Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
-
javatar
Hardcore addict
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
lumir: neprezivaju najsilnejsi ani najinteligentnejsi ale najprisposobivejsi - ak sa dokaze naucit balit zeny napriek vrodenym nevyhodam tak ukazuje tym hodnost svojich genov 
veeed uvidime tie detvaky potom 
// detváky = deti
// detváky = deti
to sa este uvidi
zbalit babu je jedna vec, ale udrzat a rozsirit svoj genofond je vec uplne ina. Pokial sa teda nezadari hned pri tom prvom pokuse, ozraty niekde na zachode 
To ti vysvetli lumir, je za sirenie genov opitych balicov, ale proti mnozeniu hanblivych. 
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravím, chcel by som len poradit, zajtra má prist ku mne jedna kamoska s ktorou sa poznam kratku dobu ale chodime spolu von po veceroch, aj sa potesi ked jej navrhnem ci sa nechce ist len tak so mnou povozit na aute. Budem mat do 11 volny byt, potom pride brat domov ale ten pojde hned spat (ranná) cize akokeby som bol sam doma, a uz som sa s nou aj dohodol ze aky film pustime atd.. Lenze neviem ako mam dalej postupovat a ked tak potrebujem podporit.
Viem zrejme kazdy hned si pomysli sak si sam doma a dojde k tebe spat baba, tak pri filme to neostane
. Zajtra idem kupit aj nejake to vino nech sa lepsie pozera, myslim ze lepsie ako tvrde..
Mna len to vzdy nastartuje, ze proste ona ma mnooho kamaratov a moje sebavedomie si hovori ''wtf, a so mnou by chcela chodit?''
cize aby som bol v teme, ako mam pokracovat aby som to medzi nami nepokazil? pri tom pozerani filmu mam sa k nej normalne ''tulit'' a potom skusit pusu alebo?
taketo som nikdy neriesil, tak preto chcem radu..
Viem zrejme kazdy hned si pomysli sak si sam doma a dojde k tebe spat baba, tak pri filme to neostane
Mna len to vzdy nastartuje, ze proste ona ma mnooho kamaratov a moje sebavedomie si hovori ''wtf, a so mnou by chcela chodit?''
cize aby som bol v teme, ako mam pokracovat aby som to medzi nami nepokazil? pri tom pozerani filmu mam sa k nej normalne ''tulit'' a potom skusit pusu alebo?
taketo som nikdy neriesil, tak preto chcem radu..
Moja rada zni....najprv sa o nic nesnaz a pozvi ju radsej este aj nabuduce.
Je to vac srandy a prekvapenia.
Si ju predvaris
Je to vac srandy a prekvapenia.
Si ju predvaris
Blbost, necakaj. Uz v aute ked si ju vyvazal bolo neskoro. 
Plánovať, ako bude vyzerať večer, je pri takýchto udalostiach úplne zbytočné. Dohodli ste si film, pozrite si ho, uvidíš, ako sa bude situácia vyvíjať, nechaj tomu spontánny priebeh a nerozmýšľaj nad tým, či by teraz ona chcela, aby si ju pobozkal alebo spravil niečo iné. Sprav to, čo budeš vtedy cítiť, že je správne. Možno že ani nedopozeráte film a už budete mať kolo za sebou, jak sa povie. 
-
martinez13
Light Professional
hah no ďakujem za reakcie, zrejme to spravim ako písal hd_ myslim ze to pride samo tiez, len nechcem ju nejako hned odvratit ze aky som nadrzany alebo co..
