Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa bindo011 »

lukas9206 napísal:Mám otázku. V poslednej dobe som začal chodiť na pokec, keďže som sa doteraz celkom nudil. Zoznámil som sa s nejakými slečnami, čo by mohli v hlave aj niečo mať a sú mi sympatické. Vymenili sme si fejsbuk kontá a s niektorými dokonca aj tel. číslo (No, vlastne iba ja mám ich čísla, oni moje nie). Píšem s nimi 4-5 mesiacov, s inými paru týždňov. Chcel by som sa s niektorými stretnúť. Nikdy som nikoho neznámeho cez internet nepozýval von. Ako ich mám privítať, či zoznámiť sa s ňou? Vlastne poznáme sa, vieme aj ako vyzeráme no nikdy sme sa nevideli. Podám jej ruku, poviem ahoj, ja som Lukáš a bla bla bla...? Pusa niekde na lico by už bola asi veľa, nie? :D
Napíš niečo ako, dnes idem na čaj do môjho obľúbeného podniku, nechceš sa pridať? Čokoľvek čo chceš, určite nájdeš spôsob ako ju dostať von. Na stretku sa samozrejme treba predstaviť osobne, predsa sa VIDÍTE prvý krát a je to prejav slušnosti. Či už dáš pusu alebo nie to je na tebe, aký si drzý. Ja sa o ňu nenechám pripraviť!
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

myslim ze by uhla pohladom keby videla ze ju idem pobozkat, ale ako napad je to dobry no myslim ze najlepsie by bolo keby som si s nou prestal pisat a uvidim ci si na mna spomenie a napise mi ze ako sa mam alebo ci nejdem von. Ak by mi nieco taketo napisala urcite by to potesilo a skusil by som pomaly druhu sancu. Zase nechcem sa nejako rychlo vzdat, pretoze fakt zlatsiu babu som nestretol este nikdy, no v hlavicke to nema nejako urovnane :/ .
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

martinez: Mohla som si mysliet, ze to tak dopadne. Treba doniest paplon a vzdialit sa..ona by bola totalne besna z toho :D Garantujem... Ale teraz uz nic. Je to passe cele.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Viem, že dnes sú už aj 13ky mega vyspelé a plánujú rodinu a v mysli zariaďujú byty a vyberajú autá, ktoré si kúpia s partnerom o 20 rokov, pretože vedia čo chcú :D ale stále si myslím, že aj 16 rokov je stále málo na nejaký vzťah. Keď sa pozerám dookola na 16ky čo poznám a ich pseudovzťahy, tak sa len pousmejem. Zhruba pri 18tich rokov mi slečny prídu schopné seriózneho vzťahu. Takže moja rada, nič nerob,nepíš jej. Ona má svoju partiu, s ktorou chce byť, baviť sa. Ak sa ti ozve, good for you, ak nie, nič sa nedeje :-) Žien je veľa.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Vcera som videl v eve clanok "Dievcata pozor na pickuperov" :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

INsomNIA napísal:...Treba doniest paplon a vzdialit sa...
Toto si mal presne urobit.

Ohladom prvej pusy: Vytvor podmienky aby jedine co v danej chvili chcela bolo pobozkat ta. Pribliz sa a vzdial. Otoc sa na nu a potom inde (telom). Pozeraj jej do oci a niekedy na pery. Neboj sa jej dotknut ale vzdy v najlepsom prestan. Vybehne po tebe sama ;)

Srnec - a co tam pisali? :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Neviem, necital som to. Zeny tomu aj tak neuveria, ze by sa to nejakemu chlapovi tak lahko mohlo podarit. :lol:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Chalani vy to hrozne, hrozne komplikujete! Prečo z toho robiť takú dramatickú záležitosť, drámy nechajme ženám, muž má myslieť triezvo. Takže z toho skús dostať maximum (bozk, sex, čo len chceš), zatlač ju do úzkych a uvidíš aká bude reakcia. Len nie slovne, činy sú dôležité! Nevzdávaj sa, ako vravím každý si zaslúži férové šance. Skúsiš druhý krát naplno a keď nič, nevadí, život ide ďalej.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

