na mobile cez skype/ts => siberia ma dobry mikrofon
predtym som mal ss 5hv2, Asus Vulcan ANC co je v porovnani so siberiou odpad
ja osobne by som isiel do Corsair Vengeance 1500(kedze maju 5.1 dokazes jasne rozoznat kroky/pohyb nepriatelov)
alebo
Sennheiser PC360(2.1 + pocuvanie hudby)
mikrofon maju vsetky takmer rovnaky, len je rozdiel medzi 2.1 a 5.1 a su otvorene ale tu uz potrebujes kvalitnu zvukovu kartu aby naplno prejavily zvukove efekty
Mozem odporucit tieto headsety, pretoze znami ich pouzivaju denne..
ale necakaj zazraky ked si zapnes mp3
-
Ryan Giggs
VIP
Obycajne (kvalitne) stereo sluchadla na hudbu dokazu podat priestor (aj v hrach a filmoch) a detaily podstatne lepsie ako akykolvek pseudopriestorovy headset za podobnu cenu. O hudbe sa ani nevyjadrujem.
Headset sa oplati kupovat iba vtedy ked niekto vyslovene trva na mikrofone na sluchadlach.
Headset sa oplati kupovat iba vtedy ked niekto vyslovene trva na mikrofone na sluchadlach.
Riešíš úplne, ale úplne blbosti.
1) Keď chceš kvalitný mikrák, ktorý nešuští a spol. hľadaj v cenovej kategórií 10€. Načo 100€? Keď nemáš kde hádzať peniaze, kúp si Bentley.
2) Aj keby si mal 100€ mikrofón (v tej nahrávke nie je veľký rozdiel) myslíš, že tí, s ktorými budeš volať to ocenia?
3) Kúp slúchadlá pohodlné, vyber si cenovú kategóriu, Ryan ti s radosťou ( a dobre ) poradí.
4) K dobrým slúchadlám treba zvukovku / DAC (externú zvukovku) a tá tiež nie je zadarmo.
Samozrejme ak si DJ a robíš to pre ľudí nech sa páči. Inak je to blbosť.
1) Keď chceš kvalitný mikrák, ktorý nešuští a spol. hľadaj v cenovej kategórií 10€. Načo 100€? Keď nemáš kde hádzať peniaze, kúp si Bentley.
2) Aj keby si mal 100€ mikrofón (v tej nahrávke nie je veľký rozdiel) myslíš, že tí, s ktorými budeš volať to ocenia?
3) Kúp slúchadlá pohodlné, vyber si cenovú kategóriu, Ryan ti s radosťou ( a dobre ) poradí.
4) K dobrým slúchadlám treba zvukovku / DAC (externú zvukovku) a tá tiež nie je zadarmo.
Samozrejme ak si DJ a robíš to pre ľudí nech sa páči. Inak je to blbosť.