srnec: v aute som ju akurat drzal za koleno akurat tak, akoze namiesto paky
a potom aj ona sa obcas oprela o moje rameno a vypravali sme sa, cize myslim ze je to na dobrej ceste
(btw brat ma focusa kombicko a stale si ho vychvaluje, no najprv som tomu nechapal
)
INsomNIA: to je sice pekne, ale nemavam zase tak casto volny dom, cize moc by som sa nato nespoliehal
srnec: v aute som ju akurat drzal za koleno akurat tak, akoze namiesto paky
(btw brat ma focusa kombicko a stale si ho vychvaluje, no najprv som tomu nechapal
INsomNIA: to je sice pekne, ale nemavam zase tak casto volny dom, cize moc by som sa nato nespoliehal
-
javatar
Hardcore addict
hlavne na nu nevybehni hned na zaciatku - lepsie je hodinu cakat ako tri hodiny ukecavat 
Jasne že po nej nevyštartuj hneď.. Ale keď po tomto odmietne čo i len bozk tak sorry ale.. neviem ako to nazvaťmartinez13 napísal:
srnec: v aute som ju akurat drzal za koleno akurat tak, akoze namiesto pakya potom aj ona sa obcas oprela o moje rameno a vypravali sme sa, cize myslim ze je to na dobrej ceste
Ahoj Martinez. Čítam, že už máte dohodnutý spoločný večer, čo je super. Si iniciatívny, snažíš sa veci posunúť vpred a to slečna určite ocení. Program urob podľa možností čo najzaujímavejší, kľudne jej poukazuj veci, ktoré máš rád a porozprávaj jej príbeh prečo je tomu tak. Neboj sa ukázať svoju osobnosť, toho muža, ktorým skutočne si. Ver mi, že ak sa príliš nebudeš starať o výsledok opadne z teba stres, budeš uvoľnenejší a celkovo bude z teba vyžarovať pozitívna energia. Tvoj plán je fajn, uvidíš, bude sa cítiť s tebou príjemne.
ps. Kedy je správny čas na bozk?
Akonáhle sa v jej prítomnosti pristihneš pri tom, že nad tým rozmýšľaš! Nečakaj, nerozmýšľaj, neanalyzuj len to urob, tak ľahké.
ps. Kedy je správny čas na bozk?
Akonáhle sa v jej prítomnosti pristihneš pri tom, že nad tým rozmýšľaš! Nečakaj, nerozmýšľaj, neanalyzuj len to urob, tak ľahké.
Toto je pravda.. Včera som mal takú menšiu cca 10 minútovú konverzáciu s jednou dosť peknou holkou. No pôvodne som nešiel za ňou že "ok jej sa prihovorím". Zo začiatku to bola len taká nevinná konverzácia. Až potom som trochu znervóznel, keď som zistil že ju balím (asi už nejak automaticky..bindo011 napísal:Ver mi, že ak sa príliš nebudeš starať o výsledok opadne z teba stres, budeš uvoľnenejší a celkovo bude z teba vyžarovať pozitívna energia.
Mám otázku. V poslednej dobe som začal chodiť na pokec, keďže som sa doteraz celkom nudil. Zoznámil som sa s nejakými slečnami, čo by mohli v hlave aj niečo mať a sú mi sympatické. Vymenili sme si fejsbuk kontá a s niektorými dokonca aj tel. číslo (No, vlastne iba ja mám ich čísla, oni moje nie). Píšem s nimi 4-5 mesiacov, s inými paru týždňov. Chcel by som sa s niektorými stretnúť. Nikdy som nikoho neznámeho cez internet nepozýval von. Ako ich mám privítať, či zoznámiť sa s ňou? Vlastne poznáme sa, vieme aj ako vyzeráme no nikdy sme sa nevideli. Podám jej ruku, poviem ahoj, ja som Lukáš a bla bla bla...? Pusa niekde na lico by už bola asi veľa, nie? 
-
martinez13
Light Professional
no zdravim, este vcera som si stihol precitat reakcie len som nestihol odpisat
takze hned prvu facku som dostal ked mi povedala ze nemoze nakoniec prespat
ale ze len do 11 moze byt, tak hovorim ze skoda, ale nevadi
poukazoval som jej izbu a tak som zacal hovorit o upratovani ze mi to dalo zabrat, a sa len smiala a povedala ze pekne som teda vyupratoval a potom kedze chodi na graficku skolu trochu sme sa blaznili na PC v PSku.
Potom sme sli pozerat ten film (horor - Sinister, jej vyber), no nejako si nechcela lahnut a chcela len sediet, tak som si ja lahol a oprel hlavu o nu, a po chvili mi vravi ze ci jej nedosiem paplon, tak reku hovorim si v duchu ze konecne
. Paplon som doniesol, ona sa do neho zabalila a ja jej hovorim ze mi je zima, ze ci sa nemozem aj ja prikryt.. no a potom ako sme boli na sebe natesno a vsade bola taka tma tak som ju pobozkal a potom v nasledujucich minutach boli len ohmatávačky, ved viete co myslim, ale nič viac nebolo (teda ani to..).