bindo011 napísal: zatlač ju do úzkych a uvidíš aká bude reakcia. Len nie slovne, činy sú dôležité! Nevzdávaj sa
tento pick up postup je v beznych kruhoch znamy tiez ako znasilnenie.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Minule som skusil taky experiment. Kamos tvrdil ze niektore zaujmy ktore on pestuje vraj dievcata odpudzuju. Tak som to skusil v jednom bare ked som sa dal do reci s jednou blondyneckou :D ked sa ma spytala co mam rad tak som jej povedal, noo rad citam komiksy, hrajem pocitacove hry, velmi oblubujem filmovu seriu star wars a chodim do sachoveho kruzku a oja na to je to je zlate :D chvilu sme sa bozkavali a potom sli ku mne do bytu :smt006 takze ked mate sebavedomie a sexepil tak mozte hocake kraviny nakecat tym zenskym a mate ich:-)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Famine: verim ti z to po bozkavanie a potom poslednu vetu...nemusis za kazdu cenu prehanat, v konecnom dosledku to vypali tak, ze si zbalil ozratu sliepku, ktora by sa s tebou vyspala nech jej vravis co chces+zabudol si dodat kolko drinkov si jej medzitym pokupoval

takze, staci sa drzat pravdy a hned to vyzera lepsie :)
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Famine napísal:...velmi oblubujem filmovu seriu star wars ...
Mna sa raz holka v bare spytala co to znamena Jedi (mal som na sebe tricko "Trust me I am a Jedi"), odpovedal som jej, ze ak nevie, tak sa nemame o com bavit :) samozrejme som to myslel, ako srandu, ale ked som sa jej to snazil vysvetlit pozerala na mna ako na malomocneho, takze mal som pravdu v prvom rade, ze sa nemame o com bavit ...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

...Treba doniest paplon a vzdialit sa...
Toto si mal presne urobit.
noo zase nebudte múdry že som sa mal vzdialiť :D .. dobre veď možno som neuvažoval, no vycítil som príležitosť tak prečo ju nevyužiť :) ..
vykonal som ako som písal predtým že som jej prestal úplne písať, vydržalo to asi 2 dni a dnes mi sama napísala že ako sa mám atd, atd..
uvidim ako sa to ďalej vyvinie, myslím že je to už len na kamaratstvo no určite ešte na ňu posledný krát pritlačím ako mi radí bindo, no nie až tak aby som ju ''znasilnil'' ako píše axxis :D
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

martinez13: vsimol som si v jednom tvojom starsom prispevku ze si si o nu oprel hlavu... ja ti neviem, ale pride mi to ako dobra cyparen, to skor ona by si mala opret hlavu o teba, tento tvoj postup mi pripada dost vlezli, neviem si to dost dobre predstavit
dalej pises, ze si ju pobozkal a boli aj nejake ohmatavacky...a co viac si chcel, rovno ju tam vyprasit? neviem co sa stazujes, az nato prespatie si dosiahol vsetko co si chcel
jasne, mohlo byt menej vlezlosti, drzat vacsi odstup, zvysit pritazlivost, ale ciel si dosiahol tak ci tak
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

kabul: hmm, čo ja viem.. ja som jej naznačil že nech si spravi pohodlie ako chce ona a tak sa usadila do takeho pokrčeného sedu alebo ako to nazvať a ja som sa dal tiež tak a bol som pri nej a vravim jej že či si nemožem o nu opreť hlavu a ona že jasne v pohode, no aj keď sa to dosť podobá že som bol vlezlí, tak doterajšie jej správanie bolo také že by chcela niečo aj mať.
Môj ciel nebol vobec to čo popisuješ, sice bolo to pekné, no chcel som s ňou začať aj vzťah. Ak sisi prečítal čo som písal, povedala mi že nechce teraz nikoho čiže ani mňa, a nieje to za tú noc. Možno som si začal viac namýšlať...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

martinez13 napísal:Ak sisi prečítal čo som písal, povedala mi že nechce teraz nikoho čiže ani mňa, a nieje to za tú noc. Možno som si začal viac namýšlať...
Nechcem byť zlý, ale ak žena povie, že nechce vzťah, resp. nechce nikoho, tak to v 90% prípadoch znamená, že "prepáč, ale neviem ako slušnejšie ti mám povedať, že ťa nechcem". Aspoň toľko zo skúseností či už mojich alebo mojich blízkych.
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Presne tak!
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

