Ako sa uliať zo skoly

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
deps
Novice
Novice

Ako sa uliať zo skoly

Príspevok od používateľa deps »

Caute, chcel by som si trocha uliať zo skoly aspon na tyzden, no fotrovci ma nenechaju doma ked poviem boly ma brucho. :( preo by som chcel nieco aby ste mi poradili... (poprosim kriedu nespominajte..)
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa uliať zo skoly

Príspevok od používateľa Grim »

deps napísal:Caute, chcel by som si trocha uliať zo skoly aspon na tyzden, no fotrovci ma nenechaju doma ked poviem boly ma brucho. :( preo by som chcel nieco aby ste mi poradili... (poprosim kriedu nespominajte..)
...choď radšej do školy...dokedy sa chceš hanbiť za svoj písomný prejav?...
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

deps napísal:...chcel by som si trocha uliať...
to ma dostalo :lol:
...Tak si ulej, len to neprežeň, bude bolehlav. A neboj, nie je hanba piť sám :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Toto čo už je ... no zbohom, táto generácia po nás to bude čistá tragédia
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kur*a, ešte nemáš ani maturitu, zaschnuté mlieko ledva odpadlo z brady a už tu starecky moralizuješ. To zbožňujem.
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

chod doktorke zahraj bolest hrdla teploty a si odpisany na tyzden a mas pokoj. zas tu bude kazdy moralizovat ako keby niekto bol iny
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

hughito napísal:kur*a, ešte nemáš ani maturitu, zaschnuté mlieko ledva odpadlo z brady a už tu starecky moralizuješ. To zbožňujem.
To akože ja ? To že nemám maturitu vôbec nemusí znamenať že nevidím čo sa deje okolo mňa :) upokoj sa prosím ťa. Všetko sa dá napísať aj slušne.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hughito ti napise slusne len ked budes cigan, najlepsie v zenskom prevedeni..... :wink: Kludne si hugo kopni, viem ze to mas rad.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Vsak teraz ste mali ci budete mat jesenne prazdniny, to som mal najradsej takychto flakacov, nechodi to do skoly a nic ztoho. Ale tak tam to vyvrcholilo az k neucasti na maturite.

// :minus: tak jarne omg, nemas to jedno tak ci tak je zima stale :lol:

//Osobne som sa neulieval, jednoducho som si to nedovolil, sem tam bola aj 0 a inac len choroba.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ale hughito má pravdu. Stavím čokoľvek na to, že každý jeden z vás, aspoň raz, čo i len na jeden deň, sa ulial zo školy. A zrazu takéto pohoršenie z dnešnej mládeže.

No a je mi jasné, že hneď sa tu zbehne kopec tých, čo na to nikdy v živote ani nepomysleli.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

pinco napísal: No a je mi jasné, že hneď sa tu zbehne kopec tých, čo na to nikdy v živote ani nepomysleli.
Tu som :smt059 Dochádzku som mal vzorovú počas celej strednej (na základnej ma kvárili choroby), na vysvedčeniach neraz bolo 0 vymeškaných.
Takže s čistým svedomím: premôž lenivosť a marš do školy! :sly: Na škodu ti to nebude.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tiež sa mi pár núl podarilo, inak len doktori a skutočné choroby, žiadne blicovanie, na ulievanie som nikdy ani nepomyslel, mal som strach z toho že sa to prevalí doma.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

deps napísal:Caute, chcel by som si trocha uliať zo skoly aspon na tyzden, no fotrovci ma nenechaju doma ked poviem boly ma brucho. :( preo by som chcel nieco aby ste mi poradili... (poprosim kriedu nespominajte..)
Ja blicoval pomerne vela (z jednej SŠ ma koli tomu aj vyhodili takže nič netreba preháňať!!!)
Tiež ma trošku zaráža že tento adrenalínový šport si nevychutnáš naplno a neporadíš si s tým sám ale keď už chceš tak ti ponúknem moje metódy.
Spočiatku som to hral na chorobu u rodičov, tam to samozrejme ale moc nefungovalo a hlavne keď som to hodil na chorého, nemohol som chodiť von... Neskôr som to začal robiť tak, že som ráno zobral mame telefón (predtým ako šla do práce) a napísal som z neho SMS že "Andrej je chorý, zrejme bude celý týždeň doma, vyzerá to na chrípku blablabla". Potom som naklusal do školy kedy sa mi chcelo a keď sa triedny pýtal na ospravedlňenku tak som to zahral "Ježiš... Hovorím ráno mame a ona že Vám poslala SMS že vy o tom viete ablablabalaaa..." ...úspech...
Potom som to kombinoval tak, že som skočil k lekárke (musíš prehánať ako ťa všetko bolí, idálne je povedať že furt se*eš to si nemá ako preveriť) predpíše ti nejaké lieky a keď už ťa nevypíše na ďalší deň, tak máš aspoň na ten jeden pečiatku.
Ďalšia možnosť je odtlačok pečiatky tak, že nájdeš na nete pečiatku, vytlačíš ju (atramentovou) tlačiarňou na fóliu (euroobal, fólia alebo čosi podobné) a potom toto otlačíš do nejakého debilníčka...
Ja som špekuloval kaďekde kaďečo a práve to ma na tom najviac bavilo :-)
Ale ako hovorím, s ROZUMOM :!: :!: :!:
I keď sám dobre viem že v školských časoch plných vajec a pregejmovaných nocí, neexistuje nič ako rozumné blicovanie :mrgreen: :mrgreen:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ďalšia možnosť je odtlačok pečiatky tak, že nájdeš na nete pečiatku, vytlačíš ju (atramentovou) tlačiarňou na fóliu (euroobal, fólia alebo čosi podobné) a potom toto otlačíš do nejakého debilníčka...
len obcas si to skola zvykne overit a potom mas potahovacky so zakonom
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

jackb napísal: len obcas si to skola zvykne overit a potom mas potahovacky so zakonom
v zivote som nepocul o tom, aby si skola overovala peciatku.. na zakladnych o tom pochybujem este viac. na akych skolach si to zazil?
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ja som do skoly chodil rad, spoluziaci + spoluziacky, niektore mladsie ucitelky, :smt049 a stale sme sa smiali na kktinach :smt033 , skola bola super, nevidim dovod sa ulievat.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no mam to od dotknuteho lekara... na strednej skole malo byt podozrive, ze su chalani casto chory a na dlhu dobu ich vypisu tento lekar. preto ho kontaktovali, on o nicom nevdel a malo sa to riesit aj pravne...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nasa triedna obcas doktorke z peciatky zavolala
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

A to je problém si nechať vyrobiť nejakú pečiatku s fiktívnym menom/číslom ? :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Yos napísal:
v zivote som nepocul o tom, aby si skola overovala peciatku.. na zakladnych o tom pochybujem este viac. na akych skolach si to zazil?
u nas triedna tiez parkrat volala lekarovi u notorickych ulievacov
Napísať odpoveď