Potom som ju zaniesol domov, a napisala mi ze prepac, ze bola taka utiahnuta ale sama nevie co chce, pretoze kvoli mne odisla z jednej partii (co som ju vobec nenutil) a jej to luto ze sa na nich vykaslala a zacala chodit so mnou von. A teraz mam pocit ze chce byt viac s tou svojou partiou ako so mnou.
Zacalo to pekne, no to co mi napisala ma zaskocilo, lebo fakt sa v nej nevyznam, a neviem co dalej.. Mam cakat dokym sa to urovna a cakat zase na prilezitost, alebo mam to radsej ukoncit hned teraz?
takze hned prvu facku som dostal ked mi povedala ze nemoze nakoniec prespat
poukazoval som jej izbu a tak som zacal hovorit o upratovani ze mi to dalo zabrat, a sa len smiala a povedala ze pekne som teda vyupratoval a potom kedze chodi na graficku skolu trochu sme sa blaznili na PC v PSku.
Potom sme sli pozerat ten film (horor - Sinister, jej vyber), no nejako si nechcela lahnut a chcela len sediet, tak som si ja lahol a oprel hlavu o nu, a po chvili mi vravi ze ci jej nedosiem paplon, tak reku hovorim si v duchu ze konecne
Potom som ju zaniesol domov, a napisala mi ze prepac, ze bola taka utiahnuta ale sama nevie co chce, pretoze kvoli mne odisla z jednej partii (co som ju vobec nenutil) a jej to luto ze sa na nich vykaslala a zacala chodit so mnou von. A teraz mam pocit ze chce byt viac s tou svojou partiou ako so mnou.
Zacalo to pekne, no to co mi napisala ma zaskocilo, lebo fakt sa v nej nevyznam, a neviem co dalej.. Mam cakat dokym sa to urovna a cakat zase na prilezitost, alebo mam to radsej ukoncit hned teraz?
Hlavne na nu netlac, musis byt chlap. Skor ukaz trosku nezaujmu, par dni jej nepis a uvidis co bude 
martinez13 Koľko má rokov? (máte)
-
martinez13
Light Professional
ach radsej som si s nou nemal ani pisat.. tak momentalne mi pise ze nech si najdem lepsie dievca, ze ona ma v hlave chaos (hra tam rolu urcite aj nejaky druhy), a ze momentalne chce byt sama a len kamosi aby sme boli, a ze ma nenamotavala tak nech sa na nu nehnevam.. To ma este viac nasrala, lebo tak kamarati sa nespravaju hentak, ako sa ona ku mne, proste uz to vypadalo nadejne. A k tomu ja na nu myslim stale, a neviem si predstavit ako na nu zabudnem kedze sa vidime dokonca aj v autobuse ked ideme rano do skoly.
etc.: ja mam 18, ona ma 16 a mozno to je to ze je mlada a sama nevie co chce. Nevravim ze som nejaky odbornik na vztahy ale aspon trochu viem uvazovat, no ona si to asi nevie dat este na spravnu mieru vsetky tie veci.
etc.: ja mam 18, ona ma 16 a mozno to je to ze je mlada a sama nevie co chce. Nevravim ze som nejaky odbornik na vztahy ale aspon trochu viem uvazovat, no ona si to asi nevie dat este na spravnu mieru vsetky tie veci.
Okey, všetko sa dá samozrejme ľahko vyriešiť. Pozvi ju von ešte raz a tentokrát si dovoľ viac, vyskúšaj jej hranice, nie otázkami no krokmi. Pobozkaj ju a chyť za zadok ako zareaguje. Ak povie nie, kašli na ňu. Myslím, že tú druhú šancu si zaslúži každý, ak ju nevyužije, nechaj ju tak, nebude to nikam viesť.
Neviem prečo ale napadlo ma 16.. 
Načo druhú šancu keď mu napísala v podstate že s ním nič nechce mať?
Načo druhú šancu keď mu napísala v podstate že s ním nič nechce mať?