martinez13: dalsia blbost..naco sa jej pytas take sprostosti ci sa mozes o nu opret...no povedz, nebolo by to lepsie, kebyze ju objimes a ona sa oprie o teba? A podla jej reakcie by si hned vedel na com si.
Fajn, mozno nebol tvoj ciel ju v ten den pretiahnut, ale stale sa drzim toho, ze v tom stave, v akom si ju tam mal si dosiahol viac nez dost.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Určite je vám všetkým dobre známy pojem "kamarátka s benefitmi", t.j. slečna, s ktorou udržiavate kamarátsky vzťah a narozdiel od bežných kamarátok spolu aj spávate. Samozrejme všetko bez akýchkoľvek záväzkov voči druhému a s úplnou slobodou. Je dobré takéto priateľstvá udržiavať, pokiaľ ste typ, ktorému to vyhovuje a nemá s tým problém. Po mojich skúsenostiach, si však nie som istý, či má takéto priateľstvo dlhodobejšiu perspektívu, nakoľko skôr či neskôr muž alebo žena začne prejavovať tomu druhému city. Rámec takéhoto vzťahu je jednoduchý, občas sa obaja stretnete, strávite spolu príjemne čas a vyspíte sa spolu.

Zdá sa to byť ľahké, pokiaľ dodržujete určité pravidlá takéhoto vzťahu:
1. Trávite spolu málo času (raz, max. dva krát týždenne pár hodín)
2. Vyhýbate sa romantickým situáciám
3. Nesnažíte sa bližšie spoznať rodinu (stať sa súčasťou jej života)

V takomto vzťahu ide hlavne o sex, kvalitný sex, o možnosť neviazať sa a "užívať si" bez nejakých väčších obmedzení, ktoré vážny vzťah prináša (vernosť, časová náročnosť, akceptovanie povahových čŕt, ...). Niekedy sa jednoducho necítite na to, budovať vážny vzťah a chcete si len dopriať dobrý sex bez ostatných vecí okolo. Avšak, ako som si všimol, udržať tento rámec sa dá len krátkodobo, pretože skôr či neskôr začneme na tom druhom lipnúť a cítime, že nám chýba. Osobne sa snažím, niekedy veľmi tvrdo, držať tento rámec, aj keď úprimne, nie vždy mi to ide tak, ako by som si to predstavoval. Častokrát si vypočujem, že som chladný, lenže inak to nejde, je potrebné udržiavať určitý odstup, aby tento typ kamarátstva fungoval. Ako riešite podobné situácie vy? Máte s takýmito vzťahmi skúsenosti?
roman147
Novice
Novice

Príspevok od používateľa roman147 »

Tak na toto sa mi nedalo nereagovať nakoľko som to tiež už pár krát skúšal..treba sa zamyslieť nad tým či chceš spávať len s tou jednou alebo máš potrebu omakávať aj iné ženy. Ak hej tak by som to nenazýval tak pekne ako si to nazval ty a síce "kamarátka s benefitmi" pretože by išlo len o ďalšiu v zozname. No a zamyslieť sa treba ešte nad tým ako je to s citmi na tvojej strane či si len nenahováraš že ide čisto len o takýto typ vzťahu a či pravda nie je niekde uplne inde, či proste len nepotrebuješ mať pri sebe toho druhého lebo sa s ním cítiš príjemne, zdvihne ti náladu, máte o čom kecať, zabávate sa spolu, pomôže ti keď to potrebuješ a podobne. Možno sa zbytočne "hráš" na niekoho chladného kto má len strach aby z toho nevzniklo niečo viac lebo si myslíš že by to nebolo fajn. A ešte jedna vec..keď sa baba dá na takýto vzťah myslím že si možeš byť istý že ťa má rada (minimálne rada) a tiež to že ti plne dôveruje.myslíš že je správne držať si zbytočný odstup? Myslím si, že nejaké pravidlá netreba montovať do vzťahu. Napíš ako si dopadol.
Napísať odpoveď